SANTÉ - LESK NA RTY V ODSTÍNU RED PINK


Miluji zkoušení novým a pro mě neznámých značek, a tou je i značka Santé. Jedná se o přírodní kosmetiku, která k nám přišla z Německa. Pokud vyhledáváte pouze přírodní kosmetiku, tak vás potěší, že značka je bezlepková a vhodná i pro vegany. A jestli vás lesk zaujal a zajímá vás více produktů značky Santé, tak mrkněte na eshop Bioneeds.cz, který nabízí široké portfólio různých produktů jak dekorativní tak i pečující kosmetiky, nejen značky Santé.


Ale dneska vám chci představit zástupce dekorativní kosmetiky. Přesněji lesk na rty, který mi eshop zaslal k otestování. Obal je taková klasika, která neuškodí, ale ani neohromí. A u klasiky zůstává i aplikátor. Tenhle tip aplikátoru mám ráda, aplikace s ním není nejrychlejší a je potřeba ho namočit víckrát, ale i tak si vykreslení rtů užívám.


Lesk mám v odstínu 04 Red pink a název odstínu odpovídá barvě lesku. Občas se lesk tváří více do růžova, někdy zase do červena. Pěkný odstín, který se mi líbí, ale co se mi líbí mnohem více než měňavý odstín jsou malé namodralé stříbrné třpytky, které lesk obsahuje.


Když lesk nanesu samostatně tak mi rty zabarví, ale pořád je průsvitný. Pro výraznější barvu je potřeba mu pomoci barevným základem v podobě rtěnky nebo konturovací tužky.


Jelikož pigmentace lesku je střední až lehčí, a občas rád vycestuje i mimo rty, tak pod něj často volím konturovací tužku Jordana v odstínu Scarlet, která také není moc pigmentovaná a je ve stejném odstínu jako lesk, jen o pár tónů světlejší. Tužka rty sjednotí, ohraničí a připraví je pro nanesení lesku. 


Lesk se na rty příjemně nanáší a nevadí mi ani třpytky, které jsou na rtech trošku znatelné. Samostatně lesk na rtech vydrží max hodinku, s konturovací tužkou se můžeme bavit i o dvou nebo přehnaně až o třech hodinách. Líbí se mi, že když se lesk vytratí, tak stále na rtech zanechá jemné zabarvení. Jediné co musím lesku trošku vytkout je parfemace, která není zrovna úchvatná.



A závěrem, co vás asi většinou u lesků zajímá je jestli lepí. Tak tenhle drahoušek vůbec nelepí. Ani nevím, že ho na rtech mám, jak je příjemný. Šupinky na rtech schová a nezvýrazňuje je, hydrataci balzámu vám nedá, ale před mrazem rty ochrání. Pro mě je to skvělý lesk do kabelky, protože je to pro mě odstín, který (myslím si) mi sluší a bez rozmyslu ho můžu dát, k větší části mého líčení.

---

Znáte značku Santé? A jak se stavíte k přírodní kosmetice?


Vaše Hevi


Komentáře

  1. Značku neznám, většinou moc nerozlišuji jestli je kosmetika přírodní či ne, ale jestli je dobrá nebo ne :-D Barvička je pěkná, ale většinou mě na rtech třpytky dráždí :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Beautiful color:)
    kisses

    http://irreplaceable-fashion.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  3. O značce jsem v životě neslyšela, ale celkem mně zaujala :)

    OdpovědětVymazat
  4. Název jsem slyšela,ale nikdy nic nezkoušela. Nicméně vypadá dobře.

    OdpovědětVymazat
  5. Značku znám, velmi mě zaujala. Já jsem teď dozkoušela pleťovou kosmetiku Colour Caramel, kde mají právě dekorativku a zatím jsem moc spokojená ♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Miluji ty jejich obaly, ale CC jsem zatím nezkoušela, jen okukuji krásu :)

      Vymazat
  6. Mě ti nějak ty přírodní lesky neohromily. Ať už se jedná o Laveru, Santé nebo Alverde, který beru jako propadák.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Alerde produkty na rty mi strašně smrdí, a celkově, ani jejich dekorativku nemusím.. :(

      Vymazat
  7. Značku nějak moc neznám, ale lesk se mi hodně líbí :) Odstín je to velmi pěkný, ale na mě poněkud odvážný :)
    Soutěž o pečující produkty

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Věřím, že ne, dá se nanést i lehce a přidávat na intenzitě :-)

      Vymazat
  8. O sante som už počula ale neskúšala som nič farbu ma peknú a na lesku je zaujimave to že ostavaju nejake trblietky na perach po jeho vytrateni. Mám rada prírodnu kozmetiku:)

    OdpovědětVymazat
  9. Téda! Ta je opravdu nádherná :)
    Měj se v lásce,
    Janet S. ( http://janetsonrisa.blogspot.com/ )

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, je boží :-) Na to, že jsem si ho nevybírala sama, se paní trefila pěkně.

      Vymazat
  10. Značku neznám, ale vypadá zajímavě, ještě jsem neslyšela o bezlepkovém lesku. :)

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. I taková kosmetika je k mání, ale není tak moc profláknutá jako jiné. Osobně na tomhle vůbec nebazíruji, ale chápu, že každý to má jinak.. :-)

      Vymazat
  11. Wou, tak tento lesk vyzerá nesmierne sexi :) Určite si ho pri najbližšom nákupe pôjdem pozrieť.

    OdpovědětVymazat
  12. Na tvých rtech vypadá fakt krásně. :) Já jedu péči jen přírodní, ale u dekorativky na to zas tak nehledím. Ovšem nepoužívám make-up, korektor a pudr mám Alverde a ostatní už mi nepřijde tak škodlivé, když to používám jen v malém množství.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc :-) Alverde dekorativka mi moc nesedí.. :/ škoda, protože produkty jsou pěkné.. :-)

      Vymazat

Okomentovat

Děkuji za každý váš komentář :-)