BLOGOVÁ SPOLUPRÁCE

 


Při odepisování na komentáře u článcích jsem objevila blog s názvem WANTBEFITM, přiznám se, že jsem slečny blog ještě nečetla, tak jsem si pár článků pročetla a velmi mě zaujal jeden který hlásal: Blogová spolupráce. Jehož podstatou byla vzájemná spolupráce blogerů, youtuberů a dalších influencerů. Přesněji se jedná o vzájemné sledování, podporu formou komentářů a přidáním odkazu na blog. Osobně jsem ráda, za každý komentář, protože je to ta nejlepší zpětná vazba a také se snažím na každý komentář odpověďět. 

Tenhle nápad se mi líbil, protože je to něco co v začátcích blogerů bylo běžné. Blogů bylo málo a blogerky si vzájemně pomáhaly a podporovaly se. Teď je blogger obrovský oceán různorodých rybiček, ale také pořádných žraloků.

Pokud se ti nápad taky líbí a máš zájem se do tohoto projektu také zapojit, tak mi za nech v komentářích tvůj odkaz na blog. Abych ho mohla přidat do záložky: Spolupracující blogy. A mít tak další inspiraci a především příjemné počtení při čaji a nebo kávě. Poslední dobou radši právě pročítám různé blogy, než třeba noviny a zprávy na seznamu, které hlásí jen informace o Koronaviru. 


Vaše Hevi

Komentáře

  1. Můj blog je https://veverkoviny.blogspot.com/. Přidám si tě taky mezi sledované blogy
    Hezký den

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Hevi,
    já tě sleduji už mnoho let, vždy se mi líbilo tvoje líčení a další články. Jsem zvyklá komentovat články u všech blogerek, které pravidelně čtu:-) Můj blog najdeš na www.ciculka.cz a zrovna tam běží i knižní giveaway, tak se můžeš i zapojit:-) Mějte se krásně, holky!
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Haničko, vím a rozumím :-) mám to také tak. Je to i z jednoho důvodu, který jsem mohla napsat, to je pravda, rovnou do článku. Dříve jsem měla oblíbené blogy zvýrazněné vlevém sloupci. Ale jedna slečna mě osočila, že tohle dělat nemůžu bez jejího slovení, že ji tím kazím pověst,když její blog visí na špatném blogu. Takže když jsem narazila na ten článek, tak jsem si říkal,ž e to zkusím takhle a kdo bude chtít a dá mi slovení, tak ho do toho levého sloupce přidám :-)

      Vymazat
  3. Ahoj Hevi, přesně o tohle mi jde mezi blogery, vzájemně se podporovat, dle mého mínění má to smysl. :) Akorát já co se týká komentářů trochu zaostávám, sleduji už poměrně dost blogů a jak člověk chodí do práce, tak by četbou stránek strávil zbytek odpoledne :) TAKŽE už nejsem takový čtenář jako dřív. :)

    somethingbykate .

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlasím :-) To nevadí :-) Já si články kolikrát prečtu, ale už nestihnu dát ten komentář :-)

      Vymazat
  4. Jezus, tak to je moc milé! ♥ Jinak ráda s Tebou budu spolupracovat :) Tvůj blog se mi moc líbí a přijde mi sympatický :) Na Tvůj blog jsem narazila někde přes Fb skupiny, které jsou zaměřené na blogy :)

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé děkuji, to mě těší :-) Už jsi tam :) Já jsem ten tvůj našla díky tvému komentáři.

      Vymazat
  5. To je moc dobrý nápad :) za starých dob, kdy fungovalo ještě blog.cz taková spolupráce byla běžná, teď se to moc nevidí, takže se ráda přidám :) https://kay-o-hudbe.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  6. Myslím si, že takovýhle projekt by byl super hlavně v menším měřítku, něco, co by sdružovalo "obyčejné děníčkáře", kteří nemíří na influencerskou metu. Blog.cz takhle hodně fungoval a mrzí mě, že blogger nemá pros vou komunitu pořádně žádnou podporu. Zkusím na to každopádně mrknout. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To si pamatuji, bylo to hodně fajn. Našla jsem tam vždycky hromadu inspirace. :)

      Vymazat
  7. Tak podle toho, jak to popisujete, je to prakticky klasický networking tak, jak ho znají lidi z klasického byznysu. Prostě sdružování lidí se stejným zájmem a byznysem, kteří sdílí zkušenosti, kontakty a tak podobně. Taky máme takovou skupinu mezi lidmi, kteří píší PR články. Vzájemně sdílíme zkušenosti s klienty, různé účetní rady nebo prostě si předáváme a delegujeme práci. ;-)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji za každý váš komentář :-)