BHCOSMETICS - MOJE PALETKY A WISHLIST




Je americká značka, která na trh vstoupila v roce 2009 a proslavila se především barevnými paletkami stínů na oči. Jejich paletky jsou perfektní, pigmentované, kouzelné, ale cenově dostupnéi a své produkty netestují na zvířatech. Jejich paletky jsou promyšlené, mají náboj a styl. Ale portfólio značky je široké a zajisté, že se neskládá jen z paletek stínů na oči, ale v dnešním článku to bude jen o nich.



Paletka Galaxy Chic mě učarovala na první pohled a také byla první, kterou jsem od značky zkusila. A vlastně ona mou lásku k Bh cosmetics odstartovala. Má neskutečnou pigmentaci a výraznou škálu barev, ačkoliv se to na první pohled nezdá. Jediné co bych ji vytkla tak práší a ty světle mint stíny na oku někdy vypadají podobně.


Druhá paletka BH Party Girl mi teď leží trošku v zapomnění, ale dříve jsem ji využívala velmi často. Protože díky své barevné škále odstínů mi nahrazovala již všem známou barevnou 120 stínovou, když jsem potřebovala cestovat. Je tenká, lehká, ale obsahuje 40 skvěle pigmentovaných, ale zase lehce prášivých stínů.


A poslední paletka Nude Rose, které jsem věnovala i samostatný článek. Paletka je nejprášivější a i pigmentaci má slabší než ty předešlé, ale pro denní jemné líčení je perfektní. Obsahovala i štěteček, ale ten se někam poděl.


WISHLIST




  1. Wild & Alluring - jestli jsou stíny, které mě u Bhcosmetics baví jsou to jejich zapečené a mramorové, protože vždy překvapí, nenudíte se s ni a ve skutečnosti ukrývají mnohem více odstínů, než se na první pohled může zdát
  2. Illuminate by Ashley Tisdale Beach Goddess - přiznám se, že paletka mě převážně zaujala hlavně kvůli Asthley, ale zajisté i odstíny
  3. Eyes On the ´80 - perfekntí paletka plná barevných stínů, které jsou k vidění velmi málo
  4. Neutrals Eyes - neutrální paletka se nikdy neztratí a tahle je dokonálá
  5. Gold Rush - tyhle stíny miluji, teplé zlaté, hnědé a bronzové jsou šik po celý rok
  6. Eyes On the ´60s - nádherné barevné odstíny v jemnějších pastelových tónech

---

Máte doma nějakou paletku BhCosmetics? A jak vás zaujaly?


Vaše Hevi


Komentáře

  1. Já měla celkem 3 paletky od BH, ale nechala jsem si už jen Galaxy, ty miluji. Každopádně mám v plánu si ještě nějakou pořídit, přijdou mi za tu cenu fakt super.

    Radu - Jarní soutěž o balíček přírodní kosmetiky

    OdpovědětVymazat
  2. Paletků žádnou nemám, každopádně Bude Rose vypadá krásně :)

    MagicBeautyLife

    OdpovědětVymazat
  3. od tejto značky nemám nič, ale Galaxy paletka sa mi mega páči :3
    World of Nicol

    OdpovědětVymazat
  4. Tu od Illuminate chci od doby, co vyšla. Mám z této kolekce Shimmer a Lip and Cheek Tint a nemůžu si je vynachválit. Škoda, že to není k dostání u nás :/

    OdpovědětVymazat
  5. Vždy ma na nich zaujali tie farby, ale nikdy som sa nedokopala ku kúpe. Až kým nespravili paletku s YouTuberkou Shaaanxo, ktorú vlastním a neviem si ju vynachváliť :)

    www.simonazacko.com

    OdpovědětVymazat
  6. Líbí se mi, že je v paletkách tolik barev. Nemám žádnou, ale vypadají lákavě. Z Tvého wishlistu mě nejvíce zaujala paletka 2

    OdpovědětVymazat
  7. Mě se jejich paletky hodně líbí :)) Ještě žádnou nemám.

    OdpovědětVymazat
  8. od téhle značky jsem nikdy nic nezkusila, ačkoliv bych opravdu chtěla, protože některé paletky mají opravdu krásné

    OdpovědětVymazat
  9. Mě také zaujala nejvíc ta galaktická, je boží :)

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ta je perfektní.. a řekla, bych pokud jednu paletku od Bh. tak tahle je určitě horká favoritka :)

      Vymazat

Okomentovat

Děkuji za každý váš komentář :-)