VÝRAZNÉ LESKLÉ RŮŽOVÉ RTY


V dnešním líčení jsem vsadila na rty. Ačkoliv raději nosím rudé rty a růžové jsou u mě spíše v pozadí, tak jsem našla perfektní dvojku, která se mi neskutečně líbí a vůbec mi nevadí, že se vlastně jedná o růžové odstíny.


Řeč je o rtěnce Freedom v odstínu Candy Sweet, která má nádherný růžový odstín, ale její pigmentace není zrovna největší a lehce pod ní prosvítá moje barva rtů. Ale když na ni nanesu průsvitný lesk, plný třpytek od NYX v odstínu Sparkle, tak spolu vytvoří naprosto perfektní effekt velkých třpytivých růžových rtů. Lesk má velké stříbrné třpytky, které odráží světlo a vytváří až gelový povlak. Třpytky na rtech neškrábou a lesk je na rtech velmi příjemný, stejně tak i rtěnka.


Osobně bych se nebála třeba zelených očí, ale jelikož jsem chtěla nechat větší pozornost rtům, tak jsem ze šuplíku vytáhla moji nejoblíbenější nude paletku Zoeva Naturally Yours. A s ní jsem vytvořila klasické hnedě kouřové oči, které mám ráda a vím, že se na ně můžu spolehnout, protože se pyšní nálepkou Vhodné kdekoliv a kdykoliv. Stínem Slow dance vystínuji i obočí. Vnitřní koutky a střed pohyblivého víčka jsem prozářila růžovým rozjasňovačem od E-style Pink Haze, abych oči trošku napojila na rty.


Rtěnkulesk i rozjasňovač můžeš zakoupit na eshopu Notino.cz


Nosíte lesky, které obsahují výrazné třpytky? 


Vaše Hevi

Komentáře

  1. no tebe pristane asi hocičo :) ja také tie výrazné trblietavé lesky nemám rada,hlavne aj preto, že sa mi potom rozliezajú kade tade, alebo sa mi tam lepia vlasy :D vyhýbam sa im a radšej si dám klasický rúž,alebo keď chcem niečo lesklé tak balzám :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Věř mi, že ne.. :D i já občas šlápnu vedle.. :/ chápu, také to nemám ráda, ale někdy na ně mám vyloženě náladu :-)

      Vymazat
  2. Nádhera :) ty rty jsou krásný, takový super spojení. Já mám rtěnku červenou od Makeup Revolution a na druhé straně je lesk s velkými třpytkami a na rtech vypadá hezky, takže ho poslední dobou taky nosím. Baví mě, produkty střídat

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji ❤ V rudém provedení musí vypadat taky skvěle :-)

      Vymazat
  3. Krásné líčení, výrazné lesky také nosím ráda na festivaly, večer apod. :)

    SmileThess

    OdpovědětVymazat
  4. beautiful makeup :D

    grlfashion.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  5. Já tyhle Freedom rtěnky nemám moc v lásce, ale barvička je to hezká. Lesky ale vůbec nenosím, preferuju jenom matné rtěnky, tohle pro mě není, ale tobě to moc sluší :)

    Cosmokočka

    OdpovědětVymazat
  6. Já jsem lesky nosila hodně když jsem byla mladší, teď už bych si lesk asi nedala, vlastně ani žádný nemám :D Tvoje líčení se mi jako celek moc líbí :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  7. Moc ti to sluší a ty rty jsou boží ♥

    OdpovědětVymazat
  8. Hevi, sluší ti to. Hezký článek.

    OdpovědětVymazat
  9. Wau, ty rtíky vypadají skvěle! Já lesky moc nenosím. Dříve jsem je nosila, ale teď vůbec. Spíše upřednostňuju rtěnku, nejlépe matnou. Možná bych mohla někdy zkusit změnu. Uvidíme :)
    Meet My Lovely World

    OdpovědětVymazat
  10. Skvelé líčenie, rúž je úžasný :)

    OdpovědětVymazat
  11. Moc se mi líbí oči, na rtech preferuji spíše matné a v poslední době nude odstíny :) Asi stárnu :D

    OdpovědětVymazat
  12. Krásne! Ja mám na lesky v poslednej dobe náladu čoraz častešie a táto tvoja kombinácia je dokonalá!

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji za každý váš komentář :-)