MINERÁLNÍ OČNÍ STÍNY - LAVERA - INDIÁNSKÝ SEN


Recenzi na indiánskou paletku od Lavery vám chystám už delší dobu, ale světlo světla spatřila až teď. Paletku jsem získala díky spolupráci s eshopem Bioneeds.cz, který mi paletku zaslal k otestování.


Paletka má pevné kulaté balení s průsvitným víčkem, u kterého bych měla malou výtku, že má vypouklý tvar, který třeba pro její skladování není zrovna nejpraktičtější. Ale jinak je paletka pevná a nepraskne ani po pár pádech. Pantík, který víko drží je stabilní i po mnohonásobném otevření.


Čtyři stíny, které paletka ukrývá váží 2g a musím uznat, že jich je tam docela dost. Stíny jsou zapečené, ale není problém je "čímkoliv" nabrat. Jediné co jsem si všimla tak docela ubývají a lehce práší. Stejnou pigmentaci docílím jak prstem tak štětcem. 


Barevně je paletka božsky poskládaná, a když se do ní zadívám, tak opravdu vydím to rozpálené indiánské léto se západem slunce. Stíny obsahují shimmer a rozzáří každé unavené víčko.


LÍČENÍ S PALETKOU

                                                    
   

Pokud hledáte paletku do které se zamilujete a chcete si s ní vyhrát nejen v létě, ale i na podzim. Takovou, kterou hodíte do kabelky jak pro denní tak večerní líčení, která vás nenechá ve štychu ani když vaše oči září jako oceán, tak směle do téhle krásky. Paletku seženete na eshopu Bioneeds.cz za 369 Kč a určitě vás potěší, že je veganská.

*

Vaše Hevi



Komentáře

  1. Ty odstíny jsou vážně povedené a sluší ti to :)

    OdpovědětVymazat
  2. Velmi krásná paletka a výsledné líčení :-) krásné teplé letní odstíny, paráda :-)
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
  3. Dokonalá paletka a ešte dokonalejšie líčenia :)

    OdpovědětVymazat
  4. ooo,to sú krásne teplé odtiene :) na toto leto ako stvorené :) a to posledné líčenie je skvelé :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji.. souhlasím, že pro letošní léto jsou tyto teplé tóny Top.

      Vymazat

Okomentovat

Děkuji za každý váš komentář :-)