BLOG, ROZVOD, PAUZA A JSEM ZPĚT


Už je to pomalu měsíc, co jsem na blogu vyhlásila svoji snad nejdelší pauzu za tři roky blogování, ale už předtím jsem vám psala, že pauza bude jen dočasná a vrátit se chci, jen jsem přesně nevěděla kdy. A jsem velmi ráda, že je to nakonec tak brzo. Ačkoliv není ještě vše vyřešeno a dejme tomu, že to nejhorší je zamnou, tak dlouhá cesta mě ještě čeká. 

 

A co se vlastně stalo? Kdo mě sleduje už déle, tak asi ví, že jsem se ve svých 22 letech vdala, a bohužel manželství nedopadlo tak jak mělo a teď se rozvádíme. Sice jsme se na všem dohodly, ale i tak tohle není jednoduchý proces a právě naopak je to běh na dlouhou trať a vy ani sami nevíte kdy uvidíte cíl. Kdy budete zase spokojeně žít. 


Jsem ráda, že jsem velkou oporu našla ve své rodině, příteli a také ve vás. Moc vám všem děkuji. Pokud vás něco trápí něco se děje, nikdy to neduste v sobě. Raději to vykřičte do světa. Stačí jedna osoba, která vám naslouchá a je vám hned mnohem lépe. A věřte, že jich každý máme kolem sebe mnoho a není zas tak těžké je najít. 


Momentálně jsem ve stádiu stěhování. Jelikož mě život stále zkouší, tak jsem se stěhovala už několikrát a pár dalších mě ještě čeká. Momentálně žiji svůj život v krabicích a tajně doufám, že najdu svůj domov již brzy. 


Za svých skoro 25 let života, jsem zažila hned několik ran a kopanců, ale vždy jsem stala s hlavou vztyčenou a snažila jsem se drát životem dál. S menším odstupem můžu říct, že jsem ráda za ty špatné chvíle, protože mě dohnaly tam kde jsem teď a kým jsem. Uvědomuji si, že život není pouze o nás, o problémech a o váze. A že mám zadek velikosti XL? Když už mám spadnou na prdel, tak aspoň do měkkýho. 


A jak to bude dál? Mým snem bylo, že chci na blog přispívat denně, ať líčením nebo recenzí a nebo jen vás zahltit do svých myšlenek. ale zatím vám to nemohu slíbit, ale chci se k tomu dopracovat. Momentálně se budu snažit přispívat 2-3 týdně


Mockrát děkuji za nádherné slova, emaily a vlnu podpory nejen od vás. Doufám, že se na blog budete zase rádi vracet a naše malá rodinka se bude dále rozrůstat. Během pár dní pro vás chystám giveaway se snačkou Weleda, tajemný balíček a opalovačku se značkou Astrid, a zajisté hromadou líčící inspirace.


Krásný den krásky moje, a pamatujte žijte svůj den tak jak jste si ho vysnily.



Vaše Hevi




Komentáře

  1. No jo, život není peříčko. Tak ať je teď zase lépe. ;)

    OdpovědětVymazat
  2. Přeji, ať se ti vše už jen daří!
    A "když už mám spadnout na prdel, tak aspoň do měkkýho" mě hodně pobavilo, hehe :D :)))
    BLOG EVERYTHIN KATE

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsem ráda, dříve jsem se váhou hodně trápila, zkoušela různé diety, několikrát jsem si zničila žaludek, ale bylo to k ničemu. teď se snažím trošku držet, ale prostě s postavou modelky, jsem se už dávno rozloučila.. :)

      Vymazat
  3. Teď jsem nějakou dobu byla také uplně mimo, a netušila jsem, čím si procházíš. Každopádně jsem velmi rádá že jsi zpět. Posílám ti mnoho sil, aby jsi všechno, co tě ještě čeká, zvládla. A taky štěstí, aby si svůj vysněný domov brzy našla. Drž se kočko, jsme s tebou! :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Držím palce Hedviko! Ať se Ti daří. Jsem ráda že budeš psát dál :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji :-) Já také. Přiznám se, že mi to už i chybělo :) a jen za dnešek se mi zadařilo napsat rovnou čtyři články :)

      Vymazat
  5. Když nejde o život jde o h.... se říká :) Každopádně jsou to nepříjemnosti ,ale nejdůležitější je být zdravá,šťastná a spokojená. Tak držím palce ať vše dobře dopadne .
    Zdraví
    Petra z Plzně

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji :-) Ano to je pravda.. ale bohužel se to lépe řiká.. :( a realita je trošku těžší.

      Vymazat
  6. Asi to tak mělo být....život jde dál :-)

    OdpovědětVymazat
  7. Všechno zlé je pro něco dobré a s každým koncem se objeví nový začátek. Přeji hodně štěstí, Hevi :)

    OdpovědětVymazat
  8. Hevi, držím palce, ať to co nejrychleji skončí a tobě se uleví. Ať je život zase sluníčkový a jsi šťastná. :)

    OdpovědětVymazat
  9. Preji at se ti dari. Urcite to zvladnes, dali to jiny, das to ty a ja ti verim! Jsi silna holka. Budu se tesit na clanky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji :-) Já se už také těším, blogování mi docela chybělo.!!

      Vymazat
  10. Přeji hodně sil, štěstí a co nejdřív nový domov! Život je příliš krátký na to, abychom věci (a vztahy), které nás trápí, ale které jdou změnit, jen smířeně snášeli. Budu se těšit na nové články. :)

    OdpovědětVymazat
  11. Jsem moc ráda, že jsi zpět:-) Víš, jak se to říká, kdo chce vidět duhu, tak musí počítat s deštěm. Přeji Ti, ať je ten déšť ve formě toho špatného už za Tebou a teď ať už je jen a jen dobře, držím Ti palečky:-)

    OdpovědětVymazat
  12. Hodně sil a pozitivního myšlení, věř, že se Ti otevírá nový začátek něčeho krásného :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V to doufám :-) Chci se více zaměřit na sebe a blog, protože je to něco co mě baví, a vím že to má smysl a můžu pomoci nejen sobě, ale i ostatním :-)

      Vymazat
  13. Drž sa, nech je toto začiatok krajšej etapy tvojho života :)

    OdpovědětVymazat
  14. Život nám opravdu někdy nadělí takové momenty, až se člověk zamyslí, jestli je to vůbec možné.. A za co jsme si to zasloužili. Lidé se smějí, když jim řeknu, že za svých krátkých 18 let života už jsem od života dostala facek spoustu. Když pak ale spustím, nestíhají se divit. Přeji ti hodně sil a šťastných momentů. Ať je tahle další, nová etapa života pro tebe ta nejkrásnější :)

    Pauline’s Tiny World♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji :-) Ano tohle dokážou pochopit jen ti co si to prožijí... a kolikrát se každý trápí takovou pytlovinou, že vlastně ani nechápe, že jsou horší věci.. doufám, že i ty jsi šťastá, a to špatné se už nikdy nevrátí.

      Vymazat
  15. Ten rozvod ma naozaj mrzí, no zároveň ť obdivujem, že si silná, a aj napriek tomuto nie veľmi príjemnému osudu si neprestala s tým, čo máš rada - blog. Nezanevrela si na svojom živote a neutápaš sa v slzách. A že aj napriek tomu, že to určite nie je ľahké sa stále na fotkách usmievaš a prinášaš nám veľmi kvalitné články.

    Katkine kozmetické dobrodružstvá

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji Katarína. Je to spíše o tom, že na tohle jsem nebyla sama. Je tu někdo kdo mě podržel a byl tu, neptal se.. jen naslouchal. A právě tohle v těchto chvílích pomáhá nejvíce.

      Vymazat
  16. Držím pěstičky ať jed brzy lépe, ty to zvládneš. My holky jsme silné :)

    OdpovědětVymazat
  17. Jsi úžasná :-) Drž hlavu vzhůru, všechno se v dobré obrátí :-*

    OdpovědětVymazat
  18. přeji Vám hodně síly, opatrujte se. Krize je příležitostí pro růst, přeji Vám tedy, ať rostete jako z vody :)

    OdpovědětVymazat
  19. Jmenuji se Miroslava Němcová, z regionu Český Krumlov (Česká republika). Po 12 letech manželství jsme byli s manželem v jedné z trav, dokud mě konečně neopustil a přestěhoval se do Kalifornie, kde jsem s jinou ženou. Cítil jsem, že můj život skončil a mé děti si myslely, že už nikdy neuvidí svého otce. Snažil jsem se být silný jen pro děti, ale nemohl jsem ovládnout bolest, která trápí mé srdce, moje srdce bylo plné smutku a bolesti, protože jsem byl do svého manžela opravdu zamilovaný. Každý den a noc o něm přemýšlím a vždy si přeju, aby se ke mně vrátil, byl jsem opravdu naštvaný a potřeboval jsem pomoc, takže jsem hledal pomoc online a narazil jsem na web, který navrhl, že Dr. Osagiede může pomoci získat zpět věci rychle. Cítil jsem, že ho vyzkouším. Kontaktoval jsem ho a řekl mi, co mám dělat, a udělal jsem to, pak pro mě udělal kouzlo Láska. O 48 hodin později mi můj manžel opravdu volal a řekl mi, že mi a dětem tak moc chybí, tak úžasné !! Tak se vrátil tentýž den s velkou láskou a radostí a omluvil se za svou chybu a za bolest, kterou způsobil mně a dětem. Od toho dne bylo naše manželství silnější než dříve, díky Dr. Osagiede. on je tak mocný a já jsem se rozhodl podělit se o svůj příběh na internetu, že Dr. Osagied skutečné a silné kouzlo kouzlo, že budu vždy modlit, aby žili dlouho pomáhat svým dětem v době potíží, pokud jste tady a potřebujete své Ex zpět nebo se váš manžel přestěhoval do jiné ženy, už neplakejte, kontaktujte toto mocné kouzlo. Zde je jeho e-mailová adresa: doctorosagiede75@gmail.com nebo whatsapp +2349014523836 viber na +2349014523836

    OdpovědětVymazat
  20. Jak se řeší rozvod tak je to vždy těžké. My jsme se s bývalým manželem také rozvedli a navíc jsme se nedokázali dohodnout, takže to bylo o to horší. Musela jsem si najít právníka, který se zabývá rodinným právem , jinak by mě sedřel z kůže a nic by mi nezbylo.... Ještě, že už je to všechno za mnou a můžu začít od začátku s novým přítelem.

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji za každý váš komentář :-)