TIPY NA JARNÍ A LETNÍ VŮNĚ Z ESHOPU ELNINO

Před časem jsem publikovala článek s tipy na parfémy z Londýna, které spadaly do levnější cenové kategorie. A dneska pro vás mám další díl,  ale tentokrát se posuneme do vyšší cenové kategorie.



Článek vznikl ve spolupráci s eshopem Elnino, který ve svém sortimentu nabízí miniaturky různých vůní. Za mě je to skvělá varianta,  jak si vyzkoušet právě dražší parfém a zjistit jestli potřebujete velké balení nebo ne. Miniatury obsahují 5 ml takže máte dost prostoru pro testování, a nebo si ji můžete přikoupit ke své oblíbené vůni, do kabelky. Jen malé upozornění, že tyhle miniaturky většinou neobsahuji rozprašovač. 


Jedná se převážně o květinou vůní, která ukrývá hned několik květů, které dohromady působí svěže a jiskřivě. Vůně je velmi luxusní, atraktivní a určitě bych ji řadila do kategorie pro všechny, takže pokud hledáte lehkou, květinovou, ale okouzlující vůni jako luxusní dárek, tak tady je.


Jednou z hlavním složek parfému je granátové jablko, které je pro mě i z vůně nejvýraznějším akordem a po chvíli se na něj nabalí květinové tóny lotusu a jemně i magnólie. Během nošení se vůně mísí a květiny jdou do popředí a síla jablka mizí. Vůně je to božská a věřím, že se tak s ním bude cítit každá žena.


Velmi příjemná květinovo-pudrová vůně, která neurazí žádnou ženu. A už vůbec ne v případě, že milujete frézie, jelikož tahle nádherná květina silně prostupuje celým parfémem a během nošení se různě probouzí její intenzita. Je to velmi elegantní parfém vhodný i pro mladší slečnu, která se chce přesunout trochu jinam, ale i starší paní v letech.


VERSACE - VERSENSE
Je zcela jiná než předešlé tři parfémy. Z téhle vůně cítím více citrusové a svěží tóny. Velkou roli v ní hraje i santalové dřevo, které já v parfémech velmi ráda vyhledávám, takže kapky citrusu tu lehce brnkají na ty dřevité akordy a možná se vám prvoplánově nebude znát jako úplně letní vůně, ale nenechte se zmást, protože příjemné tóny citrusů a velmi lehký závan větru a květin vás pohltí.


KARL LAGERFERD - FOR HER
Velmi romantická, boho, svěží vůně pro období jara a léta jako stvořená. Protože v ní nejvíce vyniká vůně magnólie, která v tomhle období právě rozkvétá. V pozadí se rozlévá i elegantní růže a to vše doplní příjemně svěží citrusy a lehounce nahořklé broskve a tím vším zamíchají dřevité tóny, ale ty se na mě ukazují teprve, až po delším nošením parfému.


BOUCHERON PLACE - VENDOME
Za mě je tohle příjemná vůně, která mě, ale zrovna neuchvátila. Je lehce nasládlá, ale květinová zároveň. Její složky se příjemně prolínají a během dne ukazují své růžky postupně. Je to příjemná vůně na běžné denní nošení, ale na večer bych ji nevolila, protože na to bude málo intenzivní.


Troufám si říct, že tohle je dost osobní vůně. V tomhle parfému se snoubí tolik různých složek, že každému tohle spojení voní jinak a také jinak se rozkládá. Ze začátku je vůně hodně svěží až jemně pichlavá, ale během nošení je sytá, výrazná, ale umí to rozbalit i v lehce vodních až větrných tónech.



Jak vás zaujaly tyhle tipy na parfémy? A kupujete si spíše levnější nebo dražší kousky?


Vaše Hevi

Komentáře

  1. V miniaturce mám Karla a hodně mi ta vůně sedla. Uvažovala jsem i po plné vůni, ale stejně jsem si koupila moji oblíbenou La Vie Est Belle od Lancome :-)
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
  2. Tyhle miniaturky jsou super. Taky jich pár doma mám. Zaujala mě ta poslední vůně, Laguna.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  3. Loved this post 😊 thanks for your sharing 😊

    OdpovědětVymazat
  4. Vône od versace-ho som asi ani ešte nevoňala. Musím sa na ne pozrieť. Ja mám teraz od Gucci a som moc spokojná. Ale mala som aj lacnejšie vône, také tie čo teraz frčia tie napodobeniny a tiež som bola spokojná, len som ich musela častejšie aplikovať.
     xxAlexandra MS ALWAYS LATE

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je ta nevýhoda levnějších vůní, že je nutné častěji je stříknout a osobně s tím problém nemám :)

      Vymazat
  5. Nějaká jarní vůně by se mi určitě hodila, Versace má úžasné parfémy :)
    One Loving Girl

    OdpovědětVymazat
  6. Úplně nejvíc mě zaujal ten Karl Lagerfield a Versace Chrystal 😍😍

    OdpovědětVymazat
  7. Já měla doma Bright Crystal byla to pro mě taková mýdlová vůně, ale moc pěkná, teď mám absolu taky Versace, ale můj momentální favorit je Burberry

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. S tím jsem se setkala už víckrát, že někdo z ní cítí jemné mýdlo :-) to mě na těch vůní neskutečně baví, že každý ji vnímá jinak :-) A jinak máš super favorita :-)

      Vymazat
  8. Miluju parfémy! Sama používám spíše ty dražší, třeba teď mám vůni od Michael Kors - Sparkling Blush.
    Tera in Chester

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ve složením vidím santalové dřevo, tak to by bylo i něco pro mě :-) hm.. . :-)

      Vymazat
  9. Odpovědi
    1. Já jsem na nich poslední dobou ulítlá - ať jsou to krémy, sprcháče nebo parfémy. prostě cokoliv malého :-)

      Vymazat
  10. Vůni od Karla L. mám také a je skvělá!!

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  11. Moc pěkné lahvičky. Určitě všechny ty parfémy pěkně voní. Já jsem ráda, že jsem si našla svůj oblíbený parfém, který používám už několik let a zatím nemám důvod ho měnit. Koupila jsem si dokonce i plnitelný flakon a mám ho i v kabelce, když se potřebuju převonět. Měla jsem takový špatný pocit, když jsem tam měla celý skleněný parfém. S kabelkou často bouchnu, tak bych o něj nerada přišla.

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji za každý váš komentář :-)