COULEUR CARAMEL LIPSTICK č.271


Jak už jsem vám jednou napsala k fotce na instagram: "Ji nejde nemilovat  ❤" a musím souhlasit. Rudé rtěnky se v mé sbírce objevují velmi často, protože je miluji. Pro mě jsou tyhle rudé bohyně symbolem ženy. Dodají sex appel, sebevědomí, tajemnost a eleganci. 



Často se přistihnu při tom, že když si vybírám novou rtěnku, tak ji lovím právě v rudých tónech. A jinak tomu nebylo ani při spolupráci s eshopem Milujubio.cz, kde jsem si mohla vybrat pár produktů značky Couler Caramel. A protože mě tahle francouzská přírodní značka láká už delší dobu, takže mé kosmetické srdce plesalo radostí.


Při dlouhém bádání jsem zvolila tři produkty, a jedním z nich byla i rtěnka. Na eshopu ji naleznete pod číslem 271 a názvem Rosso. Rtěnka se řadí do letní kolekce Dolce Vita.  Přiznám se, že pod názvem Rosso jsem si představovala červenou spíše do malinova až růžova, ale vůbec mi nevadí, že rty barví do  odstínu lesních jahod. Trošku bych podotkla, že odstíny na fotkách eshopu moc neodpovídají realitě, takže je důležité s tím trošku počítat.


Když se řekne značka "Couleur Caramel" tak se mi prvně vybaví jejich obaly, které ať chcete nebo ne, tak vás zaujmou na první pohled. Ne všechny, ale větší část sortimentu má papírové obaly v karamelových tónech a doplněné květinovým potiskem. Na rtěnce se mi líbí, že obsahuje i malou pojistku, aby se samovolně neotevřela. A díky tomu bych ji pasovala na perfektní rtěnku do kabelky.


Rtěnka má mazlavou konzistenci, ale i přesto se s ní pracuje skvěle. Jedním tahem dosáhnete uhrančivé pigmentace. Musím říct, že mě docela překvapuje, že přírodní rtěnky mají větší pigmentaci než ty klasické. 


Krémová konzistence sice rtům dodá péči a hydrataci, ale samotné výdrži moc nepřidá. Nečekejte, že i po osmi hodinové šichtě budou vaše rty stále plné barvy a lesku. Zvládne pití i lehčí jídlo, ale v plné palbě vydrží pár hodin. I když se dost obtiskává, tak ze rtů a především ze středu mizí pomalu, ale stejně je božská. Není nutné pod ní použít konturovací tužku, protože se nerozpíjí a nijak výrazně ani nezalézá do vrásek.


Rtěnku jsem si naprosto zamilovala a s oblibou ji přezdívám Rudá elegance. K recenzi mi ji zaslal eshop Milujubio.cz.


Vaše Hevi

Komentáře

  1. Krásna. Ja tiež väčšinou siaham po červených odtieňoch a potom doma zisťujem, že ich mám desiatky. :)

    AN Beauty Blog

    OdpovědětVymazat
  2. Rtěnka má opravdu nádherný rudý odstín :) moc se mi líbí i její obal, takovou ještě doma nemám.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten obal mě baví, stejně tak jako odstíny, které jsou k dostání. :-) tak snad nějakou vybereš a vyzkoušíš :-)

      Vymazat
  3. Rtěnka má úžasnou barvu, ty s ní úplně záříš :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  4. Tak táto riasenka má naozaj nádhernú farbu :) Top, top, top.

    www.lifi.sk

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji za každý váš komentář :-)