NOVINKY Z ESHOPU LILIBELA.CZ


Eshop Lilibela.cz je malý, ale útulný prostor pro milovnice přírodní kosmetiky. Ačkoliv sortiment není velký, tak se pomalu rozšiřuje a plní novými produkty. A nově jsou na eshopu i produkty Savon de V jejichž recenzi Vám dnes přináším.


Savon de V je značka českého původu, která sídlí na Znojemsku. Kosmetika je ručně vyráběná a cenově velmi dostupná. V nabídce najdete nejen produkty z oblasti péče, ale i různé šumivky do koupele.


Deodorant s vůní Citrónu a rozmarýnu jsem prostě musela mít, tohle je moje vůně. Deodorant je tak maličký a úzký, že se vleze i do psaníčka. Konzistenci má tužší, ale při styku s kůží krásně taje. Na pokožce je velmi příjemný, krásně ji provoní, hydratuje a pokožku nedráždí, ani po holení. Určitě to  není deodorant, který vás před potem uchrání celý den. Intenzivně vůni cítím asi 3 hodiny,  pak se lehce vytrácí, ale pověstné "koláče" se mi vytvoří tak po 9 hodinách. Jen bych ráda podotkla, že se celkově moc nepotím.


Hydratační balzám na nohy s vůní tee tree a eukalyptusu je zázrak pro moje nožky. Při každém jeho použití mám pocit, že se z nebe snesly obláčky a zahalily moje nohy, protože to je slast ho používat. Balzám má  olejovou konzistenci a jsou v něm malé hrudky, ale i ty se pěkně rozpustí. Nohy mám hodně suché, takže se balzám do nich vpije velmi rychle.


A nakonec již zmíněná šumivka do koupele. Voní velmi intenzivně a provoněla i celý balíček při jeho otevření. Dlouho jsem s použitím váhala, protože ta vůně byla očarující a přiznám se, že jsem ji na pár dní šupla do skříně. A to byla panečku vůně, při každém otevření jsem byla nabitá nejen vůní, ale i novou energií. Po koupeli je pokožka hebká a hydratovaná, jen je škoda, že na ní vůně moc neulpěla.


Jsem ráda, že jsem měla možnost  vyzkoušet další českou značku, která je naprosto úžasná. A  doufám, že se brzy u mě objeví další produkt značky Savon de V.


A jak se  produkty líbí vám?

Vaše Hevi

Komentáře

  1. Díky za tip. Mě zaujal deodorant a na eshop se musím mrknout protože ráda podpořím českou značku.

    OdpovědětVymazat
  2. No přírodní deodoranty nejsou nic pro mě, zkoušela jsem jednou od RaE a teda vůbec to v ničem nepomohlo, škoda. Ale ten balzám na nohy mě celkem zaujal. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přírodní deodoranty nejsou tak vysoce účinné a ne každému stačí, to chápu.. :-)

      Vymazat
  3. Tak tahle vůně by okouzlila i mě. Výrobky se mi líbí, akorát ten přírodní deodorant by nebyl moc pro mě. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsou to nejlepší vůně.. :-) Když si u něčeho nejsem jistá s vůní, tak sahám po citrusech, protože tak se nemůžu splést.

      Vymazat
  4. O značce čtu poprvé, ale vypadá dobře. Hlavně deodorant :-) i ta kombinace vůní se k němu dokonale hodí.
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
  5. Značku vůbec neznám, ale je super, že je to česká značka. Ráda podporuji českou kosmetiku :) Produkty vypadají parádně.

    Soutěž o 3 poukazy do eshopu Blueberry Hill

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já se přiznám, že doposud jsem ji znala jen okrajově, a podle názvu bych to ani na českou značku netipla.. :( A tohle jsou moje první produkty od značky, které jsem vyzkoušela.

      Vymazat
  6. Mě docela lákají přírodní deodoranty a celkově přírodní kosmetika. Vypadá to moc zajímavě.:)

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já se o ní dříve tak nezajímala, ale teď se ji dostávám trochu více na zoubek, a přiznám se, že mě nepřestává překvapovat.

      Vymazat
  7. O té značce jsem neslyšela ale vypadá hodně zajímavě :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Patří k těm menším, a zatím není dost profláknutá, ale doufám, že brzy bude :-)

      Vymazat
  8. O značce jsem taky vůbec neslyšela, ale zaujala mě, jak designově, tak tím, že je přírodní. Zaujal mě hlavně ten přírodní deodorant, u kterého bych se chtěla zeptat, jestli si myslíte, že je možné jej použít po epilaci laserem? Všude na internetu píšou jen o nepoužívání sprejových deodorantů, ten zmiňovaný je tuhý a ještě přírodní, ale zase nevím, jestli to třeba riskovat :)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji za každý váš komentář :-)