KOSMETICKÉ PEKLO A NEBE - ČERVEN


Osobně články, a nebo videa s tématem spotřebovaných produktů mám velmi ráda. Jsou pro mě důkazem toho, že když někdo produkt doporučí, tak ho i používá a dokáže ho spotřebovat. Samozřejmě se také jedná o ucelenější názor na dříve recenzovaný produkt, protože nebudeme si tu nic nalhávat, ale každý názor na produkt se může postupem času změnit. Ale dost okecávání, jdeme si představit 7 produktů, které jsem v měsíci Červenci odeslala do koše.


HEDVÁBNÝ PLEŤOVÝ OLEJ - ASTRID
Od té doby, co jsem tenhle olej zkusila, tak ho nedám z ruky a doma mám vždy minimálně jedno balení. Makeup krásně odlíčí nejen z obličeje, ale i z přírodních štětců. Stačí pár kapek rozehřát v rukách a jemně vmasírovat do pokožky. Já ho vždy setřu vlhkým ručníkem, protože když ho smývám jen vodou a rukou, zanechává mi na pokožce tenký film.



SCHOWER GEL - BLACK CURRANT - MITIA
Sprchové gely a celkově značka Mitia se stala  neodmyslitelnou součástí naší koupelny. Produkty nejsou drahé a sortiment je velmi široký. Především "rybízáček" patří k mým topkám a mám už několikáté balení. Pokožku provoní, nevysuší a dodá jí hebký pocit. A určitě budu kupovat další a další balení.



ANTI-PERSPIRANT REXONA - EMOTIONSESE SENSITIVE
Rexona je značka, které věřím a nezradí mě. Jiné antiperspiranty u mě asi nenajdete. Vždy si jich v akci nakoupím aspoň šest do zásoby, protože je mám po kabelkách, v práci, koupelně. Rexonu miluji a nedám na ni dopustit. Pyšní se širokým výběrem vůní, takže vás ani neomrzí. A nemůžu ani říct, že bych vyloženě preferovala jednu vůni.

Cena 49-79 Kč za 150 ml.


MASÁŽNÍ ARNIKOVÝ OLEJ - WELEDA
Určitě to není vůně, která by mě uchvátila. Je velmi ostrá, výrazná až hořká. Ale svaly uvolní a pokožku krásně promastí. Jestli patříte k takovým mazacým lenochům jako já, tak vám vřele doporučuji si vždy kápnout pár kapek do horké vany a chvíli si poležet. Pro mě to má stejný účinek, jako bych olej v masírovala přímo do pokožky. Ale takhle to mám bez práce a ještě s odpočinkem.

Cena 339 Kč za 100 ml.


MASKA NA VLASY - HAIR GROWTH - LEE STAFORD
Masku jsem si koupila na doporučení nějaké blogerky :( (nevím jméno) :( V jednom videu ji velmi chválila, a jelikož mě v té době docela vlasy trápily a především jejich vypadávání. Tak jsem po masce ihned sáhla. Maska je určena pro vlasy, které nikdy nedorostou. Je hodně krémová a hutná, takže do vlasů ji stačí opravdu  maličko, jinak má tendence začít vlasy mastit dříve než je obvyklé. Doslova jsem z masky skákala radostí, protože mi vlasy povyrostly, zacelily, zpevnily a začaly mi vytvářet pravidelnější kudrny. Je pravda, že maska není zrovna nejlevnější, ale určitě to stojí za to. Opravdu vám vydrží dlouho, minimálně půl roku s mytím jednou za dva až tři dny.

Cena 259-379 Kč za 200 ml.


TRANSPARENTNÍ PUDR - ESSENCE
V drogérce po něm jdu na jistotu. Neoxiduje, nemá problém s žádným makeupem, krásně drží, dělá požadovaný effekt. Skvělej je na i na zapékání korektoru pod očima. Nejlépe se mi osvědčil suchej bjůtyblendr, pudr vmačkat do pokožky a poté oprášit štětcem. Jediné co mě vadí je, že se rozsype, když se objeví dno pánvičky.Je prášivější a štětec s drsnějšími štětinami v něm umí nadělat trošku paseku.

Cena je 89 Kč za 8 g. 


KOREKTOR MATCH PERFECTION - 010 IVORY - RIMMEL
Další miláček, za který už mám i náhradu, protože stejně jako makeup z téhle řady jsem si zamilovala i korektor. Baví mě balení do kterého se zbytečně nedostává vzduch a korektor tím neoxiduje. Za pomoci štětečku se přesně a jednoduše aplikuje. Neslévá se do vrásek, má perfektní výdrž a především je to můj odstín, je krásně světlý s mou pletí splyne a v kombinaci s makeup je to perfektní duo.

Cena 100 - 120 Kč za 7 ml.


Tadý, tadý dáááá... a to je vše dámy a pánové. Mých sedm produktů, které jsem v měsíci Červenci dodělala. Pevně doufám, že se mi podaří tomuto typu článku dát pravidelnost a vydávat ho každý měsíc vždy k poslednímu datu.


A jaké produkty jste tento měsíc spotřebovaly vy?


Komentáře

  1. Na olej od Astrid čtu samou chválu a ne rozhodně první či druhou, takže ten určitě musím vyzkoušet také :-)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  2. Zaujal mě ten Arnikový olej, olej jsem si v poslední době velmi zamilova, maska též vypadá skvěle. Naopak s pudrem essence nemám dobrou zkušenost, přišel mi křídový , suchý a měla jsem po něm na obličeji bílý povlak, lepší ze stejné cenové kategorie mi přijde NYC.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě to poslední dobou přijde, že ten Essence pudr se líší kus o kusu.. :/ Protože co jsem si koupila, teď nové balení, tak je to katastrofa a přesně jak píšeš..

      Vymazat
  3. Astrid olej je naprosto perfektní, čeká na mě ještě jedno balení :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  4. I like Weleda oils, but I haven't tried this one yet.


    My blog

    OdpovědětVymazat
  5. Korektor si musím konečně zaběhnout koupit, jednou mi došel a od té doby jsem se pro něj ještě nevrátila, ale byl moc fajn. :)

    LIFESTYLE AND BEAUTY . EU

    OdpovědětVymazat
  6. Arnikovy olej Weleda je super. Na vonu som si sice musela najskor zvyknut, no teraz uz patri k mojim oblubenym. Pouzivam uz v druhom baleni. Puder Essence veru prasi, tak ako pises. Mne vsak este k tomu upchval pory, takze dalsie balenie uz nie.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jak jsem psala výše, když jsem si teď koupila další balení, tak mě zklamal an plné čáře.. :(

      Vymazat
  7. Mně láká ten Astrid, čtu o něm docela často. :)

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji za každý váš komentář :-)