BH COSMETICS - CARLI BYBEL - PINKDOT.CZ


Musím uznat, že tohle je asi jedna z nejkrásnějších paletek značky Bh cosmetics. Řeč je o paletce, která vznikla ve spolupráci s talentovanou youtuberkou Carli Bybel. Její líčení obdivuje celý svět a já se nedivím, ona je prostě kouzelnice. 


Paletka je poskládaná v zemitých odstínech, které jsou univerzální a sluší každé ženě. S touhle kráskou prostě nešlápnete vedle. Kromě deseti stínů o různých finiších v paletce najdete i tři rozjasňovače a jeden bronzer. Pro někoho i ten tmavý stín může sloužit jako bronzer, ale na mě to až moc tmavý odstín.


Nejenže vás paletka svým obalem dostane, protože je opravdu luxusní i když je z papíru. Tak věřím, že vás uchvátí i reliéfy, kterými se pyšní rozjasňovače. Jsou působivé a s paletkou vytváří vzhled mnohem dražších značek. Protože, a to se podržte..tuhle paletku můžete sehnat na eshopu Pinkdot.czza 489 Kč.


V paletce najdete jak matné základní stíny do ohybu víčka, tak světlé pro projasnění vnitřního koutku a nebo tmavší na celé pohyblivé víčko. Celkově jsou stíny nádherně propojené. Ať dáte jakýkoliv stín na víčko, vždy vypadají, že jsou pro sebe stvořené. 


Jemné, denní nebo večerní líčení s touhle paletkou to jde hravě. 


Stíny jsou měkké až máslové konzistence, a to se trošku odráží i na prášivosti a samotné práci s ní. Na matné stíny zaútočte nějakým chlupáčem, ale pokud chcete z metalických stínů dostat ty správné grády je lepší nějaký plochý štětec, který stín na víčku uchladí a probudí.


A jak je to s prášivostí? Práší, ale není to nic co by se nedalo správných štětcem držet pod kontrolou. Jestliže do stínu zaryjete štětcem s tvrdým chlupem, tak bude prášit, protože stín se do něj špatně zapracuje. U některých stínů je lepší je na víčko nanést prstem a pak je štětcem rozblendit.


Mezi se sebou se stíny mísí lehce. Jestli je stín matný nebo lesklý, na tom vůbec nezáleží. Stačí pár tahů a stíny se do sebe prolinou, že ani nepoznáte kde začíná a kde končí, který stín.


Pigmentace a intenzita stínů je dokonalá. Samozřejmě když na víčku budete štětcem šmrdlat sem a tam, tak intenzitu stínu ubere, ale nic se neděje, když stíny na sebe navrstvíte. A především když, stín přidáte i přes rtěnku.


Jaro, léto, podzim nebo zima. Tuhle paletku žádné roční období nezastaví. Je multifunkční a každé období si ty své odstíny v ní najde.


Umí být za rebelku, ale i něžnou vílu. Zvládne vzhled královny, ale i letní tanečnice. Okouzlí vás jako elegantní dáma, ale i zastíní jako večernice.


Je pro každou příležitost a nezradí vás ani po celém dni. I večer s ní budete hvězdou parketu.


Jednu výtku bych k ní, ale měla. Není blbu-vzdorná, a když spadne na zem, tak se z ní stíny vysypou. Mě vypadl právě božský růžový rozjasňovač.

Jak se vám paletka Carli Bybel líbí a máte ji doma?


Vaše Hevi


*Eshop mi paletku poskytl k recenzi zdarma.

Komentáře

  1. na túto paletku už pozerám veľmi dlho, ale u nás je na Notino vypredaná, tak si počkám na naskladnenie, pretože to je hotový zberateľský kúsok :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
  2. Paletka je krásné a líčení taktéž :-)

    OdpovědětVymazat
  3. paletka je super, nachádzajú sa v nej tiene, ktoré používa snáď každá z nás. tebe sa líčenie veľmi hodí ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :-) To ano, je hodně vyvedená a určitě nikdo s koupí nešlápne vedle :-)

      Vymazat
  4. Paletka vypadá dokonale a tvoje líčení opět nádhera!
    Beauty by K.

    OdpovědětVymazat
  5. Super!! Mám radost z této recenze, protože o této paletce právě přemýšlím už nějakou dobu a stále se nemohu rozhoupat jestli ano nebo ne. Takže příští měsíc ji už snad objednám. Mě paletky naštěstí nepadají na zem, takže toho se já osobně nebojím. :-) Líčení se Ti moc povedlo, nejvíc se mi ale líbí to s těmi zajímavými linkami :-)
    SimonetaBlog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsem ráda :-) Určitě neváhej.. není drahá a vyplatí se.. :-) Já je taky po zemi neházím schválně, bylo to nechtěně.. ale nad tím růžovým mi i slza ukápla.. :(

      Vymazat
  6. Paletka je veľmi pekná, stále čakám, kedy ju budú mať za dobrú cenu, nech si ju kúpim. :)

    Rebelliouslily

    OdpovědětVymazat
  7. To je náááádherná paletka a tak krásné líčení s ní máš!

    OdpovědětVymazat
  8. Paletka je sice pěkná, ale přijde mi, že jsou tam dost stejné odstíny.

    OdpovědětVymazat
  9. gistvasumpro Harpreet Ramirez click
    consxelity

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji za každý váš komentář :-)