BALÍČEK Z ESHOPU FITDAY.CZ

 

Jestli-že se aspoň trošku zajímáte o fitness svět, tak vám asi značku Fit-day moc představovat nemusím. Ale i tak pár informací nikdy není na škodu. Pod Fit-Day se skrývá velký výběr rostlinných bílkovin. Za značkou stojí manželé Jakub a Jitka a hlavním důvodem pro založení Fit-day, byl jejich způsob života. A jelikož v obchodě rostlinné bílkoviny byly dříve nedostatkovým zbožím, tak se vydali vstříc svému snu a v roce 2012 započal příběh značky Fit-day.

Dnes značka nabízí několik řad různých produktů - Proteiny, Smoothie a Coconut drink. Každá řada má několik různých příchutí, takže si na své přijde každý mlsný jazýček. Veškeré produkty lze objednat buď ve velkém balení nebo využít možnost ochutnávkového balení, jako já. 

Protože nejsem bůhví jak velký sportovec, tak proteiny nepoužívám v tak velkém množství a objednávat si velké balení je pro mě zbytečné. Proto volím menší balení, ale zase více příchutí. Proteiny používám pro doplnění denního limitu bílkovin. Přimíchávám si je ráno do kaše, jogurtů,do lívanečků a nebo si ho smíchám v šejkru s vodou a mlékem na půl.

Tohle je moje druhá objednávka na jejich eshopu. První jsem zkoušela Čokoládu ( ta byla dokonalá), kávu ( ta byla taky bezkonkurenční) a Pralinku (z ní jsem až tak na větvi nebyla). Ale jaké budou budou tyhle, tak o tom si řekneme něco víc v jiném článku, třeba i s různými recepty.

Znáte značku Fit-day a máte něco už vyzkoušené?


Vaše Hevi


Komentáře

  1. Tuto značku znám, ale nic jsem od nich nezkoušela. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Značku znám, měla jsem od nich balíček dva roky zpět v rámci spolupráce. Mně osobně vyhovovaly palačinky, ale proteiny mi dělaly problém, mám nemocný žaludek a pálela mě těch přírodních žáha, musím mít prostě vaječný protein :)

    somethingbykate .

    OdpovědětVymazat
  3. Hey love! I love the post and followed your blog. I want invite you to visit and follow mine back <3

    www.pimentamaisdoce.blogspot.com

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji za každý váš komentář :-)