NEDĚLNÍ INSPIRACE PŘÍRODOU - BO.HO


Dneska pro vás mám značku, která u nás není až tak rozšířená, ale podle mě je to velká škoda, protože bych ji zatím řadila mezi top 3 značky přírodní kosmetiky. Řeč bude o francouzské elaganci a stylu značky Bo.Ho


Kosmetika Bo.Ho je organická, přírodní a vysoce kvalitní profesionální značka, která své produkty vyrábí s ohledem na přírodu. Svoji ideologii značka podporuje i dizajnem obalů, které jsou vyrobeny z recyklovaného papíru nebo plastu a vždy doladěny do přírodních tónů a odstínů.


Značka se pyšní certifikáty Cosmebio, Foundation Nicolas Hulot, One Voice a 1% Pour La Planete. Od roku 2012 výrobce značky Bo.Ho daruje 1% svého obratu sdružením, která chrání životní prostředí. A veškeré produkty nejsou testovány na zvířatech.


V sortimentu značky se nachází nejen dekorativní kosmetika, ale i pečující. U nás je bohužel k dostání především jen ta dekorativní. Tak snad někdy v budoucnu k nám dorazí veškerý sortiment značky Bo.Ho.


Obsahuje 30 ml a stojí 359 Kč.

Makeup má střední krytí a zvládne i nedokonalosti. Při aplikaci k pleti rychle přilne, a proto s ním musíte pracovat trochu rychleji. Odměnou, ale pro vás bude perfektní výdrž. Tento makeup není nutné pudrovat, pokud se spokojíte s přirozeným finishem s leskem, tak budete nadmíru spokojené. Odstín je vhodný pro světlejší/střední tón pleti. Více v článku zde.


Obsahuej 3,5 g a stojí 239 Kč.

Korektor vám dodá plné krytí a oční okolí krásně prozáří. Ačkoliv má krémovou konzistenci do vrásek nezalézá a během dne se ani nevysráží. Je prostě perfektní po celý den. Líbí se mi, že má tvar rtěnky, protože hrotem jde aplikace přesněji a plošně se dá nanést, ještě lépe. 


Obsahují 4,5 g a stojí 249 Kč.

Pudr mě překvapil svojí maličkostí, ale vzápětí dokázal, že umí velké věci. Pro jeho použití vám doporučím menší štětec, protože s velkým ho nenaberete na celou plochu. Odstín je hodně světlý a nebojím se říct, že je až transparentní. Bez dalšího pudrování se obejdete tak 3-4 hodin, podle tipu vaší pleti. Lehce práší, ale při aplikaci je to téměř nepatrné.


Obsahuje 9 g a stojí 279 Kč.

Má krásný hnědo-zlatavý odstín, který pokožce dodá jiskru a zvýrazní opálení. Není zrovna nejvhodnější pro výrazné konturování, ale pokud chcete přidat trochu barvy tvářím, které stejně zvýrazníte tvářenkou, tak je také ideální. Bronzer je jemně mletý a trošku práší. Pigmentaci je střední, ale dá se více navrstvit. 


Obsahuje 4,5 g a stojí 249 Kč

Tvářenka má vysokou pigmentaci a nanést ji i s lehkou rukou není nic jednoduchého. Červeno-skořicový  odstín na fotkách vypadá víc do hněda, ale ve skutečnosti tvářím dodá více načervenalý odstín alá marfuška. Během dne na intenzitě ztrácí, takže k večeru mají tváře jen lehoučký nádech


Obsahuje 2,5 g a stojí 189 Kč.

Oříškový světlý stín je využitelný, na co jen si vzpomenete a podpoří ho i saténový finish. Stíny, obočí, bronzer..to je vaší volbou. Má perfektní pigmentaci, se kterou se dá pracovat a není problém stín více navrstvit. Více v článku zde. 


Obsahují 3g a 229 Kč.

Zajistí vám dokonale černo-černou linku pár tahy, a ačkoliv má pevnější hrot pracuje se s ní snadno i rychle. Stíny se na ni trošku nabalí, ale jí to nevadí a vesele kreslí dál. Linka se při běžném nošení v nerozpíjí. V případě, že se vaše očí mění v slzavé údolí, tak linka zmizí. Nedrolí se, nežmolkuje a drží docela dlouho.


Obsahuje 6 ml a stojí 285 Kč

Řasenka je jediná, kterou chválit nebudu. Není nejhorší, ale mě prostě nesedí. Lehce kónický kartáček má krátké štětiny, kterou jsou navíc daleko od sebe. Tím pádem moje řasy pořádně neprodlouží a objem ji dá, jen tak na oko. Navíc na spodních řasách se mi s ním manipuluje velice špatně. A než ji nanesu, mám řasenku všude. Řasenka má sušší konzistenci a při více vrstvách vytváří nevzhledné žmolky. 


Rtěnky -  Cappucine, Tapis rouge* a Groseille
Obsahují 3,5 g a stojí 228 Kč.

Rtěnky mají krémovou konzistenci a na rtech jsou velmi příjemné. Pyšní se perfektní pigmentací, kterou neoplývají ani některé dražší kousky. Jedním tahem rtům dodá jednolitou barvu a i když se obtiskává, tak stále zůstává na rtech dost barvy. Ale v reprezentativním stavu vydrží něco kolem 3 hodin, kdy její intenzita slábne a pozvolna se ze rtů vytrácí.

Zleva: korektor, tvářenka, bronzer, linka, cappucino, tapis rouge a Groseille

MŮJ NÁZOR
Pro mě je značka Bo.Ho důkaz kvality a luxusu za dostupné ceny a to vše v souladu s přírodou.


Líčení s produkty budu postupně přidávat na Instagram. 


Jak se Vám tahle značka líbí?


Vaše Hevi



Produkty označené * mi byly zaslány k recenzi zdarma. Ostatní jsem si zakoupila sama.

Komentáře

  1. OD Bo.Ho mám lak na nehty, který je božský, a pak tu řasenku. Nejdřív jsem z ní byla hodně zklamaná. Když jsem jí viděla, hlavně ten kartáček, tak jsem si říkala, že to je jak malovat si řasy špalkem. Ale pak jsem si na ní zvykla a teď už jí mám ráda :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty jsou super, a překvapilo mě, že jsou přírodní z více než 70%, mám doma dva, ale ty budou v jiném článku :-) a co se týká řasenky, tak za mě ne.. produkty zkouším více než měsíc dva a stále jsme si na sebe nezvykly.

      Vymazat
  2. Tak tuhle značku nepoznám, ale doufám, že se u nás více rozšíří. Výrobky má pěkné.
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To já taky, protože jsem si ji zamilovala :-) A určitě bych ráda, doma přivítala i více odstínů na oči :-)

      Vymazat
  3. Já už o značce slyšela. Jinak líbí se mi moc, ta pigmentace vypadá opravdu dobře.

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mile mě překvapila a jak říkám, nebojím se říct, že je mnohdy lepší než u některých dražších značek.

      Vymazat
  4. Značku vůbec neznám. Jinak moc krásné fotky :) Slast se na ně dívat!

    OdpovědětVymazat
  5. Značku nepoznám, ale zaujali ma celkom rúže aj linka :)

    OdpovědětVymazat
  6. Od BO-HO mám lak na nehty a je skvělý :-) kryje v první vrstvě , zaujal mě ten oční stín a rtěnka . Mimochodem , nádherné fotky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :-) Láčky mám také dva ... Jeden v pudrovém odstínu, ten je bombastický. A druhý je v tónu korálů, ale z něj popravdě nejsem tak nadšená, protože flekatí a plně kryje až při třetí vrstvě.

      Vymazat
  7. Tak úžasné fotky jsem dlouho neviděla, musím říct že bys mi ty produkty prodala hned! Teda wow. Těším se na další článek moc se mi tu libi

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Krásný den Janinko, a zároveň tě tu vítám :-) A děkuji, focení mě velmi baví :-)

      Vymazat

Okomentovat

Děkuji za každý váš komentář :-)