KOSMETICKÉ PEKLO A NEBE

Články se spotřebovanými produkty jsou velmi oblíbené, protože jsou nacpané hned několika recenzemi různých produktů, ale především jsou stručné a obsahují jen to důležité. 
...
Tedy aspoň doufám, že vás tyhle články baví, jelikož tu pro vás pořádnou nálož spotřebovaných produktů.


Sprchové gely tu nesmí chybět, protože jsou to produkty, které se spotřebovávají asi nejrychleji. Především tedy u nás doma. Palmolive jsem dostala od kamarádky k vánocům a moc jsem si ho užívala, protože obsahoval olej, který pokožku krásně hydratoval a nebylo nutné ji už mazat. Ale pozor pokud se s ním necháte moc unést, tak ať vás nepřekvapí klouzavá vana. A Grepík od Dermacolu měl svěží vůni, která mě vždy pořádně nakopla a patří k mým velmi oblíbeným vůním.


Houbičky Calipso používám při smývání masek na obličej a na těch to je to už velmi znát. Jen bohužel se mi poslední dobou zdá, že nějak z obchodů mizí a nejsou zrovna k sehnání.


Tentokrát tu mám i dva vzorečky. První je liftingové sérum od For life Madaga, které příjemně vonělo, pleť po něm byla hladká a na dotek působila plyšově. Druhý vzoreček byl od Avonu a jednalo se o to jejich nové sérum s vitamínem C, které jsem si po jeho dodělání koupila v plném balení. Má lehce olejovou konzistenci, ale do pleti se vsákne lusknutím prstu. Ta je po něm na dotek hladká a viditelně svěží. Za mě je to úžasný podklad pod makeup.


Na dno jsem se dostala i dvou mým velmi oblíbeným korektorům, které kupuji stále dokola. Tím jsou Astor Perfect Stay v odstínu 001 Ivory  a Rimmel Match Perfection v odstínu 010 Ivory. Oba jsou super světlý, mají perfektní krytí, nezalézají do vrásek, oční okolí projasní a navíc stačí jen pár ťupek. Ráda jsem je míchala i s trošku tmavšími makeupy, které tak lehce zesvětlí.


Produkty Savon de V mám v tašce se spotřebovanci už delší dobu. Ale vzpomínám si na ně dobře a především velmi ráda. Balzám na nohy byla slast pro moje nohy, protože mě trápí popraskané paty, ale tenhle balzám je dal do pořádku.  Deodorant jsem používala nejvíce v zimě, kdy jsem si s ním vystačila a používala sem ho velmi ráda i pro jeho svěží vůni.

Recenze zde.


Stejně tak delší dobu na dně tašky ležely i produkty od značky Sportique s jasmínovou vůní. Jelikož Jasmín je hodně výrazný na vůni, čekala jsem silnou parfemaci i u těchto produktů, ale byla jsem velmi potěšena, že naopak byla velmi jemná a svěží, jako usušené prádlo na slunci. Máslo jsem používala na všechno, byl to velmi univerzální produkt od hlavy až k patě. Ale co si pamatuji, tak nejvíce jsem ho používala jako masku na konečky vlasů. Krém byl konzistencí hodně hutný, ale teplem rukou se docela rychle rozpustil a vsákl. Pokožku pak pěkně zvláčnil a na rukou se i chvíli udržel, a to i po umytí rukou.

Recenze zde.


Tuhle sůl jsem si dovezla z dovolené. Narazila jsem na ni v malém obchůdku, kde se prodávaly rukodělné výrobky a různé minerály. Sůl voněla svěže a nejvíce jsem si používala do vodní lázně na nohy. Pokožka po ní byla krásně měkká a lépe se dala odstranit.


Jako další tu mám šampón a kondicionér značky INSIGHT. Oba obsahují 500 ml a jedná se přírodní produkty. Ze začátku jsem z nich nebyla tak nadšená, jako při jejich dopotřebování. A důvodem změn názoru byl problém v těhotenství kdy mé vlasy byly extrémně suché, lámaly se a vypadávaly mi po chomáčích. Ale používám těchto "vlasových doktůrků" se z nich staly zdravé, silné a velmi dobře vypadající vlasy. Především mi přestaly padat a celkově posílily.


Tohle byla moje první zkušenost s těmito ponožkami, ale byla jsem nadšená. Akorát mi nějak nedošlo, že tenhle proces trvá docela dlouho. A já si ji dala pár týdnů před porodem. Nakonec vše dopadlo dobře a já do porodnice jela s krásnými a hladkými nožkami.


Mám tu i dvě balení vatových tampónků. Today jsou z Penny a jsou naprosto perfektní. Ty kupuji stále dokola, ale oproti tomu ty značky Basic jsou šílený. Jen jsem je vyndala z obalu, tak mi všude napadal miniaturní bílý bordel, který zanechávali i při odlíčení na pleti a byly i dost hrubé.


Noční masky často nepoužívám, ale tuhle jsem si docela užívala. Stačilo malé množství vmasírovat do pleti a nechat působit celou noc. Ráno  jsem ji pak smyla čistou vodou a pleť ošetřila tonikem. Maska měla gelovou konzistenci a výraznou vůní po hroznovém víně. Vhodná je pro všechny typy pleti a především bych ji doporučila, té která potřebuje dodat vláhu a celkově pleť zpevnit, protože tohle ona umí dokonale.


Ani krémů na nohy není nikdy dost a ačkoliv mám raději krémy spíše z Avonu, tak tenhle také nebyl špatný. Nohy hydratoval, jen je zanechával trošku mastnější, proto jsem ho měla u nočního stolku a mazala jsem jej těsně před spaním.


Jsem velký spotřebitel krémů na ruce, což jste asi poznaly už v předešlém článku. Takže minimálně jeden krém se zde zákonitě musel objevit. Tenhle je od Astrid a obsahuje ureu, která je pro pokožku velmi prospěšná, protože je tělu vlastní. Krém se rychle vstřebávala a pokožka byla na dotek heboučká. Navíc má malé balení, které vleze kamkoliv.


Dále tu mám dva produkty značky BaleaPěnu na čistění ode mně už znáte, protože ji kupuji stále dokola. Je skvělá, odlíčí, vyčistí, není nutné ji dávat moc a dlouho vydrží. Za to tělový sprej už určitě nekoupím. Ze začátku se mi vůně líbila. Byla nasládlá, ale zároveň svěží. Jenže když jsem se dostala asi do půlky, tak se z příjemné vůně stala vůně nepěkná až záchodová, kde také nakonec skončila.


V tomhle hydratačním mléku by se ještě nějaký zbytek našel, ale už ho mám z loňského roku a navíc začalo i trošku zapáchat, takže se objevilo tu. Ale jinak mléko bylo moc fajn, lehce se roztíralo, rychle se vpilo a podráždění od sluníčka příjemně zklidnilo.


Problémy s lupy mě trápí už velmi dlouho a zkusila jsem i mnoho šampónů a různých produktů. Některé byly super a fungovaly a jiné zase stály za prd. Tenhle šampón nejenže voněl jako čerstvá jablka, ale v boji proti lupům stál na vítězné straně.


Krémy na ruce si vybírám především podle vůně a tahle byla úžasná. Stejně jako většina vůní Dermacol. Prostě super krémík, kterému nelze nic vytknout.


Znáte některý z těchto produktů?
¨

Vaše Hevi


Komentáře

  1. Já houbičky používám na smývání mycího gelu, ale poslední dobou mi více sedí konjakové :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tu jsem jednou dostala od babičky, že mi ji dovezla z nějaké dovolené. Ale jště jsem ji nikdy nezkusila :-)

      Vymazat
  2. zajímavé kousky něco mě zaujalo určitě vyzkouším :)

    OdpovědětVymazat
  3. Pane jo, abych řekla pravdu ani jeden produkt neznám, ale vypadají zajímave.

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj holky ☺, pěkné, super recenze. Mne nejvíc zaujaly krémy na nožky. Prima den přeji.

    OdpovědětVymazat
  5. Krém na nohy od Oriflame mám teď na nočním stolku, tak jsem na něj zvědavá. :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  6. Krémy na nohy mám z Oriflamu nejraději. Jsou sice mastnější, ale přesně to mi na nich vyhovuje. Taky je mažu těsně před spaním.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  7. Ahoj Hevi,
    na tento článek jsem se hodně těšila. Calypso houbičky kupuji v DM, u nás je běžně mají. Tu pěnu od Baley mám taky moc ráda. Taky mám ráda krémy na nohy z Avonu, tento z Oriflame mám doma a nějak jsem si k němu nenašla cestu... Těším se na další články:-)
    Hanka z blogu ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Hani, to jsem ráda. Budu se aaby se tu za čas zase objevil :-) Někomu u něj vadí i ta vůně. :/

      Vymazat
  8. Já mám teď sprcháč od Dermacol višeň/čokoláda a moc mi nesedí :D A Head&Shoulders mi na lupy taky pomohl :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Se nedivíum.. já tuhle vůni moc nemusím, ani čokoládu tohoto typu :D :/ Ten je naprostá jednička :-)

      Vymazat
  9. Jak tak listuji, neznám nic (ve smyslu, že bych to vyzkoušela). Vlastně jsem měla ty odličovací tampony z Alberta a taky jsem z nich "odvařená" nebyla - přesně jak píšeš - občas v nich byl hrubší kousek. Ale zase se nerozdělovaly při vytahování ze sáčku, což úplně nesnáším

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To to je šílený, to rostu metr dvacet, to mi tak jednou dělaly nějaké z Tesca. (Kupoval manžel sáma) a jen jsem to vytáhla, hned se mi to rozpadlo na dvě části.

      Vymazat

Okomentovat

Děkuji za každý váš komentář :-)