MŮJ ŽIVOT V KRABICÍCH, VYHLÁŠENÍ GIVEAWAY, BUDU PSÁT DÁLE?!


Před pár měsíci jsem vám oznámila blogovací pauzu a něco málo o rozvodu. Kdo z vás to nevěděl, tak ano vdala jsem se v roce 2014 v mých 22 letech. Jen to bohužel nebyl ten pravý, a nebo nebyl pravý čas na vdávání.


Momentálně se rozvádím, a od toho se odvíjela i má blogovací pauza, protože tohle není zrovna nejlepší část života. A během pár měsíců musíte řešit tolik věcí, že nemáte čas ani sami na sebe. Nikdy bych nevěřila co se za měsíc až dva může stát, ale potkalo mě toho mnoho a mnoho z toho mě posílilo a nakopalo dál. Není důležité kolik bolesti schytáte, ale to, že se nezastavíte a jdete dále. Teď jsem šťastná, mám nového přítele s kterým si užíváme společné okamžiky co to jde. Prostě jsem zase šťastná. A vám děkuji za podporu, která mi přicházela jak v emailech tak zprávách. 

***

A co bude dál.. no já doufám, že blogovací pauza končí a vrhneme se na pravidelné recenze, dávky líčící inspirace a mnoho dalšího co pro vás chystám. Doufám, že vás to tu bude bavit tak jako předtím, a nebo ještě více. 


Během pauzy jsem přemýšlela co dál.. jak blog posunout, co do něho chci ještě zahrnout. A také jsem uvažovala nad novým názvem, ale na nic kloudného jsem nepřišla. 


Co bych chtěla do blogu více zakomponovat je kromě recenzí a líčení, nějaké informační články, fotky nejen kosmetiky, outfity a další. Mám takovou představu, že bych z blogu chtěla udělat něco jako internetový časopis a psát o všem co mě napadne. Nechci se limitovat jen kosmetikou a názvem The world of makeup. Co myslíte? Budu ráda za vaše názory, protože tohle není jen můj svět, ale i váš.

***

A malou informaci mám i k sociálním sítím blogu. Momentálně budu asi více aktivní na Instagramu a InstaStories než na Facebooku, protože je to pro mě teď jednoduší a co jsem tak sledovala tak i pro vás, takže budu ráda když mě budete sledovat i tam, ať vám nic neuteče.


A nakonec pro vás mám vyhlášení soutěže o Rodinný set značky Weleda. Šťastnou vítězkou se stává : 
Petra Mikudova - mikudo.petra@seznam.cz


Krásný den, a doufám že si prázdniny užíváte plnými doušky. A kam vyrážíte na dovču?


Vaše Hevi

Komentáře

  1. Posielam ti veľa pozitívnej energie a držím palce. Teším sa na tvoje nové články a verím, že sa vrátiš plná optimizmu a oddýchnutá. :)

    Rebelliouslily

    OdpovědětVymazat
  2. Držím pěsti a ať už se rozhodneš pro jakoukoliv životní cestu, přeji hodně štěstí :-) a samozřejmě se těším na nové články. Pokud si změníš název blogu, nemusíš se limitovat jen na kosmetiku a samozřejmě tak budeš mít mnohem více podnětů na články, což je fajn :-) život přece není jenom o kosmetice. Jsem tedy zvědavá, kam blog nasměruješ a co dalšího, kromě kosmetiky, na sebe budeš čtenářkám prozrazovat :-)
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji, uvidíme. Je pravda, že můžu nechat i stávající název, ale obsah tvořit tak jak chci já :-)

      Vymazat
  3. Moc mě mrzí, že musíš řešit takové věci, ale takový je prostě život - jednou jsme nahoře a jednou zase dole, hlavně se držet a bojovat dál, protože vždy je proč bojovat :) Já věřím, že všechno se v životě děje z nějakého důvodu a tohle Tě snad posune někam jinam, držím Ti palce a přeji hodně úspěchů v osobním životě i v blogování! <3 Formát internetového "magazínu" se mi zdá moc fajn.

    OdpovědětVymazat
  4. Já se vdala v 18 a po 15 letech se rozvedla. Z manželství mám dvě úžasné děti. Jsem po druhé vdaná a vždycky říkám, že poprvé je to na zkoušku a po druhé nafurt :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Tak nech už sa ti v živote iba darí, a teším sa na nové články <3

    OdpovědětVymazat
  6. silno ti držím palce, nech sa ti už len darí! :)

    Hello, my name is Ev

    OdpovědětVymazat
  7. Hevi, hlavně, že už je to zlé a špatné vše pryč, občas každý z nás má své špatné období. Hodně sil, já nyní marodím, ale je to na chvilku... papa E.

    OdpovědětVymazat
  8. Hlavní je, že jsi to všechno zvládla a přeji, aby ti už vše jen vycházelo. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji :-) Ano teď vím, že vše špatné je pro něco dobré :-)

      Vymazat
  9. To je super, že jsi zpět :) Doufám, že už je dobře a bude jen lépe. Něco jako internetový časopis? To zní super, jsem zvědavá a těším se.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem také ráda :-) No uvidíme, uvažuji nad tím už delší dobu, ale uvidím jak to dopadne :-)

      Vymazat
  10. Jsem ráda, že jsi zase šťastná a jestli se k blogu vrátíš stejně jako před rozvodem, budu jedině ráda :)
    já za týden odjíždím do Chorvatska :)

    Little Dreamer

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji za každý váš komentář :-)