V ČEM SPOČÍVÁ ŽENSKÁ SÍLA

Především je to v ženě samotné, v jejím sebevědomí, vystupování a v tom jak se sama cítí. Když se žena cítí skvěle, vnímá ji tak i její okolí. Pokud je smutná a unavená, nezakryje to ani perfektní makeup. 

Ale nikdy není na škodu tomu sebevědomí trochu pomoci, nemyslíte?

Maybelline - 470 Red Revolution

Nejdůležitější a tou hlavní zbraní ženy je její úsměv. Upřímný, milující, s porozuměním, od ucha k uchu, veselý, nefalšovaný a především opravdový. Protože ten jediný umí prostoupit i skrze vaše oči, auru a to lidem kolem vás ocení nejvíce.


Kromě úsměvu k ženským zbraním jednoznačně patří i její vůně. Protože když si najdete vaši osobní vůni, tak se stane vaším poznávacím znamením. Já ji našla a zamilovala si na první přivonění, mě naprosto chytla za srdce a já věděla, že je moje a že je velmi oblíbená mi vůbec nevadí, protože parfém na každé ženě voní jinak a nikdy ne stejně.

Je sladší květinová vůně, která má v sobě jiskru, svěžest, ale i těžkost dřeva. Ze začátku je vůně hodně silná, ale příjemně se rozloží do jemných tónů bílých květin se sladkým ukončujícím závanem medu. Je to vůně, kterou nejraději používám na podzim a zimu, ale do společnosti si ji velmi ráda dám kdykoliv. Za mě je to vůně smyslná, ženská a jednoznačně se za ní každý otočí.

L´ORÉAL PARIS MEGA VOLUME MISS MANGA

Zapomenout nemůžeme ani na ženský pohled, protože je to jedna z prvním věcí, kterou žena upoutá. Vůbec nezáleží na barvě očního makeupu, protože tím hlavním jsou řasy. Teď nemám na mysli, žádné umělé smetáky až k obočí. Mluvím tu o přirozených řasách s pár vrstvami řasenky. Já jsem si v poslední době velmi oblíbila tuhle od L´oreal Paris Miss Manga.

MAYBELLINE

Rudá rtěnka je odstín na který mnoho žen pohlíží s respektem a bojí se ho i nosit. Ale je to škoda, protože červená rtěnka sluší každé ženě, jen stačí najít ten pravý odstín. A především si k ní najít cestu. Když už ji začnete nosit, tak ji nepustíte z ruky, to mi věřte. Protože tolik komplimentů kolik vám její nošení přinese, vám nedá ani váš muž. Skvělé červené rtěnky najdeš třeba u značky Maybelline.



A v čem podle vás spočívá ženská síla?



Vaše Hevi




Článek vznikl ve spolupráci s eshopem NOTINO.CZ

Komentáře

  1. Přesně tak jak jsi to popsala to vidím i já, nicméně například já osobně jsem si vůni, která ke mě patří a symbolizuje mě, jsem ještě nenašla...

    somethingbykate

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Skvělé :-) Já ji také hledala dlouho, a je to cca dva roky co ji mám, ale chci ještě nějakou letní :) ale to mě zatím nic nechytlo tak, že bych si z toho sedla na zadek..

      Vymazat
  2. V ženské síle je určitě něco, co vyzařuje zevnitř a u každé ženy je to samozřejmě individuální. U mě skvěle působí třeba vůně, hezké oblečení a make-up nebo klidně i spodní prádlo :-)
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
  3. Vidím to stejně, jako ty až na tu červenou rtěnku, ta pro mě moc není. Krásná vůně, hezký makeup, ale přirozený. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Věřím, že nějaký ten odstín by se pro tebe taky našel :-) nebo třeba jen lehký lesk nebo zabarvený balzám :-)

      Vymazat
  4. Mám to rovnako, červený rúž je proste dokonalosť sama o sebe, určite dodá energiu a sebavedomie každej žene. :)

    Rebelliouslily

    OdpovědětVymazat
  5. Thanks for your visiting my blog 😊 I followed your blog 😊

    OdpovědětVymazat
  6. Moc ti to sluší :-) A tleskám za super nápad na článek :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :-) jsem ráda, že se líbí :-) popravdě jsem nervozně čekala, jaký ohlas budou mít podobné články, ráda bych jich psala více :-)

      Vymazat
  7. Súhlasím so všetkým! Páči sa mi tiež vyzdvihnutie týchto troch produkov! Tú riasenku chcem vyskúšať už veľmi dlho! ◡‿◡✿

    Blog de la Licorne

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. je skvělá, dělá krásné dlouhé a velmi výrazné řasy :-)

      Vymazat
  8. Hezké líčení a moc faajn článek :))

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji za každý váš komentář :-)