KOSMETICKÉ PEKLO A NEBE - DEKORATIVKA - OČI

Dekorativní kosmetika je moje velká láska a vždy mám radost, když se mi podaří něco spotřebovat. Pokud si kosmetiku koupíte a vytáhnete ji párkrát do roka, nemáte možnost ji spotřebovat. Ale pokud ji používáte pravidelně, není o čem hovořit. A důkazem toho jsou i články o spotřebované kosmetice. A protože se mi za poslední dobu sešla opravdu velká krabice všeho co jsem spotřebovala, ale i toho co mi nesedí. Tak pro vás mám tři články na tohle téma. A první je o produktech na oči, následovat bude ještě pleť a oči. 


Paletku Flormar jsem nevypotřebovala. Stíny jsou skvěle pigmentované, lehce práší, ale neztrácí na intenzitě a s bází vydrží celý den. Bohužel se do stínů dostalo lepidlo z paletky a stíny začaly nevábně vonět. A bylo na čase je dát pryč, protože zápach nejde obzvlášť u dekorativní kosmetiky tolerovat.


Další nevypotřebovaný stín je E-style - Hot chocolate, ale po pár měsících co jsem stín měla doma, vyschnul a propadl se. Začal neskutečně prášit a na nést ho na víčko bylo téměř nemožné.


Dosloužil mi i štětec na stíny od Hakura H79. Byl to skvělý ztráceč na stíny, měl hrubší štětiny a práce s ním byla jednoduchá. Ale po asi pěti letech dosloužil. 


Šedé linky Catrice byly z limitované edice Metallure. Na celé víčko nic moc, protože linka se po čase začala drobit, ale jako topcoat na řasenku fajn. Linky Saffron byly voděodolné a držely jako přibité. Lesklý finiš a černočerná barva, a také tenký štěteček s kterým byla práce jedna radost. Linky Jordana (Forever chocolate) v nádherné čokoládové barvě, bohužel pigmentace a vůně nebyla zrovna očarující a výdrž téměř nulová. Zklamání mě čekalo i v podobě linek wet n wild 04. Bohužel tyhle linky jsou vodové, roztékají se, nedrží, intenzita slabá a voděodolné nejsou už vůbec.


Tužky Collection mě překvapily svojí intenzivní barvou, perfektní výdrží i pigmentací, ale po čase používání jako by proschly a to jsem si dávala velký pozor na to, abych je dobře uzavřela. Nevyschly tak, že by nekreslily, ale stejně jako stín od E-style se začaly drolit a nejdou už ořezat do stavu použitelného. 


Tužku, kterou jsem vypotřebovala do posledního drobečku je Flormar Style matic. Měla tělový odstín a nejčastěji jsem ji používala na vodní linku, kde držela perfektně. Očí opticky zvětšila a zakryla i narudlou linku. Další, kterou jsem vypotřebovala byla černá automatická tužka Gabriella Salvete. Perfektní pigmentace, čeno-černá barva a udržela se i na vodní lince, i přesto že mám často velmi slzivé. Tužka, kterou jsem nespotřebovala zcele je další Flormar v šedo-stříbrném odstínu. Byla to krásná metalická barva, ale bohužel vyschla. A nakonec mini linka, která byla od Essence. Původně byla na oči, ale já ji vypoužívala na obočí, protože jsem chtěla šedou tužku na obočí, ale nesehnala jsem ji. Tahle byla barvy myšího kožíšku, byla tvrdší, ale kreslila dobře. Obočí vyplnila a vydrželo mi po celý den, až do odlíčení.


Další sérum Realash, přesněji moje třetí balení. První jsem dostala k recenzi a dvě jsem si koupila sama, protože jsem s ním byla nadmíru spokojená. A uvažuji, že časem pořídím i další. 


Bílá báze od Essence, která mi sloužila jako klasicky bílá řasenka, protože se mi nedařilo ji přetřít jinou černou řasenkou, vždy mi prosvítala a řasenka na ni nanesená mi opadávala. E-style řasenka měla úzký delší kartáček, ale sušší konzistenci. Na spodní řasy byla fajn. Řasenka Mary Kay byla moje velká láska a jedna z nejlepších řasenek, kterou jsem zatím vyzkoušela. Měla oválný kartáček z hustých štětinek a dělala mi panenkovské řasy. Lash Attack od Look Beauty jsem používala asi hodně dávno, protože si ani nepamatuji jaká byla. A Maybelline Illegal lenght vám už asi vychvalovat nebudu, protože jí chválím pořád a všude.


Gel na obočí od Essence je naprostá pecka a já ho miluji. A ten pokousaný je od mé čivavy, protože ho miluje také. Tady není co řešit, a jednoznačně potřebuji další balení. Gel na obočí od RdeLoop je naprostá tragédie. Ačkoliv se podle obalu tváří tmavě hnědě, tak ve skutečnosti je světle hnědý a má v sobě zlatý shimmer. Tohle jsem absolutně nepochopila, kdo chce mít obočí jako malou úzkou diskokouli.


Jak už asi víte obočí si dobarvuji. A dříve jsem používala tuto barvu z drogérie DM. Ale teď jsem našla nového favorita v barvení obočí a to značku Beauty Lash.


---
A co se podařilo v dekorativní kosmetice spotřebovat vám?



Vaše Hevi

Komentáře

  1. Fantastic beauty products:)
    Have a nice weekend!:)
    kisses

    http://irreplaceable-fashion.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  2. Hevi, tak nejen fajn kosmetika, ale nejvíc mě rozesmála čivava! Zdravím ji a přeji krásný víkend.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. čivava je lump, a gel není jedinej do čeho se zakousla. Ještě tužky na rty colordrama od Maybelline.. Asi protože je Maybey. a kolikrát ji říkám maybelínku :D

      Vymazat
  3. such a cute blog you have !

    would you like to follow for follow ?

    My Nail art tut.

    Check out my ♥Instagram ,Blog╚ovin and
    Google✚

    Stay Gold

    OdpovědětVymazat
  4. Gel na obočí od Essence bych si taky velmi ráda pořídila :)
    Soutěž o pečující produkty

    OdpovědětVymazat
  5. o nejakom sére na riasy a obočie uvažujem tiež :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tohle je fajn a tisícovka není zas tak horetní suma.. vydrží docela dlouho :-)

      Vymazat
  6. Mně se snad ještě dopotřebovat nepodařilo nic :D Tužka na obočí z nyxu se mi bohužel zlomila :( A korektor, pudr, makeup nepočítám to je samozřejmost :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pudr a makeup, já spotřebovávám snad po tunách.. :D toho jsem našla v krabici hromadu.. :D

      Vymazat
  7. Taky si nemohu vynachválit ten gel na obočí od Essence :)

    eLblog

    OdpovědětVymazat
  8. Tou řasenkou od Mary Kay si mě docela nalákala! Ten Gel na obočí od Essence musím vyzkoušet! Zatím používám fix od Catrice a jsem spokojená, ale gel jsem ještě nikdy nezkoušela. Díky za tip :)
    Meet My Lovely World

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je perfektní!! Jak řasenka tak gel. :-) A řasenku už sháním znova, protože jsem bez ní jako bez ruky. :D

      Vymazat
  9. Kosmetika Flormar není u nás až tolik populární. Mám doma pár produktů a zaujali mě natolik, že bych si do budoucna ráda pořídila něco víc. Laky jsou skvělé, rtěnky a nově jsem objevila tekuté barevné linky, které jsou fakt super. Jako černou linku používám od Makeup Revolution a Deliplus. Ten gel na obočí jsem si koupila a dala jsem si ho jednou, prostě se mi nelíbí ta barva, aplikace ani tekutost produktu. Mám raději úpravu obočí formou stínu nebo max průsvitným gelem od Alverde.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám od Flormar převážně stíny, hlavně mona a je to pecka, neskutečná pigmentace, intenzita. Nádhera.

      Vymazat
  10. Řasenku od MK jsem pořídila minulý týden a jsem z ní nadšená - nečekala jsem, že bude tak dobrá. A jinak já a spotřeba produktů - jsem na tom podobně jako ty :D koupím něco, pak koupím něco a na to předtím zapomenu :D Což mi připomíná, že jsem si chtěla také udělat revizi, jak je na tom můj kufřík krásy :D

    Inka Lifestyle Blog

    OdpovědětVymazat
  11. Já se přiznám, že jsem z dekorativky nespotřebovala snad nikdy nic, kromě řasenek. :D A korektorů. A produktů na obočí. OK, tak "nikdy nic" to není. :D Ale taky jsem některé věci vyhodila, smradlavé rtěnky a vyschlé tužky (to nesnáším, když tužka vyschne).

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji za každý váš komentář :-)