REGENERAČNÍ OLEJ NA POŠKOZENÉ VLASY - YVES ROCHER


Hebké vlasy jako z reklamy na Gliss kur, no považte kdo by je nechtěl mít. A každé ráno vstávat s pocitem lehkosti ve vlasech a lesku, že i slunce zastíní. Já nebudu lhát, chtěla jsem je už jako malá. Pokaždé, když jsem se podívala do zrcadla, kde na mě vykouklo kudrnaté hnízdo, co jen vzdáleně připomínalo, ty bohaté lokny modelky, jsem si představovala jaké by bylo, mít takovou bujnou kštici.


Je tu nepsaný zákon, že kdo má vlasy kudrnaté chce je mít rovné a naopak. A u mě to nebylo jiné. 

***

Možná asi víte, že mám vlasy kudrnaté a dost vysušené. Dříve jsem s nimi bojovala a lásku k nim jsem si pěstovala velmi pomalu. Když se mi do ruk dostala žehlička, tak jsme se staly nerozlučnými kamarádkami a vlasy trpěly.


Teď jsem ráda, že je  mám kudrnaté, miluji ji je a žehličku jsem odstavila na druhou kolej

***

V péči o kudrnaté vlasy člověk musí být trošku čaroděj. Každým sedí něco jiného, potřebují hlubokou péči a především spolykají tuny oleje. Ale ne každý olej vám přináší pocit útěchy a kýžený výsledek.

***

Osobně preferuji oleje z ořechů, nejen kvůli jejich vůní, ale jsou hutnější, mají výživnější účinky a pro mé vlasy jsou tím pravým ořechovým. :D


Jestli olej dáte před mytím nebo do mokrých vlasů po mytí, je na vás. Oba způsoby mají své plus i mínus a popravdě mě nesedí ani jeden. Nejraději olej používám do suchých vlasů pro jejich finální úpravu, namísto tužidla nebo laku na vlasy. Ačkoliv mám vlasy sušší, tak jsou jemné, neposedné a potřebují trošku zkrotit. 


Stačí jen pár kapek rozehřát v ruce a jemně vetřít jak do konečků vlasů tak do jejich délek. Vlasy nezatíží, nezamastí, ale dodá jim lesk a neskutečnou vůni, která ve vlasech vydrží ještě pár hodin.



Olej mě mile překvapil a jsem z něho nadšená a pokud se mi ho podaří spotřebovat, jelikož je ho tam opravdu hodně, určitě si ho koupím znovu.


Používáte nějaký vlasový olej? A co říkáte na tenhle?


Vaše Hevi

Komentáře

  1. Já žádný olej jen tak do suchých vlasů si nedávám, ale tento mě celkem zaujal :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  2. Úplně se v těch vlasech vidím, také je mám dost suché a holky stále nechápou proč používám tolik oleje, když bych měla vlasy mastné, jenže já je mastné téměř nikdy nemám ani s ním. :D Aktuálně používám oleje od Balea, nicméně Yves mám moc ráda, už mám šampon na růst vlasů, klidně bych zkusila i tento olejíček. Díky za recenzi.

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Soucítím s tebou, kudrnaté vlasy jsou děs.. :D ale přitom vypadají tak sexy :)

      Vymazat
  3. vyzerá veľmi dobre, ale ja oleje nepoužívam, no môžno začnem ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A jaký máš typ vlasů?

      Jak se říká, když jednou zkusíš, už musíš. :-)

      Vymazat
  4. Bez olejů nedokážu existovat a tento mne hodně oslovil! :) určitě si pro něj poběžím hned jak dopotřebuji ten, co mám teď doma :)

    Little Dreamer

    OdpovědětVymazat
  5. Já mám vlasové oleje moc ráda, akorát používám jeden od Nacomi a ten má taky nádhernou vůni. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  6. Do nedávna som používala balea krásne voňavy ine som ani nemala ale raz ten gliss kur a to fakt bol citiť dosť alkohol..no tento YR som už obzerala uplne ma láaka kedže od nich používam dosť aj šampony a mala som aj šampon repair ako je tento olej..jednoducho mi vyhovuju na pokožku hlavy iné ani nekupujem♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na pečující kosmetiku je YR perfektní. Já se k němu dostala přes babičku, která na ně nedá dopustit.

      Vymazat
  7. Tenhle olej vypadá zajímavě já mám Yves Rocher moc ráda ale momentálně je mým favoritem Incredible Oil od One Beauty, na který jsem dělala pár dnů zpět recenzi ale o tomhle olejíčku taky uvažuji, možná by nebylo špatné ho vyzkoušet :).

    TheBlondieTale

    OdpovědětVymazat
  8. Já mám olejíčky do konců ráda, mám od Avonu (spíše tedy sérum) a teď mám nějaký s kokosem z DM drogerie a ten je také perfektní.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten Avoňáckej jsem zkoušela, ale popravdě mě zas až tak neuhranul :-/

      Vymazat
  9. I also have curly hair and I needed years to like it. :-) Now I use oils for hair, and yes, curly hair are still hungry of oils. :-)

    I have bought this one recently and now it is waiting. But has very good reviews, so I hope I would like it.


    My blog

    OdpovědětVymazat
  10. Musím uznat, že i mě tento regenerační olej zaujal.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je skvělý :-) já už pomalu končím balení a určitě budu kupovat znovu.. :-)

      Vymazat

Okomentovat

Děkuji za každý váš komentář :-)