NÁKUP KOSMETIKY NYX Z ESHOPU NOTINO.CZ


Kosmetika NYX na náš trh vlétla jako uragán. I když byla u nás dostupná již dříve, nebyla její nabídka tak rozmanitá jako dnes. Její široký sortiment si můžeme užívat nejen na officiálním eshopu, kamenném obchodu, ale i dalších eshopech. A jedním z nich je i Notino.cz, který má ve svém portfóliu sice menší množství produktů, ale ceny jsou příznivější. 


Illuminator Rehausseur D´éclat - Chaotic
Rozjasňovačů není nikdy dost a i když mě před pár lety vůbec nezajímaly, tak teď se jich nemůžu nabažit. A tomuto rose-gold odstínu se nedalo odolat. Líbí se mi, protože ho k matnému bronzeru můžu použít i jako tvářenku. Ale jako rozjasňovač ho využiji raději. 


Mosaic powder - Plummy a Latte
Tvářenky,  které mě už dlouho lákaly jsou z mozaikové rodinky. Hlavně fialka v odstínu Plummy, které jsem si prvně všimla ve videu u Péti (Lovely Hair) a věděla jsem, že ji nutně potřebuji. Protože je to odstín, který zas tak k vidění není. A nude barev není nikdy dost a doplní jakékoliv líčení, ulovila jsem i odstín Laté. Na těchto tvářenkách mě baví, právě jejich mozaika, která nabízí několik variant odstínů.


Zleva: Amethyst, Sorbet, Sparkle, Mauve
Lesky na rty nenosím moc často, ale na jaře, kdy sluníčko vystrkuje první paprsky, je velmi ráda vytáhnu. Poslední dobou jsem si je zamilovala i na střed rtů, a nebo přes celé rty jako lesklý top coat na rtěnku. A důvod proč lesky nepoužívám tak často je, že se mi na něj lepí vlasy a není to zrovna příjemné. Takže když lesk tak v kombinaci s copem nebo culíkem. A protože lesk rty opticky nafoukne a zvětší rty, tak jim ráda dám více prostoru než obvykle.


Zleva: Ginger, Red a Walmut
Když lesk tak pořádně a rozteklé barvy kovů mě poslední dobou lákají čím dál více a veškeré produkty na mě působí jako magnetky. A přiznám se, že těmto barvičkám odpustím i nějaké to lepení. Těším se na léto, protože s opálenou pletí budou tyhle odstíny vypadat božsky. A co jsem zatím jsou zkoušela, musím říct, že pigmentace je naprosto skvělá a výdrž na to, že se jedná o lesk také.


Zleva: Darling, Topaz, Watermalon a Saturn
Říkám jako magnetky, takže jsem nemohla odolat ani těmto klasickým rtěnkám. Sice se poslední dobou uchyluji spíše k těm tekutějším, protože se mi s nimi lépe pracuje, jsem přesnější a vydrží mi na rtech déle, a pokud jsem celý den v práci je pro mě výdrž důležitá. Ale neříkám, že tyhle zůstanou ležet ladem.


Bílá tužka se neztratí nikdy, a aspoň jednu mít doma není na škodu. Na vodní linku, na zvýraznění obočí, klasická linka nad řasy, a nebo jen jemná linka nad vrchním rtem umí zázraky. Poslední dobou jsem si zamilovala matné rty za pomoci konturovacích tužek, protože mají nepřeberné množství odstínů, jsou opravdu matné, neobtiskávají se a drží jako přikované. 


Mezi další držáky značky jednoznačně patří i jejich jumbo tužky na oči. Jasná klasika v podobě odstínu Milk je všude známá a nevím o nikom, kdo by o ní nevěděl. Ale věřím, že i další odstíny jsou stejně tak dobré jako slavný odstín Milk. 


03 Silver
Stříbrnou linku jsem měla myslím od Essence, ale už mi vyschla a bylo na čase ji nahradit. A jelikož eshop v nabídce právě jednu stříbřenku měl, tak jsem zvolila ji. Je tekutá a má klasický malý štěteček, který je pro mě na linky perfektní. 


Kosmetiku NYX mám velmi ráda a ještě raději objevuji její další a další produkty, které mě vždy překvapí.


---
A jaké taje jste s kosmetikou NYX objevily vy?


Vaše Hevi


Komentáře

  1. Od Nyxu mám strašně ráda ty jejich Suede cream lipstick. Nevysušujou tolik na rtech. Co se tekutých rtěnek týče ale, tak u mě je jasný vítěž Lipstain od Sephory :) Ty mi na rtech vydrží celý den i přes to, že člověk pije a jí.

    Travel with Marky || Život v Americe

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Suede mám taky ráda mám Soft-spoken, Amethyst a Stone fox. A jsou super :-) Sephora Lip stain zatím nevlastním žádný, ale zálusk mám na 13 a 21 :-)

      Vymazat
  2. The lipsticks are fabulous:)
    kisses

    http://irreplaceable-fashion.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  3. Nádherně sepsaný článek a krásné fotky. Já mám od NYX krémovou tvářenku a paletku stínů a s obojím jsem spokojená. V budoucnu bych chtěla vyzkoušet především jejich tekuté rtěnky a lesky na rty :)

    OdpovědětVymazat
  4. Ja kozmetiku NYX naprosto milujem. Pri poslednej návšteve ich obchodu som dlho váhala, či si kúpim rúž z radu Liquid, ale nakoniec som sa rozhodla pre iný z KIKO.
    World of Nicol | Narodeninová GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
  5. Už s jistotou vím, že si k narozeninám budu prát Lip Lingerie😊 a to dvě :)
    Ale zaujal mně i tenhle bronzer-mozaikový, tak uvidíme :)
    a ty klasické rtenky nesou jaký název?

    FB: Anna Zajíčková

    OdpovědětVymazat
  6. Já miluji tekuté rtěnky Soft Matte, nevysušují, jsou lehké jako obláček, takže je na rtech vůbec necítím, vůbec nelepí a mají excelentní výdrž. Suede rtěnky mají super výběr barev, ale lepí a některé strašně smrdí. Ty metalické lesky jsou krásné, také si nějaký musím pořídit.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám jen ty Suede a jsou super. A ty lesky jsou boží, mám černý, ale pro mě je to spíše top coat třeba na rtěnku, samostatně mi moc nedrží a maže se :(

      Vymazat
  7. Od NYX mám doma rúž, no je trblietavý a nevyhovuje mi až tak. Zato ich matné rúže, ktoré mám tiež doma, mi perfektne sadli. :)

    Rebelliouslily

    OdpovědětVymazat
  8. Mám od nich jednu jumbo tužku takovou hnědou je sice dobrá, ale asi nic co bych si kupovala opakovaně. Já lesky také nenosím, jednak nesnáším ty lepivé. Rtěnky mají taky pěkné. :)
    Soutěž o pečující produkty

    OdpovědětVymazat
  9. wow tie metalické rúže aj lesky vyzerajú božsky!!
    Drew's Beauty

    OdpovědětVymazat
  10. Já jsem z NYXU vždycky naprosto nadšená, nejvíc miluju tekuté rtěnky Lup Suede, ty určitě musíš vyzkoušet! :) Už se těším na veletrh World of Beauty 10. března, tam zase budou veletržní ceny a nebudu vědět kam dřív skočit.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mám tři Amethyst, Soft spoken a stone fox, a jsem nadšená :-)

      http://wormake.blogspot.cz/2016/05/nyx-liquid-suede-amethyst-softspoken.html

      Vymazat
  11. Samé krásné věci sis pořídila. :)

    OdpovědětVymazat
  12. na tie kovové metalicke farby leskov som zvedava ked ich zakomponuješ do nejakeho líčenia, tiež nerada používam lesky lebo celkovo mi vadí ked sa mi pery lepia ale to im na kráse neuberá:)) krásne sú aj tie rúže:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Budu se snažit, co nejdříve přidat nějakou tu inspiraci :-)

      Vymazat
  13. Ja som teda od NYX ešte nič neskušala, ale vidim, že má kopec zaujimavých produktov. Ked pominam svoje aktuálne zásoby dekorativky, tak určite skusim niečo z jej radov.
    Štýl ženy

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Také bych si to chtěla takhle říct, ale já neodolám. A i když toho mám mraky, pořád mě zaujme něco co musím mít.. :( :-)

      Vymazat
  14. Od značky NYX jsem ještě žádný produkt nevyzkoušela, ale už se opravdu dlouho chystám na rtěnky. Myslím, že už je na čase něco si aspoň jednu pořídit, jsi další, kdo je chválí, tak na tom něco bude :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě je ten správný čas :) Za málo peněz opravdu kvalita, dražších značek. !!

      Vymazat
  15. Spousta krásné kosmetiky! Já se chystám na jumbo tužku na oči v odstínu milk, protože jsem několikrát četla, že je fajn jako báze pod oční stíny a dokáže zvýšit intenzitu stínu :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tohle můžu jen potvrdit!! Určitě je to must have kousek, který stojí za to ho mít doma :)

      Vymazat
  16. Brala bych snad všechny produkty na pusu..:) Rtěnky a lesky to je moje..:D

    OdpovědětVymazat
  17. Nyx sleduji na instagramu a úplně hltám jejich kosmetiku, musím říct, že tato značka už jen od pohledu je úžasná!:)

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  18. Wou, tietrblietavé lesky vyzerajú nesmierne super

    OdpovědětVymazat
  19. Škoda, že si nepridala aj swatche, inak nákup pekný :)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji za každý váš komentář :-)