RADY A TIPY PRO VÝDRŽ VALENTÝNSKÉHO LÍČENÍ

Valentýn se nezadržitelně blíží a už za pár dní vás čeká příjemný večer ve společnosti vašeho miláčka. Takže je asi jasné, že se mu chcete zalíbit a přemýšlíme jaký makeup zvolit, abyste v něm vypadala neodolatelně. A já pro vás dneska mám malé vychytávky, které vám pomůžou s výdrží makeupu a také, aby vaše dílo vydrželo slzavé údolí nad romantickými gesty vašich protějšků.

Yves Saint Laurent, Mary Kay, Alcina


Jako první bych doporučila použít  primer pod makeup, který vám pleť nejen vyhladí, hydratuje, ale zajistí vám i delší výdrž makeupu a aby se vám makeup při každém letmém dotyku nesetřel.

Estée Lauder, Catrice, Max Factor

U makeupu sáhněte po vaší osvědčené klasice, nikdy v takové důležité chvíli nezkoušejte nic nového. Při konturování se taky držte zpátky, bohatě stačí jen pleť zahřát a dát ji tvar, prostě nic nenásilného. Stejně tak i u rozjasňovače, není důležité zářit jako diskokoule. To zajistí touha po vašem miláčkovi. A co se týká tvářenky, tu bych vynechala úplně, a nebo bych  sáhla po co nejvíce přirozeném odstínu. 


Shiseido

Po nanesení makeupu, je dobré pleť zapudrovat, ale sáhněte spíše po sypkých pudrech. Ty se lépe do pleti vpijí a z mojí zkušenosti i pleť zmatní o mnohem déle. Obzvlášť pokud jste majitelkou mastnější pleti a nechcete, aby lesk byl zrovna to první, co váš obličej bude vyzařovat. Lehce pudru bych použila i v případě, že máte pleť normální až lehce sušší, protože co si budeme povídat zažijete i vřelé chvilky, takže ať vás vaše pleť nezradí.

Nyx, Alcina, Collistar, Mac


Stejně jako pleť, tak i vaše víčka potřebují trochu podpory a určitě bych nezapomněla nanést bázi pod stíny, protože která z nás by výskala radostí, kdyby při každém našem mrknutí se odhalily nehezké linky se slitými stíny.

Artdeco

 Proto není naškodu vynechat i pudrové stíny a sáhnout raději po nějakých krémovým nebo tekutých stínech, které jsou i odolnější vůči slzičkám, které se nám chtě nechtě vyderou napovrch. A když použijete nějaké se shimmerem, tak vám pohled navíc i projasní a dodají mu jiskru.

L’OréalL’OréalMaybelline

 A právě, abychom předešly slzavému údolí a především černým potůčkům. Tak raději použijte  voděodolnou verzi vaší oblíbené řasenky. Ale pozor ne všechny vydrží nápor slz, takže raději si ji pár dní předem vyzkoušejte, ať vás nemile nepřekvapí.

Tolure cosmetics

Pokud nepoužíváte peeling na rty Tolure Cosmetics pravidelně, tak v téhle situaci po něm sáhněte určitě. Protože je jasné, že valentýn se bez polibků neobjede. A hebké rtíky na dotek jsou mnohem lepší než nehezké struhadýlko. Věřte, že tím svého miláčka neoslníte.


Estee Lauder, Nyx, Bourjois

Většinou se na Valentýna necháme zlákat na odstíny šťavnaté růžové nebo smyslné rudé, ale co si budeme povídat. Tyhle odstíny nic nedarují a určitě byste nechtěly odbíhat každých pár minut kontrolovat jak vypadá rtěnka. Proto volte tekuté rtěnky, které vydrží a nenechají vás ve štychu.

Nyx, Catrice, Makeup Revolution London, Nyx 

Když už celé líčení máme za sebou, tak nezapomeňte sáhnout po fixačním spreji a celý makeup zafixovat a prodloužit tak jeho výdrž o něco déle. Dalším benefitem těchto sprejů je, že vám makeup krásně sjednotí a pudru pomůže lépe se přichytit k makeupu.


Pamatujte, že na valentýna není důležitý výrazný a ostrý makeup, protože málo který muž má tento typ makeupu rád. Raději sahejte po jemných tónech a spíše podtrhněte svoji přirozenou krásu.


Vaše Hevi



Článek je ve spolupráci s eshopem NOTINO.



Komentáře

  1. Krásný článek, myslím, že super tip je peeling na rty ten prostě miluju!
    Beauty by K.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji Kači, já si teď bez něj neumím představit svět :D protože při nemoci mám tak suchý rty, že je to až šílený.. :(

      Vymazat
  2. Sypké pudry používám nejraději, hlavně ty transparentní :-) báze ani fixační spreje vůbec nepoužívám, zatím vše drží bez problémů i tak :-)
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Podle mě i ty sypké pudry vydrží mnohem déle funkční.. :)

      Vymazat
  3. Skvelé tipy ! Púder mám momentálne môj prvý transparentný od Soaphorie a neviem si ho vynachváliť :)

    S LÁSKOU, TORILINKA / @Torilinka

    OdpovědětVymazat
  4. Primer pod make-up je podla mňa základ, aby to všetko pekne držalo :-) ja sa priznám, že niekdy som lenivá a nepoužijem ho, a počas dňa si potom nadávam, že tie tri minúty navyše by mi neublížili :D ❤ xx

    Simona | l i v e i n f o x w o r l d

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky se mi to stává, ale teď je primer pro mě nutnost a nedám na něj dopustit :-)

      Vymazat

Okomentovat

Děkuji za každý váš komentář :-)