VOLÁNÍ JARA

 Ačkoliv podle kalendáře je teprve Únor, venku to tak občas nevypadá. A osobně mi to ani nevadí, nejsem moc velký fanda Zimi. Raději mám teplejší část roku a to nejen kvůli teplotám, ale především mě baví fotografování květin. 









Fotíte? A co vás baví nejvíce?

Vaše Hevi


Komentáře

  1. Také zimu nemusím, jen tedy na lyže a v horských oblastech a na Vánoce, jinak ji ke svému životu nepotřebuji. Jaro miluji a také ráda fotím květiny a západy a východy slunce. Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  2. Když to čtu, tak se fakt taky těším na jaro. I když dneska to venku vypadá fakt jako na jaře. Svítí sluníčko, přes okno má docela sílu a tak trochu hřeje do zad. Je to pěkné. No ale zahrada je podmočená a prostě to ještě není na žádnou práci. Však je čtrnáctého ledna, takže co byste chtěli. Takže nejspíš ideální počasí na to, lehnout si odpoledne do postele a pustit si nějaký filmek. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Já zimní období moc v oblibě nemám, jelikož nemůžu trávit volný čas sportováním venku a trávím tak většinu času doma u krbu. Na klíně s kvalitní beletrií, na hlavě nové brýle na čtení a na stole sklenka nějakého dobrého vínka. Už se moc těším, až přijdou teplejší dny a budeme moct s kamarádkami vyrazit na nedalekou cyklostezku s inline bruslemi!

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji za každý váš komentář :-)