NYX ILLUMINATOR - CHAOTIC


Rozjasňovače kam se podíváš, protože těch není nikdy dost, souhlasíte? A já jsem s láskou přivítala nový kousek do své sbírky, který vyniká nejen svojí barvou. Je také první, který mám od značky NYX, která před časem vtrhla na náš trh jako uragán. A také jsem měla možnost se podívat na Event této značky, zamilovala jsem si jí. A nedám na ni dopustit, produkty jsou hravé, zábavné a za dostupné ceny.


Rozjasňovač se pyšní černým lesklým obalem, který je doplněn světlým popisem a názvem značky. Obal je pevný a velikostně tak akorát do ruky. Při otevření na vás vykoukne zrcátko, které je použitelné a dá se s ním krásně namalovat. 


Odstínem je v mé sbírce opravdu unikátní, protože většina rozjasňovačů co vlastním jsou buď zlaté nebo čistě růžové a tenhle je trošku něco mezi tím. Prostě už nemusím kombinovat více rozjasňovačů, abych dostala narůžovělý stín a zlatý/stříbrný lesk, protože tenhle miláček to umí jedním tahem. Má jiskru a sílu.


Rozjasňovač nese i příhodný název Chaotic. Když to přeženete vážně to vypadá velmi chaoticky. Chce to mít hodně huňatý, jemný štětec a lehkou ruku, aby se vaše líčka lesklý růžovým nádechem a světlo odráželo miniaturní zlaté/stříbrné částečky. Pak rozjasňovač uhrane nejen vás, ale i vaše okolí. 


Rozjasňovač je trošku suší, až práškový. Do štětce se dá pěkně zapracovat, tak aby na pleti neprášil, ale v samotném produktu se tomu nevyhnete. Gramáž má 9,5 g, ale myslím, že díky prášivosti a pravidelnému používání bude lehké do něj udělat díru.


Tento rozjasňovač bych řadila k těm s kterými to lze snadno přehnat, ale když ho ovládnete na pleti vypadá vážně božsky. Ale chybička se vloudila u výdrže, která není zrovna excelentní. Jestliže hledáte projasnění po dobu 7-8 hodin je pro tuhle práci perfektní.


Znáte to.. občas najdete skvělé combo, které si zamilujete a nedáte na něj dopustit. Já si svého malého Chaotica zamilovala s tvářenkou Nude od Makeup Revolution London, protože dohromady působí naprosto andělsky.


Rozjasňovač jsem si koupila na eshopu Notino.cz za 200 Kč. Co víc říct, jsem nadšená. Je elegantní, praktický, jemný, dokonalý a okouzlující.


A jak se líbí vám? Vlastníte nějaký rozjasňovač značky NYX?


Vaše Hevi


Komentáře

  1. no tak ten je božský! podobný mám teraz od Mary Kay, a používam iba ten :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
  2. Já mám rozjasňovač od Dermacol a zatím jsem spokojená, ale tento taky vůbec nevypadá špatně! :)

    OdpovědětVymazat
  3. Ach jo mě ty produkty od Nyxu tak lákají :) Vypadá krásně.

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  4. páči sa mi jeho farba nie je taky vyrazny ale uplne jemný♥, podobne odtiene vždy vyhľadávam, raz som v nakupnych maniačkach videla dievčinu ta mala na lícach bronzový odtieň a vyzeralo to ako keby ju niekto predtým zbil strašne neprirodzene to vyzeralo asi si to nevedela poriadne rozmazať.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. rozjasnovače v bronzových tónech, už pro mě nejsou rozjasňovače.. pokud je zlatý ano, ale nejraději mám růžové. :-)

      Vymazat
  5. Vypadá mega dobře, ten odstín, fakt paráda a cena taky není zas tak hrozná.

    OdpovědětVymazat
  6. Je to naozaj nezvyčajná farba, ale na pleti vyzerá krásne, jemne a prirodzene :) NYX chcem už dlho vyskúšať, mám zálusk na ich rúže

    FRENCHSTYLE

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji za každý váš komentář :-)