SPORTIQUE - KOSMETIKA NEJEN PRO SPORTOVCE


Dneska pro vás mám recenzi na produkty, které už mám skoro všechny spotřebované, jelikož je to už asi rok co mi balíček přišel, ale jak víte, tak jsem v poslední době nebyla moc aktivní, a proto recenzi těchto produktů pro vás dopisuji až teď.


Jako první tu máme Arganový olej, který je snad nespotřebovatelný, protože ani po více jak roce používání nejsem na dně lahvičky a to jsem po něm sahala téměř denně. Nejdříve na suché místečka kolem nosu a v okolí očí, které se mi hojně tvořily po porodu, kdy moje pleť šílela a já nevěděla co s ní, když jsem se toho zbavila, a moje pleť se ustálila a olej už nevyžadovala. Tak jsem našla nové využití pro své vlasy. Protože právě oleje se mi osvědčily nejvíce pro úpravu svých divokých kudrn.. Konečky mi nejen vyživil, ale zároveň jim dal tvar a směr. Z důvodu expirace oleje jsem se až na jeho dno nedostala, ale určitě bych se k němu ráda vrátila.


Balíček také obsahoval i dva balzámy na rty, kterými je značka také dost známá. Mají velký výběr vůní a nebo můžeme říct i příchutí, protože nejen krásné voní, ale i chutnají. Konzistencí jsou na dotek měkké a na rtech se ihned rozpustí a pomalu se vpíjí. Jediné co bych vytkla jsou právě ty kalíšky, protože pro nanášení produktů prstem nejsem moc velký fanoušek. Osobně bych byla radši za klasickou tyčinku, ale jelikož tyhle balzámy miluji, tak jim to odpustím.  


Medový voněl jako čistý med a nejvíce jsem ho používala na popraskané rty, kdy jim dal sílu a hebkost jako od včeliček. Je to takový malý doktor. Za to růžový kalíšek, rtům dodal jemný nádech a příjemný třpyt. Ten jsem zase ráda nosila u líčení, kde jsem nechtěla sahat po rtěnce.


Ale na co jsem se nejvíce těšila byly deodoranty ve spreji. Na klasické "tuháče" moc nejsem a to z vícero důvodu, mezi ty hlavní asi patří jejich aplikace, kdy na nich ulpí mnoho nečistot a pokud je nanáším pod tričko tak ho vždycky zaseru a co se týká vůně, tak mi nikdy nepřišla tak výrazná jako právě u sprejů.


Deodorantům asi nelze vytknout nic. Nejenže jsou šetrné k vašemu tělu, ale i přírodě. Neobsahují parabeny, hliník, hydroxychlorid a další látky, které tělu zrovna nesvědčí. Díky esenciálním olejům mají velmi příjemnou vůní, která je ze začátku hodně výrazná, ale postupem slábne až se vytratí úplně. Vyloženě pocení zcela nezabraní, spíše neutralizuje tělesný pach, takže se nelekejte pokud se nezbavíte tzv. koláčů. Po nanesení je pokožka svěží, nelepý a vaše oblečení o něm ani neví.


Divoká růže - připomíná mi vůni čajové růže, pro mě je to hodně specifická vůně, která mi sedí spíše pro určitý typ dam.


Pivoňka a Bavlna - je moje top vůně. Je to svěží květinová vůně, ale zároveň je čistá a lehce hravá


Bergamot a Limetka - je úplným opakem vůní předešlých. Je to vůně hodně svěží, lehce štiplavá. Dala bych ji označení unisex, protože v téhle se najdou dámy i pánové.


Značka Sportique kvalitní kosmetiku na bázi bylinných výtažků a rostlinných olejů. Vše je zpracováno pod přísnými farmaceutických podmínek a norem. Jejich produkty nejsou testovány na zvířatech. A dbá na to, aby i obaly byly z recyklovatelných materiálů.

Oficiální eshop značky - Sportique

Produkty lze také zakoupit na Bioo.cz


Vaše Hevi


*barter

Komentáře

  1. Tyjo, tuhle značku vůbec neznám, ale vypadá to zajímavě. :)) A jsem také spíše pro spreje, než pro tuhé deodoranty. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :-) řekla bych, že o ní teď není nějak moc slyšet. :) :)

      Vymazat
  2. Ty balzamky vypadají dobre :) vlastně všechny produkty vypadají fajn
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  3. Taky jsem měla možnost vyzkoušet tuhle značku a byla jsem spokojená. Nejvíce se mi líbil ten deodorant ve spreji. Měla jsem ho ve vůni bergamot limetka. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj, nejvíce mne oslovily lip balm. Olejíček věřím, že byl skvělý, ale na balzámky kouknu. Prima den holky ☺♥.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkujeme :-) jsou super, jen bych asi více ocenila formu tyčinky. :/

      Vymazat
  5. Taky značku neznám. Balzámy vypadají zajímavě, jen škoda provedení, protože stejně jako ty výrazně preferuji tyčinky - sahání do balzámu mi přijde nepraktické i hygienicky problematické třeba na výletě. Naopak u deodorantů preferuji kuličkové provedení, z vůní by se mi asi nejvíc líbil ten bergamot. Viditelně mi provedení této značky nepadlo do noty...
    Ale díky za zajimavou recenzi

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Teď tak přemýšlím, jestli jsem někdy nějaké kuličky měla. Souhlas.. tyčinky jsou prostě top.

      Vymazat
  6. Ahoj Hevi,
    o této značce vím už dlouho a docela dost mě láká. Líbí se mi právě jejich balzámy na rty, ale stejně jako tobě mi vadí sahat do toho kalíšku. Zaujaly mě ty deodoranty, protože jsou ve spreji. Myslím si, že by se mi asi nejvíce líbila verze s pivoňkou a bavlnou. No, myslím, že bych si konečně mohla něco objednat, až zase trochu zlikviduji domácí zásoby. Měj se krásně!
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Haničko, ta vůně je top, já už mám druhé balení a určitě koupím další.

      Vymazat
  7. Zbožňuji vůni bavlny! Docela mne tvůj článek navnadil. Jsem ráda, žes tu ukázala, že se dá sehnat čistý arganový olej. Dávám ho na vlasy. Je lehoučký a vzdušný a nekazí mi objem vlasů. A také mi krásně voní.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Za mě je čistý nejlepší olej na vlasy. Jednou jsem měla s nějakou příměsí, a byla to katastrofa.. hrozně mastil, vlasy po něm těžkly.. Jak se říká v jednoduchosti je síla. :-)

      Vymazat
  8. Nádherné obaly! A ty balzámky na rty, jen bych je brala spíš v tyčince :-)

    OdpovědětVymazat
  9. Udělala jsem si k posledním Vánocům radost a pořídila jsem si za výhodnou cenu přes inzerát nové horské kolo, protože jsem od těhotenství úplně přestala sportovat. Na "horáku" jsem v mládí jezdila i závody a byl to tedy skvělý návrat ke kořenům, díky čemuž vím, že u jízdy na kole vydržím a nebude to jen chvilková záležitost. Ráda se tedy nechám inspirovat kosmetikou pro sportovce, která se bude hodit hlavně v zimních měsících, kdy mám úplně vysušenou pokožku.

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji za každý váš komentář :-)