TIPY NA JARNÍ A LETNÍ PARFÉMY Z LONDÝNA

Jaro už pomalu klepe na dveře a je čas zimní kabáty schovat do skříně a vytáhnout nějaké pěkné jarní bundičky. Stejně tak je načase vyměnit i podzimní-zimní vůně, za nějaké letní-jarní, které budou lehčí, ovocné a květinové. Tedy v případě, že to máte takhle rozdělené, protože já ano a věřím, že v tom nejsem sama.




Eshop Parfémy z Londýna jsem vám na blogu již představila, takže pokud vás zajímá něco více o eshopu a nebo o značce samotné, tak mrkněte  zde. Protože v dnešním článku bych vám ráda představila pár kousků, které se vám pro tohle jarní období mohou hodit.





Mezi jarní až letní parfémy řadím vůně, které jsou převážně tvořeny různými květy, ovocem a citrusy a naopak v nich buď zcela chybí nebo jsou více v pozadí dřeviny, koření a těžké tóny. Vůně mě musí vtáhnout a když si k ní přivoním vyvanou mi na mysl okamžiky z jara a léta.

DÁMSKÉ VŮNĚ


TATTI
V sobě snoubí jak vůni citrusů, které jsou výrazné ihned po stříknutí, tak velmi lehkou vůni květin v kterých poté doznívá. Velmi se mi na ni líbí její rozmanitost, protože během dne jsem ji cítila pokaždé jinak a všimlo si toho i mé okolí. Ze začátku je hodně svěží až šťavnatá, občas mi přišla dost nasládlá vanilkou, ale z větší části byla lehoučká a na povrch se prodraly tóny lotosových květů a jemné čajové růže. Jenž zbožňuji, moje babičky ji má v zahrádce a já ráda chodím otrhávat její květy a suším si je, protože krásně provoní celý pokoj.


GRASSE EXPERIENCE
Při téhle vůni se mi vybavilo horké léto, kdy jsme jako děti běhaly po louce a válely se na seně. Tahle vůně je hodně teplá a ačkoliv je ze začátku dost silná, tak se po chvíli rozleží a cítím z ní tóny růže a jasmínu, které pozvolna slábnou. Není to vůně pro mladou dívku, ale spíše pro zralejší a sebevědomím oplývající dámu. Za mě by tahle vůně mohla být klidně i unisex, protože si ji dokážu dost dobře představit i na mužích.


 AMERICA WHITE
Mě okamžitě učarovala, protože je lehká a cítím z ní nejen sílu květin, jako je růže a fialka, ale také lehký závan jarního deště. A přesně ty okamžiky se mi vybaví, protože když lehounce zaprší, tak vše začne vonět jinak než předtím, až bych řekla jemně, kouzelně ale o něco intenzivněji. Tahle vůně vás naprosto pohltí a věkovou hranici bych v ní nehledala, protože určitě učaruje každou ženu.


PÁNSKÉ VŮNĚ


AROMA DI JEAN
Ačkoliv se na první poňufání projeví hodně čistě, svěže jako mořský vánek a vysprchovanej mužskej, tak se pozvolně rozvoní více citrusově až lehce nasládle a ke konci se zase vytrácí a nastupují jemné tóny vodních květů. Je to vůně, která si musí najít svého muže.


PURE GOLD BY MARY CHESS
Úchvatná vůně, kterou si manžel naprosto zamiloval a asi ji nedá z ruky. Opět se v ní nejdříve probouzí citrusy, ale jen tak z povzdálí, protože parfém více projasní jemné tóny bílých květů a lehce výrazný jasmín a to vše ke konci prostoupí i něco lehounce nasládlého. A ačkoliv se může zdát vůně prvoplánově orientální, tak se během nošení hodně zjemní a pro horké letní dny bude ideální.


Momentálně na eshopu probíhá super akce, kdy při výběru tří parfémů dostanete čtvrtý zdarma a stejně tak i poštovné nad 600 Kč při platbě předem. Veškeré produkty na eshopu jsou skladem, takže žádné dlouhé čekaní a jak vysvitne sluníčko můžete souznít s jarem.


***

Dělíte své parfémy podle ročních období?

Vaše Hevi




Článek vznikl ve spolupráci s eshopem Parfémy z Londýna.

Komentáře

  1. Já to určitě rozlišuji. V zimě mi nevadí těžší květinové nebo kořeněné vůně, v létě naopak používám svěží, ovocné a třeba jen tělové spreje a parfémy odkládám úplně :-)
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tělové spreje jsou taky super, ty já mám ráda především v létě v těch největších parnech.

      Vymazat
  2. Já nerozděluji vůně. Voním se tím, co mi voní. Ať je léto nebo zima a ovocné vůně mám nejraději. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A máš nějaký tip ovoce nebo složku, kterou v parfému preferuješ?

      Vymazat
  3. Tatti mám taky a jsem s ní velmi spokojená, příjemná vůně i dlouho vydrží. :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  4. Aroma Di Jean vypadá dost jako Armani 😅 z popisu mě nejvíc zaujala ta america white a tatti ❤️

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Skvělý výběr :-)

      A máš pravdu, protože: Dle nezávislého webu Smell-A-Likes.com, který porovnává jednotlivé vůně pafémů, voní parfém Aroma Di Jean jako parfém Acqua di Gio od Giorgio Armani.

      Vymazat
  5. Mně se líbí ta co voní po dešti a ta s loukou. :)

    somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  6. Veľmi pekné predstavenie vôní ♥ Ja nesmierne rada skúšam nové vône. Samozrejme, vo mne zvolenom spektre, čo sú najčastejšie delikátne kvetinové vône ◡‿◡✿

    Blog de la Licorne

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :-) také jsem spíše na ty květinové a hlavně mě v parfémech vždy zaujme santalové dřevo :-)

      Vymazat
  7. Pár druhů vůní od téhle "značky" jsem zkoušela a nejsou špatné :) ale nezaujaly mě natolik, že bych si je kupovala stále dokola..

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji za každý váš komentář :-)