THE BALM - NUDE DUDE - RECENZE


Dnešní recenzi jsem věnovala paletce The Balm Nude Dude, která se za poslední dobu stala mojí velmi oblíbenou paletkou. Po které sahám, když chci nude líčení, ale aby nebylo nudné, mělo náboj, mělo styl a zaujalo na první mrknutí. 


Nude Dude je plná přirozených stínů v studených i teplých tónech. V paletce se střídá jak matný tak lesklý finish a odstínově je úžasně poskládaná od světlých stínů pod obočí, přes lesklé na celé víčko a tmavé do ohybu víčka.  Stíny k sobě krásně ladí a každý sám o sobě září.


Fearless - matný tělový odstín
Flawless - matný světlý hnědý 
Firm - kovový hnědý stín se zlatým odleskem
Flirty - fialový stín se zlatým leskem
Friendly - matný tmavě fialovo-hnědý stín
Fierce - zeleno-černý stín se třpytkami
Fabulous - kovový champagne odstín 
Faithful - zlatavě meruňkový leský stín 
Fit - zlatavě-červený stín se stříbrnými třpytkami
Feisty - matný růžovo-hnědý stín
Funny - lesklý vínový stín 
Fine - lesklý tmavě hnědý stín 

Velice mě zaujaly i názvy stínů, které jsou nádherné, poutavé a jak si můžete všimnou všechny začínají na písmeno F. 



Paletka má nádherné odstíny, které spolu vytváří nebeské líčení, líčení s paletkou je rychlé a dokonalé. Stíny Flirty, Falthful a Fit jsou božské pro rychle denní líčení. A stíny Funny a Fine zase pro to večerní. Stačí stíny nanést na celé víčko a postupně k ohybu ztrácet. 


Stíny jsou skvěle pigmentované a především ty lesklejší a světle matné stíny. V případě tmavších matných stínů je to krabet horší. Stíny jsou křídovější a při ztrácení se jejich intenzita vytrácí, potom je nutné je vrstvit. 


 Prášivost stínů je různá matnější práší a ty lesklejší téměř vůbec. Ale také záleží na použitém štětci na stíny. Pokud má hrubé štětinky, tak stíny rozrípe, ale na víčko ho nenanesete. 


 Třeba stín Friendly je hodně suchý, prstem flekatí, ale když na něj použiji plochý hodně huňatý štětec má perfektní pigmentaci a opadává minimálně.


Paletka má papírový obal s vtipným retro potiskem, který pro paletky The Balm je už poznávacím znamením. V paletce je i malý štěteček, který jako většina štětečků v paletkách je pro mě nepoužitelný. Dále má paletka i zrcátko, které využívám téměř při každém líčení. Líbí se mi, že víčko lze překlopit na druhou stranu a se zrcátkem se tak dá lehce manipulovat.


S bází mi stíny vydrží krásné intenzivní po celý den. Jestliže používám jen matné stíny, tak bázi volím krémovější v tubičce a pro lesklé zase v hutnější v kalíšku. Bez báze je to horší a po osmi hodinách se stíny slévají do nevzhledných linek. 



Pokud hledáte nude paletku s kterou vytvoříte denní i večerní líčení s elegancí a grácií, tak tihle chlapci jsou těmi pravými. Paletka je univerzální a pokud chcete jednu perfektní nude paletku můžu vám doporučit tuhle, kterou můžete zakoupit třeba na Notino.czNotino.cz.


Jak se vám paletka líbí?



Vaše Hevi


Komentáře

  1. Nevím proč jsem žila v domnění, že tahle paletka není moc dobrá, ale vidím, že obsahuje hodně pěkných stínů, které bych využila. Jinak nádherná recenze plná krásných inspirativních líčení - tento článek mi moc pomohl při rozhodování :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji ♥ To jsem ráda. Zdá se mi, že značka The Balm je u nás trošku opomíjená, ale tahle paletka je pecka. Nude Tude mě až tak moc nebaví jako tahle :-)

      Vymazat
  2. Ta paletka je nádherná! Koukám po ní už delší dobu. Akorát já se tedy moc nemaluju, většinou hodím řasenku a jdu :), takže mě trošku odrazuje ta cena. Co když s tím nebudu umět pracovat? :D Ale už kvůli tomu designu si ji snad nechám nadělit. A to i díky této recenzi.
    -Jsem Denii-

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Práce s ní je jednoduchá a právě pro takové jemné rychle denní líčení je perfektní. Třpytivé stíny na celé víčko a ohyb lehce ztmavit světlu barvičkou a líčení je hotové. Nikdo neříká, že ohyb musí být tmavý. Kolikrát čím více je líčení prosvětlené tím lépe.

      Vymazat
  3. Tak tá je naozaj nádherná! A tie odtiene.. jednoducho krása :)

    Hello, my name is Ev

    OdpovědětVymazat
  4. Já po teto jejich paletce pokukuji už dlouho.🙂

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já ji můžu jen doporučit, je perfektní. Doma mám asi šest paletek The Balm a tahle patří k nepoužívanějším :-)

      Vymazat
  5. Mne sa design paletky nepaci ani trochu. Nerozumiem tej filozofii dat tam holych chlapov a zakryt ich ocnymi tienmi. :-)

    OdpovědětVymazat
  6. och tieto the Balm paletky sú neskutočne krásne :P strašne originálne balenie a určite sú aj kvalitné :) veľmi by som jednu chcela mať :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jak jsem psala mám jich asi šest a nadšená jsem z každé z nich.

      Vymazat
  7. Paletka vypadá krásně, přesně něco v takovýchto odstínech bych potřebovala

    eLblog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Právě na Notinu probíhá akce a paletka je za 850 Kč :-)

      Vymazat
  8. Mě moc na ty lesklé stíny neužije, ale už dlouho koukám po všech matných paletkách. Já si tedy sice řekla, že paletky už pořizovat nebudu, že si sestavím jen svou vlastní, ale myslím, že brzo neodolám. Ty matné stíny vypadají krásně i v téhle paletce! :)
    Jinak samozřejmě krásný článek jako vždy, nezklameš nikdy. V poslední době vážně patříš mezi moje nejoblíbenější beauty blogy, jen tak dál! :)

    OdpovědětVymazat
  9. The Balm má vždy super vzhled paletek, originální nápady. Toto je paletka, kde bych využila asi všecky odstíny :) Líčení se ti povedlo, jako vždy :)

    OdpovědětVymazat
  10. Paletku mám. Sice ji nepoužívám tak často jako Nude 'tude, ale některé odstíny jsou vážně povedené, třeba Flirty. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já to mám zase naopak, tuhle používám častěji než Nude tude.

      Vymazat

Okomentovat

Děkuji za každý váš komentář :-)