BEAUTY PURIFY - OBLIČEJOVÝ PEELING A MASKA 2v1


Značka ... Diet Esthetic je pro mně trošku neprobádaná a jsem ráda, že se naskytla možnost vyzkoušet nějaký produkt z jejich sortimentu. Kosmetika je vyvíjena ve španělských laboratořích, které se pyšní jen těmi nejvyššími kvalitami v oblasti kosmetiky. Líbí se mi, že je kosmetika cenově dostupná většině uživatelkám.


V případě produktů, kde je především velkým písmem napsáno 3v1 jsem trošku skeptická, protože málokdy jeden produkt umí zastat práci tří. Tuhle informaci spíše beru, že si můžu vybrat ze tří možností jak chci produkt použít.


Obal v sobě snoubí nejen hravost, barevnost, ale i funkčnost. Pevnější plastová tuba zajistí dávkování dle potřeby a vydrží i nějaký ten pád. Velké plus dávám i za větší otvor, kterým projdou i větší zrníčka, které peeling obsahuje.



Produkt jsem používala především jako peeling, protože jako maska mě moc nezaujal. Po pleti spíše stékal, špatně zasychal a byla to otrava, než radost z jeho použití. Ta přicházela, až když jsem si peeling nanesla na prsty a jemnými krouživými pohyby jsem si "obrousila" pleť. 


  • Šípkový olej - který nejenže zabraňuje stárnutí pleti, ale má i hojivé, regenerační a protizánětlivé účinky. Především díky šípkovému oleji a pravidelnému používání se vaše pleť může zbavit zarudnutí, akné a zánětlivých pupínků. Jedním slovem podporuje přirozenou obranyschopnost pleti              
  • Aloe Vera - působí jako detox pro pleť
  • Retinol (Vitamín A) - je důležitý pro růst a obnovu buněk                                            
  •  Dále také Vitamín B a E


Konzistencí je peeling hodně krémový, ale černá zrníčka, které obsahuje jsou pevná a nerozpouští se. Zrníčka by měla být z meruňkových pecek, o kterých je dobře známo, že pro všechny typy pleti, jsou velmi prospěšná. Na začátku používání jsem si na tohle duo musela trošku zvyknout, ale pak jsme našly souznění a já si produkt zamilovala. 


Většinou peeling používám až po odlíčení, ale když jsem občas za lenocha, tak se nebojím peeling použít i jako odstraňovač makeupu. Líčení rozpustí, pleť odlíčí a makeupu nedá jedinou šanci, aby se schoval do vrásek a póru. Ihned po pár použití jsem viděla první účinky. Pár černých teček vymizelo a akné, které ještě večer vypadalo jako z nějakého hororu, bylo ráno téměř nepatrné.


Moje pleť je po peelingu jako znovuzrozená. Je jemná, vyhlazená a měkká jako obláček. Z peelingu jsem naprosto nadšená a musím uznat, že je to jeden z nejlepších pleťových peelingů co znám.  A věřte, že tohoto růžového miláčka musíte zkusit také.

***

Ke koupi na elixi.cz

Máte zkušenosti s tímhle nebo jiným produktem značky Dieth Esthetic?


Vaše Hevi

*

Komentáře

  1. Značku vůbec neznám, ale peeling se mi moc líbí!

    OdpovědětVymazat
  2. Peeling vypadá rozhodně skvěle.

    OdpovědětVymazat
  3. Já tento peeling znám, ještě ho trošku v lahvičce mám :).
    Beauty by K.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jj vím, četla jsem u tebe recenzi :-) jsem ráda, že ti sedí.

      Vymazat
  4. vždy keď mám nejaký produkt 2 alebo 3v1 tak ho používam len na jednu hlavnú vec a tiež ma to inak nebavi používať:) vyzera dobre ten peeling čítam o ňom prvý krat:)

    OdpovědětVymazat
  5. Taky tento peeling mám a jsem též spokojená. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  6. Od této značky v kosmetické výbavě nic nemám. Ale krémový peeling vypadá rozhodně zajímavě. Líbí se mi více, než ty klasické gelové nebo sypané kávové :-) pleť je po těch krémových hladší a hydratovanější. Mám suchou pleť, tak to oceňuji.
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To určitě, a kor pro sušší pleť. Tenhle je vhodný pro všechny, a myslím, že bude vyhovovat všem :-)

      Vymazat
  7. O značke som ešte nepočula, no veľmi ma zajala. Vyzerá skvelo :)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji za každý váš komentář :-)