MOJE TIPY NA JARNÍ LÍČENÍ

Jelikož se jaro nezadržitelně blíží a znát je to i na přírodě, která krásně rozkvétá. Je na čase obměnit i naši kosmetickou taštičku a schovat zimní studené barvičky, a na světlo vytáhnout krásné jarní teplé odstíny a nechat se unést jarem. 



A že nevíte jaké je to pravé jarní líčení? To vůbec nevadí, protože tu pro vás mám článek s tipy jak ho vytvořit.

Refilová paletka NYX

Hlavním znakem jarního líčení jsou pro mě především jemné, pastelové ale zářivé barvičky. Jako je jarní zelená, jemná růžová, světle žlutá, broskvová oranžová, tlumená červená a další. Jednoduše řečeno barvičky, které lze na jaře vidět  všude kolem sebe.

BB cream značky Skin 79 - recenze zde.

Líčení by mělo být lehké, vzdušné a nenásilné. Není nutné na sebe dávat těžký makeup, když můžete použít lehké bbčko nebo jen lehčí verzi makeupu. A lehce zafixovat, aby si pokožka zanechala stále svůj přirozený půvab.

Marionnaud Blossoming rose, W7 Galactic
Tvářím dodejte nepatrný dotek barvy a ze šuplíku vytáhněte jemné růžové nebo broskvové tvářenky, které jim dodají na šťavnatosti, ale na pleti je téměř nepoznáte. 

E-style Pink Haze, Catrice Light Infusion
U rozjasňovačů se při zemi držet nemusíte, protože projasněná pleť se hodí k jakémukoliv ročnímu období. Ale není nutné zářit jako diskokoule, takže ty výraznější se třpytkami, nazelenalými nebo namodralými lesky si raději schovejte a dejte prostor nějakému zlatému nebo růžovému odstínu.


Vynechejte výrazné černé i barevné linky, protože ty si můžete užít více v létě. Kdy nahodíte linku s řasenkou a jste rádi, že na sebe nemusíte dávat více makeupu.


Naopak z řasenkou se klidně rozšoupněte, a zamakejte na prodloužení, ale i zahuštění vašich řas. V žádném případě z nich, ale nenadělejte nevzhledné slepence. 

Revlon Colourburst 001 Pink Trufle, 010 Raspberry Pie, 053 Sorbet, 070 Cherry Tart - recenze zde.

Přes den sáhněte po jemných barvených balzámcích, lip buttrech a nebo lescích v přirozených barvách. A ty výrazné syté rudé, fialové nebo růžové rtěnky si raději nechejte na večer, párty nebo rande.





A jaké jsou vaše tipy pro jarní líčení?


Vaše Hevi



Komentáře

  1. To je strašne roztomilé ten BBkrém a zase pekne líčenie ty sa vždy vieš tak pekne vyhrať s tými farbami šikulka:)

    OdpovědětVymazat
  2. Miluji líčení! Můj každodenní make-up, který nosím do školy je ale spíše jednodušší, takže když už používám stíny, tak jsou spíše hnědé, růžové, takové nude barvičky. :) Osobně si myslím, že mi výrazné barvy ani moc nejdou, zejména ve výrazných rtěnkách se vůbec necítím. Ale tobě to moc sluší!
    Tera in Chester

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :-) Určitě ti sluší :-) Dívala jsem se ti na blog a myslím, že se nemáš čeho bát, třeba tmavší růžová nebo třešňová rtěnka by ti moc slušela :-)

      Vymazat
  3. Ty BB krémy jsou neskutečně roztomilé! Já se maluji spíš hodně decentně a moje stínové maximum je světlá a béžová :D Nějak mi přijde, že mi barvičky moc nesluší..bohužel:/ Tvoje líčení se mi moc líbí, vypadá to hezky vesele:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :-) je to jen o zvyku :-) máš krásnou barvu vlasů :-)

      Vymazat
  4. Ja som teraz zmenila makeup a to nie som žiadny preborník ale hnedý tieň som vymenila za červený :D

    Vera

    OdpovědětVymazat
  5. Moc krásný článek. Líčení je nádherné, jako vždy. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  6. To jsou skvělé tipy! Moc se mi líbí fotky, ze kterých to jaro přímo čiší! Líčení jsou krásná, obdivuji, že ti to takhle jde :) Já bych se takhle nikdy nenamalovala, na tohle jsem úplně levá :D
    Inspiration by Linda

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji :-) Já právě čekala, až ten strom u sousedů pořádně rozkvete, protože je naprosto překrásnej :-) Je to o cviku :-) mé začátky, taky nebyly zrovna strhující :D

      Vymazat
  7. So pretty I love how you did the green undereye!
    xo Annie
    New England Romance

    OdpovědětVymazat
  8. Mám moc ráda tvé líčení, vždycky sleduji pravidelně na instagramu. :)

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  9. Ďalšie príjemné a pekné čítanie. So všetkým súhlasím ♥ Môj jarný mejkap, resp. rutina, je taktiež minimalistická a hlavne farebná :) ◡‿◡✿

    Blog de la Licorne

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji za každý váš komentář :-)