MÁM NOVÝ INSTAGRAM

 Možná jste si už všimly, že jsem na instagramu aktivní pouze ve stories, je to z důvodu toho, že ostatní funkce mám zablokované od instagramu. Nemůžu přidat fotku do Feedu, vkládat komentáře ani dát to se mi líbí. 

Stále mi to hází chybu a píše mi tuto zprávu: "V rámci ochrany naší komunity máme zavedená omezení na určité aktivity. Pokud si myslíte, že jsme udělali chybu, dejte nám o tom vědět."

Snažila jsem se dopátrat proč, pročítala různé odkazy, až jsem došla k závěru, že je to z důvodu toho, že někdo můj účet použil, aby dával falešné like. Takže pokud si někdo kupuje like, tak to přichází z oficiálních účtů uživatelů instagramu, ale bez jejich vědomí. Instagram má totiž své pravidla a pokud vaši aktivitu uzná jako podvodnou "robotickou" tak vám vše zablokuje. Vůbec nevím na jak dlouho, takže jsem se rozhodla si založit účet nový. Funkční budou oba, protože ten první mi nejde ani smazat, a zase nechci dojít o všechny fotky, které tam mám.
 

Nový instagram: @hevialuci



            

Vpravo je profil starý a vlevo ten nový.

Budu ráda, pokud mi dáte znovu follow a budete mě sledovat tam.

Mockrát děkuji


Vaše Hevi


Komentáře

  1. Vím, že jsem už u pár lidí viděla podobné problémy. Je to hrozný, člověk na něčem pracuje a nakonec mu to instagram jen tak zablokuje. Nejhorší je, že se proti tomu nedá ani moc bránit :/ Určitě kouknu na nový i starý instagram!

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :-) Já také, a ještě jsem si říkala, chudáci. Tolik práce je to stálo a je to vniveč :( už chápu jak se cítí.. mě to začal dělat i ten nový profil.. tak už nevím kde je chybaa.

      Vymazat
  2. Já jsem měla s instagramem podobný problém.. z ničeho nic mi nešly žádné interakce - like, komentáře, přidávání fotek, sledování, nic.. trvalo to asi půl roku, než mi to zničeho nic začalo fungovat, ale jelikož je mi takhle instagram k ničemu, tak jsem byla donucena založit nový.. Snad doženeš svojí základnu sledujících i na druhém profilu! Hezký víkend <3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji. Já to nechápu.. já už založila ten druhý, ale tam se mi to taky občas objeví, tak já už nevím :(

      Vymazat
  3. Odpovědi
    1. Děkuji. Jen už ne hapu, ale mám stejný problém i u nového Instagramu. :(

      Vymazat
  4. Dobrý den, stalo se mi to teď také, chtěla jsem se zeptat, zda vám to po nějaké době odblokovali? Děkuji za odpověď

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji za každý váš komentář :-)