PŘÍVĚŠEK NA KLÍČE - FOTOAPARÁT

 Dnešní návod je ultra rychlý a neskutečně jednoduchý, ale věřím, že o to více udělá radosti. 

Dříve jsem neměla ráda, nějak výrazné nebo objemné klíče takže jsem klíčenky moc nevyhledávala, ale teď když je mám hledat v batohu mezi plenkami a křupkami, tak jsem naopak ráda, pokud mají na sobě něco výrazného a více hmatatelného. A jelikož jsem si poslední dobou zamilovala výrobu věcí z filcu, měla jsem jasno, že bych si klíčenku radši mohla vyrobit než koupit. Když jsem tak seděla u kafe, tak jsem se tak rozhlížela a padl mi zrak na foťák, kterým jsem předtím fotila sety čepiček a nákrčníku. A říkala jsem si, že je to super nápad a líbil by se mi malý foťáček na klíčích.


Takže jsem zalovila ve skříni a nachystala jsem si černý, bílý a modrý filc, černou tenčí stuhu, kroužek ze staré klíčenky, černou bavlnku s jehlou, výplň a tavnou pistoli. 


Barvu "fotáčku" jsem si zvolila černou, takže jsem si z černého filcu vystřihla dva obdélníky o rozměrem 4 x 7 cm. Z bílého jsem si vystřihla bílý kruh, který měl napodobit objektiv a abych mu dala více na autentičnosti, tak jsem z modrého vystřihla i jeden menší kruh. Z bílého jsem ještě střihla malé kousky, které na blesk. 


A teď už stačí jen sešít oba obdélníky k sobě. Lépe to asi uvidíte v návodu na Ježečky, tady v té černé se to ztrácí. Až se budete blížit ke konci nezapomeňte fotáček trošku vycpat a dát mu do rohu šňůrku z kroužkem. Nakonec veškeré komponenty přilepíme tavnou pistolí. A klíčenka je hotová. 



Bylo to velmi rychlé a jednoduché, nemyslíte? Jak se vám líbí? A zkusíte ho?


Vaše Hevi a Luci

Komentáře

  1. Great post 😊 thanks for your sharing 😊

    OdpovědětVymazat
  2. Taky mám na klíčích ráda něco přivěšeného, aby se mi líp hledaly. Já tedy sahám pro něco hotového, protože tento typ ručních prací není má silná stránka (a ani na to nemám doma materiál).
    Hezký den

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To chápu :-) ne každého to baví. A co se týká materiálu tak ten není drahý. A vlastně mi to teď vnuklo nápad, že bych k návodům mohla přidávat i rozpočet a výslednou cenu výrobku :-) Děkuji.

      Vymazat
  3. Mám ráda různé přívěsky na klíče i samotné klíčenky. Myslím, že mám na klíčích více blbůstek než samotných klíčů. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsme dvě, kolikrát se pak naštvu vše sundám a nebo je střídám :D

      Vymazat
  4. Přesně nad něčím podobným jsem teď taky uvažovala! :) Akorát s podzimní tématikou :) Tyto návody jsou super!

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :-) Jeden podzimní návod už je také venku :-) tak můžeš mrknout :-)

      Vymazat
  5. Ahoj Hevi, dobrý tip! Já mám na klíčích štít kapitána Ameriky, to je můj hrdina (a ne tak tajná láska:-). Je přiměřeně velký, kovový a dobře se mi hledá. Dostala jsem ho od bývalého studenta, on ví, jak ho miluji (kapitána, ne Petra):-)
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Hani :-) plně tě chápu :-) Kapitán Amerika je fešák :-) a když nad tím přemýšlím, tak si vždy hledám klíčenky, které mě něčím vystihují nebo mě s ní něco spojuje. :-)

      Vymazat
  6. hezky nafocený návod a přívěsky vypadají moc hezky :)


    Melissa H.
    www.melissahartford.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  7. To vypadá i jako super tip na ručně dělaný dárek :)

    Gabux | Poslední článek

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě, věřím, že ručně dělaný dárek potěší mnohem více než koupený a především někoho kdo má vše a jak sám říká, ani nic nepotřebuje.

      Vymazat

Okomentovat

Děkuji za každý váš komentář :-)