STOP THE WATER WHILE USING ME! - ŠAMPÓN SANTALOVÉ DŘEVO A LEVANDULE


Poslední dobou se moje vlasy dožadují trošku více přírodní péče než předtím, a protože s touhle sférou jsem zrovna moc zkušeností neměla, tak jsem se více porozhlédla po přírodních produktech a především šampónech. Když jsem dostala nabídku od eshopu Bioneeds.cz, kde najdete nepřeberné množství přírodních produktů, tak jsem jásala, protože jsem tam objevila i značku Stop the water while using me! Značka mě zaujala nejen vtipným sloganem, ale i vůní, protože kdekoliv je napsáno santalové dřevo, tak to musím mít!


Stop the water while using me!  je německá značka, která vyrábí přírodní a veganské produkty. Samozřejmností je, že kosmetika netestuje na zvířatech a nepoužívá ani testované složky. Značka používá suroviny té nejvyšší kvality a dodržuje standarty certifikované přírodní kosmetiky. A vtipným sloganem vybízí k tomu, aby i jejich spotřebitelé šetřily přírodu, a zbytečně neplýtvali vodou. 

Zastav vodu, když mě používáš!


Vůně santalového dřeva a levandule mě učarovala. Dřevitá, ale zároveň jemná vůně, která se snoubí s ostrostí levandule je božská a já si ji naprosto užívám. Miluji ten pocit umytých vlasů, a když s nimi zatřepu, že se vůně v nich stále drží i pár hodin po jejich umytí.


Regenerační šampón slibuje viditelné účinky již po třech umytí. Tady budu asi trošku oponovat, protože já je po třech umytích nepoznala. Vlasy mám sušší, kudrnaté a nepoddajné, ale to už asi víte. Můžu potvrdit, že po používání šampónu se mi vlasy rozčesávaly mnohem lépe, byly jemné a lehké, neelektrizovaly, kudrny držely svůj tvar a držely si přirozenou vláhu. Tohoto výsledku jsem si začala všímat, až po měsíci, měsíci a půl jeho používání.


Šampón má namísto klasického otvírání pumpičku, která u šampónu není moc obvyklá, ale vítanou změnou rozhodně je. Vlasy si smývám na dvakrát, vždy do vlhkých vlasů vmasíruji menší množství produktu a spláchnu. Proces opakuji ještě jednou a vlasy poté vymačkám do ručníku. Nechám trošku proschnout a rozčešu hřebenem. Líbí se mi, že po šampónu nemusím nutně použít kondicionér, protože to není potřeba, raději sahám po oleji, kterým se nejvíce soustředím na konečky vlasů. Protože na ně je šampón krátký, a ačkoliv se po něm méně třepí, olej je uhladí k dokonalosti.  


Z šampónu jsem nadšená a pokud svým vlasům chcete dopřát trochu větší luxus a péči, mohu vám ho vřele doporučit. Chápu kouzlo přírody, protože vážně umí zázraky. Šampón je k dostání na eshopu Bioneeds.cz za 349 Kč/200 ml.


A nezapomeňte stopněte si vodu, když si vlasy myjete!

_________

Používáte přírodní vlasovou péči?


Vaše Hevi


Komentáře

  1. Taky mám moc ráda vůni santalového dřeva a značku vidím poprvé, tak ji budu muset prozkoumat lépe :).
    Beauty by K.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já ji miluji a teď jsem si koupila nějaký vonný vosk s vůní právě santalového dřeva.. a ach to je pecka.. :-)

      Vymazat
  2. Na prirodne sampony som presla asi pred rokom, vlasy su odvtedy lepsie menej sa mastia, o tetjo znacke som este nepocula ale maximalne zaujala, urcite vyskusam :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Vypadá zajímavě. O značce jsem neslyšela ale mrknu :)

    MagicBeautyLife

    OdpovědětVymazat
  4. Používám tak na půl, některé přípravky mám přírodní, jiné zase tolik ne. Musím přiznat, že mně hodně zaujal název, jednoduchý tvar a pumpička, která moc nebývá, což je škoda. S tím působením no, já si myslím, že je to ok, jako že jsou vlasy hebčí může být i po jednom mytí, ale hydratace a výživa je otázka více mytí a jiné péče :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já si plánuju obal schovat a dávat si do něj další a další šampóny. Protože tohle je pecka :-)

      Vymazat
  5. Já už to s přírodní péčí na vlasy vzdala. Teď jsem začala používat šampony, které obsahují keratin. Jinak se mi na balení líbí, že má pumpičku. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  6. Já už jsem také přesedlala na přírodní péči o vlasy a snažím se obměnit celou svoji pečující kosmetiku. Santalové dřevo, tu vůni miluji, takže tohle by bylo něco pro mě.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to ti třeba můžu doporučit značku Neobio, teď testuji čistící gel a je super, jsem z něj nadšená :-)

      Vymazat
  7. O tomto produkte som ešte vôbec nepočula, ale veľmi ma zaujal:) Tiež sa mi páči jeho dizajn:)

    Saja Frey Blog

    OdpovědětVymazat
  8. Jéé tuto značku neznám, ale pumpička u šamponu by se mi hodila a vůbec celkově vypadá v celku lákavě. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pumpička je skvělá a zjišťuji, že jiné balení u šampónu ani nechci. :)

      Vymazat
  9. Vypadá dobře, značku neznám, ale asi první šampón, co vidím, že má pumpičku. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ale je to škoda, že šampóny nebývají více v těchto (podobných) obalech, protože je to paráda a mytí vlasů není tak otravné.. :D

      Vymazat
  10. Přírodní kosmetiku ráda používám nejen na vlasy, ale i na celé tělo. Líbí se mi ten nápad "zastav vodu, když mne používáš". S tímto jsem se setkala u sprchové pěny od Soaphorie a něco na tom bude. Každý by si mohl říct, že to na tu chvilku ani nemá cenu, ale i malé věci dokáží velké zázraky :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Krásně napsáno. :-) Já ani nevěřila, kolik času uplyne, než si tu hlavu našampónuji :-)

      Vymazat
  11. Pumpička mi přijde jednodušší na aplikaci než klasické lahvičky na otevírání. Navíc mi přijde, že s pumpičkou neplýtvám tolik s produktem. Přírodní šampony mě nenadchly, ale tenhle vypadá opravdu slibně. Navíc ani není extra drahý. Asi si připíšu na svůj wish list :)

    INKA – lifestyle, focení, líčení, krása, DIY a novinky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. právě, že drahý není. je ho hodně, vydrží dlouho a stojí za to :-)

      Vymazat
  12. Šampon vypadá tuze zajímavě a i mě láká, že po něm nepotřebuješ používat kondicionér! V olejíčcích na vlasy se dost vyžívám, takže bych ho klidně někdy ozkoušela.
    Co mě ale na značce paradoxně irituje, tak název (ač vtipný). Neumím si představit, že se s někým bavím o kosmetice a pokaždé musím říkat celou větu "Stop water while using me", když chci říct, o kterém šamponu je řeč :-)
    Bebe

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to věřím, že si tohoto prcka zamiluješ. Já si tuhle kombinaci nemůžu vynachválit, a zjišťuji, že i vlasy mám po tom lepší.

      Vymazat

Okomentovat

Děkuji za každý váš komentář :-)