DIY DÁREČEK PLNÝ POHODY A RELAXU ZA PÁR MINUT


Hledáte dáreček na poslední chvíli? Nebo rádi dárečky tvoříte? Tak si spolu jeden nebo rovnou tři provoněné dárečky vyrobíme. Výroba je jednoduchá a zapojit do ní můžete i děti, které výroba bude určitě bavit. Ale věřím, že voňavý dáreček plný pohody a relaxu potěší každého.


Pro výrobu budete potřebovat skleničky s víčkem, nejlépe jsou tyhle "cvakačky", protože vůně z nich neuniká.


Při běžném nákupu jsem v Tescu objevila koupelové soli, které mě uchvátily svou pronikavou vůní a především barevností.


Koupelovou sůl vsypte do předem vytřených skleniček. Jestliže si vůně namícháte nebo je necháte každou zvlášť, to je už jen na vašich preferencích. Já si každou sypu zvlášť a míchám si je až ve vaně dle nálady.


Koupelové soli se rozpouští pomalu a než se zcela rozpustí, tak jim to chvíli trvá. Vodu jemně zabarví a intenzita vůně se rozplyne, je příjemnější a lehčí. Tyhle koupelové soli jsou spíše na effekt a vůni, než na hydrataci. To vám určitě doporučím si do vany přidat pár kapek nějakého oleje.


Když si napustím horkou vanu tak si ráda naladím vlnu pohody ještě o level výše. Do rukou beru oblíbenou knihu a zapálím si svíčku, a nebo nechám rozpustit vosk v aromalampě.


Červená sůl Strawberry a Blueberry voní jako jahodová žvýkačka Hubba Bubba, takže jsem k ní zvolila vost s vůní malin Red Raspberry.

*
Modrá sůl Passion Flower a Ylang Ylang je vůně, která mě zaujala nejméně. Je hodně ostrá a svěží, ale skvěle ji tak doplní jemné lehká vůně Honey Blossom.

*
Žlutá sůl Sweet vanilla dream je nasládlá vůně kořeněné vanilky se smetanou. K ní jsem volila vůni Amber Moon , která obsahuje santalové dřevo a ve spojení s vanilkou je to neskutečná kombinace.


Jestliže chcete dáreček někomu věnovat, tak ho určitě pěkně zabalte a nazdobte. Připojit můžete i čokoládu, láhev vína a nebo kartičku s malým vzkazem.



Jak se vám dnešní DIY líbí a zkusíte ho?


Vaše Hevi

Komentáře

  1. Odpovědi
    1. Děkuji :) Je to velmi jednoduchý dárek a výroba je jednoduchá, ale věřím, že potěší :-)

      Vymazat
  2. No to je skvělej nápad! Fakt se mi to moc líbí

    OdpovědětVymazat
  3. tak to je úplne úžasný diy nápad na darčeky! to určite vyskúšam! :).

    KEJMY ♥.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je super, a budu ráda, když si vzpomeneš a pošleš foto :-)

      Vymazat
  4. Skvelý tip na darček, verím že by potešil každého :)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji za každý váš komentář :-)