KOSMETICKÉ ADVENTNÍ KALENDÁŘE 2017 - 3

Kalendářů je letos opravdu požehnaně, takže pro vás mám další koukací článek. Na kosmetické kalendáře je radost pohledět, protože se pyšní nejen pestrým kosmetickým sortimentem, ale i krásnými a mnohdy funkčními obaly. Bohužel nám tu visí i jeden mráček, a to je dostupnost některých kalendářů.



Clarins
Kalendář plný full-size produktů, ale i miniatur vás potěší nejen na duši, ale i pleti. Milujete luxusní péči, ale i krásu v jednom. Tak to vše vám přináší kalendář Clarins.


Na tomhle kalendáři se mi nejvíce líbí, právě funkční balení, které využijete nejen na vašem kosmetickém stolku. Produkty většinou ve full-size balení vás nejen potěší, ale i ochromí svými kvalitami.


Clarins Men 12 dní
Clarins myslí i na muže a vy tak můžete potěšit i svého miláčka. 


Pokud vás nezaujala kalendř Clarins a chcte miláčkovi dopřát více přkvapení a dárečků, tak zkuste třeba tenhle s Asosu. 

Ikonický parfemovaný olej ze slunné Francie má doma snad každá žena, ale není to vše co vám značka může nabídnout. Tak co takhle zkusit i něco jiného.

L´occitane letos přináší hned dvě verze svého adventního kalendáře. Tenhle nese nálepku Luxury a oprávněně. 


 Připomíná mi takové ty klasické Vánoce, které známe. Okouzlí vás hned několik minuatur, jak krémů na ruce nebo tělo, tak i sprchového gelu a mnoho dalšího. Minulý rok by hodně oblíbený, tak uvidíme jak si letos u vás povede.


Kiehls - stojí 1 990 Kč
Letošní kalendář Kiehls vznikl ve spolupráci s britskou dizajnérkou Kate Moross. A myslím, že se tahle spolupráce opravdu vydařila. Podle mě kvalita a příval kladných recenzí značku Kiehls předchází. Jen já to štěstí zkusit nějaký kousek neměla a ačkoliv kalendář je to vskutku božský, tak nad mé možnosti.


Rituals
S inovativním dizajnem přišla holadská značka Rituals. Líbí se mi, že kalendář má tvar stromečku a balíčky jsou jako baňky. Prostě jeden stromeček si odstrojíte a jiný zase nastrojíte.


Lush
A v neposlední řade značka Lush, která umí zpříjemnit čas celoročně. Jejich produkty do koupele mnohdy připomínají umělecká díla a ve vaně tvoří kouzla. Ale ne taková jako se dějí právě o Vánocích.

***

Který kalendář Vás zaujal z dnešní várky?


Vaše Hevi










Komentáře

  1. Odpovědi
    1. Je lákavej, že :D Já ještě od Lushe nic nezkoušela.. :(

      Vymazat
  2. Ktory si si kupila ty? Ja uz mam doma Alverde a z UK som si objednala Clinique.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já uvažuji na Marrionaud, ten mě docela zaujal. Ale brala bych i Baleu. Ale velice mě lákají i Technic, o kterých budu ještě psát. :-)

      Vymazat
  3. Myslím si, že letos se kalendáře hodně povedly. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To ano, když to srovnám s předešlými roky. Tak je to mazec.

      Vymazat
  4. Nejvíc mě zaujal L´occitane. Jinak když mluvíš o tom Lush, tak se musím pochlubit, že jsme s kámoškami udělaly první objednávku :-D Už se nemůžu dočkat na bomby.

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  5. Letošní adventní kalendáře se značkám opravdu povedly a všechny vypadají skvěle!

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  6. Jako ten Lush a Rituals vypadají bóžově, ale ty prachy bych za to fakt nedala :D koupila jsem si včera baleáckej za 400 a jsem spokojená :D

    OdpovědětVymazat
  7. Zajímavé a pěkné jsou všechny ale který by mě nejvíce potěšil by byl od Lushe nebo Rituals. Adventní kalendáře se letos dost rozmohli, bohužel ta cena není zrovna nejkrásnější. Na druhou stranu, když si člověk sečte všechny produkty v něm obsažené, dostane se na částku daleko vyšší. Každopádně bych se takovému dárku nebránila.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je pravda, cenově se hodně rozlišné, ale musíš prostě brát v potaz právě cenu obsahu samotného.

      Vymazat
  8. Brala bych ten od Nuxe...jen ta cena :-( Ale doma mám od Douglas :-)

    OdpovědětVymazat
  9. no najviac by som brala Clarins a Kiehls :)
    Drew's Beauty

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji za každý váš komentář :-)