FREEDOM - PRO HD BROW PALETTE - MEDIUM DARK


Obočí je rám obličeje a ačkoliv jsem na něj dříve dost prděla a opomíjela ho, tak se to za posledních pár let docela změnilo a já se v jeho úpravě vyžívám a ráda zkouším nové a nové produkty. Stavebním kamenem mého obočí je jeho barvení. Jinak je světlé a téměř nevýrazné. Ale ani barvení mi nedá obočí mých snů a na řadu přichází tužky, gely a nebo stíny. A stíny používám nejčastěji. Nově se mi do rukou dostala paletka stínů na obočí od Freedom, která ukrývá hned několik stínů na obočí, rozjasňovač, ale i korektor. 

Paletka má pevný papírový obal s magnetickým zavíráním, takže se vám nestane žádná nemilá nehoda. Paletka je lehká a na cestování ideální. Využití najde nejen na obočí, ale i denní líčení s ní vytvoříte hravě a snadno. Myslím, že tohle je ideální cestovací paletka pro vás, které neholdujete výraznému líčení, ale jste spíše na jemnější téměř nenápadné líčení. 


Paletka obsahuje 12 pudrových stínů, rozjasňovač, korektor a pomůcky pro úpravu obočí. 


Paletka nabízí širokou škálu odstínů od světle hnědé, přes šedou, až po černou. Stínově je hodně variabilní a využitelná pro každou ženou, takže s její koupí nešlápnete vedle. Líbí se mi, že většina stínů je k sobě laděna tak, aby jste s nimi snadno vytvořily ombré effekt.


Stíny jsou pigmentované středně, pracovat s nimi zvládne i začátečník a pokud do stínu nebudete neustále namáčet štětec tak zvládnete přirozené líčení hravě a pár tahy. 


Stíny jsou měkké, práší a zdá se mi, že rychle ubývají. Díru jsem do stíny vyhloubila ani ne za měsíc. Kdy mám ve stínu slušné korýtko, ale pánvičku ještě nedřu. Definované obočí stíny mi vydrží celý den i bez použití fixačního gelu nebo vosku. 


Rozjasňovač má jemný růžový nádech a pokud si ho chcete dát pod obočí, tak určitě s velmi velmi lehkou rukou. Já osobně jsem si ho zamilovala spíše na líčka a pro prozáření vnitřního koutku. Vedle rozjasňovače sedí korektor, který bych v paletce mít nemusela. Protože je neustále upatlaný od stínů a nebaví mě ho utírat, když ho chci použít. Ale jinak je skvělý, má světlý odstín, oční okolí prozáří, má vysoké krytí a drží.

 Raději bych přidala třeba korektor v tužce, který lze použít i na vodní linku a paletka by byla naprosto perfektní.


Paletka v sobě ukrývá vše, co na obočí potřebujete a obzvlášť u pudrových produktů je to štěteček, který stíny naneste, v tomto případě i šablonky. Ale co mi tu trochu chybí je malý kartáček na vyčesání obočí. 


Mini štěteček pro úpravu obočí je totálně na prd. Má dlouhé tvrdé neohebné štětiny a je hodně široký. Jestli chcete obočí alá černý tlustý slimák, tak je tento štěteček ideální, jinak nepoužitelný. 


Pod štětečkem se schovávají i čtyři šablonky pro úpravu obočí. Jsou různé a zobrazují čtyři možné tipy obočí. Ale za mě také moc nepoužitelné, plast je hodně ohebný a nedrží tvar. Nejsem si jistá komu by tyhle tvary obočí mohly vůbec sedět. 


S paletkou pracuji se štětcem od Hakura H85, který má tenký, zkosený tvar a obočí s ním přímo kouzlím. Z paletky jsem nadšená tak na půl. Tmavší hnědé stíny a odstíny šedých jsou pecka, protože ty používám a často je míchám dohromady. Rozjasňovač také používám a musím říct, že docela často. Příslušenství k ničemu a korektor by měl být ukrytý.


Kosmetiku Freedom najdete nejen na eshopu, ale i v Teta drogérich. Cena paletky je 499 Kč a její gramáž je 10 g. K dostání je i verze Fair.


Používáte pudrové produkty na obočí?


Vaše Hevi

Komentáře

  1. Omlouvám se. Komentáře nebyly smazány úmyslně. Bohužel jsem nechtěně smazala celý článek z blogu já a vracela jsem ho ze zálohy. ❤❤

    OdpovědětVymazat
  2. Hevi také jsem tuto paletku měla, ale poslala jsem jí dál. Používám raději gelové produkty na obočí. Od e.l.f. a od Milani. E.l.f. u mně ale vede :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přiznám se, že produkty od značky e.l.f u mě nemají velké zastoupení.. ale vím, že jsou celkem chválené :-)

      Vymazat
  3. Odstíny vypadají fajn, ale přesně jak píšeš.. štětečky i šablony v takových paletkách jsou naprosto nepoužitelné :/

    MagicBeautyLife

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Klidně bych je tam omrzela, zmenšila prostor a zlevnila :D

      Vymazat
  4. Používám hlavně pudrové produkty, a pak přejedu gelem :) Pro mě by asi byla paletka zbytečně velká a obsáhlá, ale vypadá skvěle. A já tyhle přikládané štětečky většinou vyhazuju všude, jsou naprd skoro pokaždý :D

    Cosmokočka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem si pudrové produkty oblíbila. Mám paletky E-style pecka, Collection je o trošku lepší než E-style a pak stín od Golden Rose.

      Vymazat
  5. táto paletka na obočie je asi tá najväčšia čo som kedy videla :P má snáď všetky farby :)

    OdpovědětVymazat
  6. Trošku to na mě působí jako vybabení pro uměleckého maskéra, než jako paletka na každý den :D pudrové produkty moc nepoužívám, většinou mi stačí gel na obočí, na ten pudr dochází většinou jen v případě, že nemám hodně dlouho čas si obočí nabarvit :D
    beautybookbyhana.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  7. Ahoj Hevi,
    Já osobně jsem používala paletku od loreal pudrik a gel a vydržela rok, coz cena vs kvalita masakr. Vzhledem k tomu, ze mám obočí špatně vytrhane z drivejska, tak musím víc dokreslovat a porad hledám top produkt, jak barevne tak s vydrží jsem špinavá blondýna a najít odstín do šeda, aby nebyl teplý je zlo 😀 pak mám obočí do oranžova, jak král slunce 😀.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. chápu.. i já si s pinzetou hrála, a blbě to dopadlo.. Mám pudrové stíny na úpravu raději, protože mi perfektní drží a jsem s nimi rychlá. Zkus mrknout na světlejší ségru téhle paletky.. :-) Má hodně světlé odstíny :-)

      Vymazat
  8. Paletka vyzerá skvelo. Len nedávno som podľahla trendu upravovať si obočie tieňmi, pretože doteraz som používala ceruzku. Nie som v tom ešte také zručná, takže mi to trvá dlhšie a keď sa ráno ponáhľam, tak stále siahnem po ceruzke, s ktorou som hotová raz dva
    World of Nicol

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to hodně o zvyku.. já jsem třeba se stíny rychlejší než, právě s tužkou na obočí.

      Vymazat
  9. Paletka mě moc zaujala, já si plánuji od freedom pořídím menší balení na obočí a konečně se ho ale musím naučit taky malovat, pořád totiž nemůžu najít odstín který by mi seděl. Jinak souhlasím že by měl být korektor zakrytý.

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji za každý váš komentář :-)