LÍČENÍ S UD XX VICE LTD RELOADED č.23


Když paletku otevřete, tak věřím, že většinu z vás zaujme zlatý stín Goldmine. Je naprosto úchvatný a nebojím se říct, že je to nejkrásnější zlatá, kterou ve své sbírce mám.


Její kovově žlutý lesk mé oči zbožňují. Zlatá v nich umí probudit zelenkavé tóny touhy a propůjčí jím své ohnivé blesky.


A jestli hledáte stín s kterým to zlatému stínu bude slušet nejvíce, tak je to právě nebesky modrý UV-B, který ačkoliv se sám o sobě v paletce tváří trošku tmavějí, tak na víčku září jako ranní nebe.


Možná se vám odstíny zlaté a modré nechodí k sobě nebo se vám zdají až moc prvoplánové. Tak věřte, že tohle je kombinace, která okouzlí nejen vás, ale i vaše okolí. 


Protože zlatá a modrá sluší všem. Přesně jak s rudou rtěnkou stačí najít jen správný odstín pro vás. 


Ale protože líčení se dvěma odstíny nebylo to pravé ořechové, tak jsem ještě detailním štětcem nanesla petrolejový stín 501 do vnitřního koutku a hojně také na spodní linku.


V dnešním líčení jsem chtěla nechat zazářit oči, protože si to zaslouží a proto jsem na rty dala jen nude rtěnku s kolekce Rimmel Kate č.45.


Jak se vám líbí spojení barev a samotné líčení? 


Vaše Hevi


Komentáře

  1. Spojení barev se mi líbí moc :) Já tedy zlatou kombinuji většinou s tmavě zelenými odstíny, vypadá to moc hezky :) Tvé oči to líčení opravdu rozzářilo ♥

    Pauline’s Tiny World♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji.. zlatá se smaragdově zelenou vypadá také božsky :-)

      Vymazat
  2. Zvolila jsi naprosto perfektní odstíny, sluší ti. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Ta zlatá je skvělá!:) ještě jsem neviděla takovou výraznou barvu zlaté.:) A s tou modrou je to dobrý nápad.

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ta zlatá je vážně unikátní.. a bojím se dne, kdy budu na konci, protože v téhle paletce dodělávám hned několik stínů.

      Vymazat
  4. Krásne líčenie, som rada, že si späť :)

    Aďulik Sun

    OdpovědětVymazat
  5. Zlatá a modrá je moje oblíbená kombinace, ale radši mám takové bronzovější odstíny zlaté v kombinaci s královskou modrou :)

    since-2015.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji za každý váš komentář :-)