MINI NÁKUPY DEKORATIVNÍ KOSMETIKY

Dlouho se na blogu neobjevily žádné nákupy, takže bychom to dneska napravily? Ačkoliv jsem si řekla, že prostě musím šetřit, tak jsem to zase nevydržela a něco jsem si koupila. To bych prostě nebyla já. Blogerka s velkým srdcem pro kosmetiku, která má pocit, že musí vše vyzkoušet a kosmetiky nebude mít nikdy dost. No, ale teď se přiznejte, že v tomhle nejsem sama? A je nás tu takový  kosmetických nadšenců více...


Najít skvělou bázi pod stíny s podmínkou, že mě nesmí zrujnovat a stíny s ní musí držet celý den, není zrovna jednoduché. Tak uvidíme jak obstojí tyhle dvě krasavice, a také jestli sundají z trůnu bázi od Avonu, která je zatím jedna z nejlepších, které jsem vyzkoušela.


Značka Tarte je chválená, kam se podíváte, a pokud máte možnost získat do své sbírky aspoň jednu paletku, tak neváhejte. S žádnou se nedá splést, protože všechny jsou dokonalé. Paletka Tease byla na mém wishlistu už delší dobu. Malá nude, přirozená paletka s kterou bych si vystačila i na pustém ostrově, a to barevné stíny mám velmi ráda. 


Jak říkám, pokud je možnost tak neváhejte. Dlouho jsem neváhala ani u paletky Throw..confetti. Nude stínů není nikdy dost. Ve dne princeznou a v noci královnou s těmito stíny přímo pohádkově.


A do třetice jsem neodolala ani další paletce od Tarte. Trošku se přiznám, že u téhle paletky mě na první pohled zaujala tvářenka, která mě učarovala, protože patří k těm, které se sice tváří nenápadně, ale v líčení své místo zaujmout umí.


V drogérii jsem objevila horkou novinku od Catrice. Výběr byl myslím, že ze tří paletek, ale nejvíce mě zaujala právě tahle Copper. Jelikož je plná odstínů, která mám velmi ráda. Zlatavé, které lehce přechází v oranžové tóny slunce a ty zase doplní hnědé zemité stíny. Neskutečně se těším na léto, protože s nějakou barevnou linkou budou zářit.


Gabriella Salvete přišla s další krásnou řasenkou do rodiny Gaby. Já už mám předešlé tři a jsem s nimi velmi spokojená. Hlavně s tou zelenou a pak žlutou. Fialka má klasický štětinatý kartáček se středním průměrem a měla by udělat řasy větší a delší, tak uvidíme jestli mi je vytáhne až k obočí. 


Na eshopu Makeup From London probíhal velký výprodej veškerého sortimentu. Mě tam zaujal makeup od Revolonu. Sice mám v plánu od Revlonu vyzkoušet Color Stay, ale zatím jsem dala přednost Nearly Naked v odstínu Ivory a pak uvidíme jestli zkusím další makeup značky Revlon.


Metalické rtěnky jsou poslední dobou velkým hitem v líčení rtů. Já už doma mám dvě a jsem z nich nadšená, jsou prostě perfektní. Po zlatavém odstínu Chromatic Addict jsem pokukovala už dlouho, ale byl všude vyprodaný. Sehnala jsem ho na eshopu Cosmeticos.cz a do košiku jsem přihodila i Mattely in Love, ale mám pocit, že u těchto čtyř nezůstanu.


Značka modelsown je na našem trhu teprve krátce, ale pomalu a jistě si své místo snaží vybudovat. Od značky jsem zatím nic nezkoušela, ale v nějakém videu mě zaujaly tekuté matné rtěnky, a jelikož poslední dobou jedu na vlně tekutých rtěnek, nemohla jsem odolat.


A s produkty na rty ještě nekončíme. Kdo mě pozorně sleduje na Fb už asi ví, že jsem se nejednou rozplývala nad matnými rtěnkami Gabriella Salvete a odstíny 103 a 104 jsem si nemohla nechat uniknout. 


Další rtěnková klasika, ke mně dorazila z eshopu Makeup From London. Jsou značky Bourjois a zaujaly mě hlavně protože jsem je nikde neviděla, mají zajímavý obal a odstíny, které mě poslední dobou baví.


A chybět tu nemohla ani další Maybellinka Copper brown, a obzvlášť když se jedná o hnědý/bronzový odstín, které mě poslední dobou chytají za srdce a pomalu si je střádám na léto. Nevím proč, ale mám pocit, že v létě si je budu k bronzovým, zlatým a růžovým očí maximálně užívat.
---
A jsme u konce, dneska to bylo hlavně o rtech a značce Tarte o které už teď vím, že nutně potřebuji další paletku. A budu se modlit, aby tahle značka dorazila i k nám.



Co jste si vy nakoupily za poslední dobu?


Vaše Hevi


Komentáře

  1. I love those palettes and lipsticks:)
    kisses

    http://irreplaceable-fashion.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  2. Wau ten červený lesk na pery má tak úžasnú farbu, že až. Okamžite ho chcem :D

    OdpovědětVymazat
  3. Tyjoo, ta paletka Tarte je nádherná. Koukala jsem na jejich eshop a hned bych si toho tam nakoupila hrozně moc, až na ty ceny :-( Já mám neustále tendence zkoušet věci, pro mě nové. Kolikrát vypotřebuji produkt, řeknu si že si ho koupím znovu ale nekoupím, musím si koupit něco jiného, co jsem ještě nikdy neměla. To je nemoc.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky to tak mám, ale občas se ráda vrátím ke své osvědčené klasice :-) Hlavně u pudrů a makeupu :-)

      Vymazat
  4. Tak to je jedna velká nádhera! Tarte paletky mmmm. :) Modelsown bych ráda vyzkoušela. :)
    Soutěž o pečující produkty

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty jsou boží a modelsown no zatím jsem s těch rtěnek trošku v rozpacích. No nevím.. :( barvy pěkný, pigmentace fajn, ale po odlíčení barví a při větší vrstvě rtěnka dělá menší krustu. Ale výdrž je perfektní.. :-)

      Vymazat
  5. Mini nákup? :D Paletka Tease je naprosto krásná, samé hezké odstíny.

    OdpovědětVymazat
  6. Miluju Tarte! Mám Tease a In Bloom a jsou to mé lásky. Sice prášivé,ale taaaaak moc krásné!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. In Bloom je božská :-) Ano ta prášivost by mohla být menší, ale ty barvy.. :-)

      Vymazat
  7. Hodně mě zaujala Gaby řasenka a ty paletky. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  8. Jsem zvědavá na recenzi na ty báze pod oční stíny :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zkoušela jsem párkrát, a zatím paráda. Víčka pěkně projasní, stíny drží a po 8-10 se neslévají, tak uvidíme kolik toho vydrží.

      Vymazat
  9. These palettes are beautiful! Have a great day! xoxo
    Vesna - Home Chic Club

    OdpovědětVymazat
  10. Paletky sú naozaj nádherné! Skvelý nákup :)
    my blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
  11. Tú riasenku od Gabrielly mám aj ja, ale zatiaľ som ju ešte nepoužila. A mám od nej aj jeden rúž a je fakt skvelý! :)
    World of Nicol | Narodeninová GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty jsou super, ačkoliv nejsou ultra matné, tak výdrž a pigmentace nemá chybu.

      Vymazat
  12. Některé věci vypadají fakt krásně, třeba ty paletky, nebo lipsticky! :)

    OdpovědětVymazat
  13. Všetko vyzerá tak super! Tie paletky sú krásne, najmä od Tarte. Všetky farby a odtiene rúžov vyzerajú skvelo :) Neodolala by som im ani ja!

    OdpovědětVymazat
  14. Ty rtěnky jsou boží! :)
    Proč mi tohle děláš? :D Mám pak plný wishlist, co nutně potřebuji :D :D

    INKA – lifestyle, focení, líčení, krása, DIY a novinky

    OdpovědětVymazat
  15. Pěkně ses rozšoupla, já si říkám, že si nové rtěnky pořídím, až se mi podaří alespoň jednu spotřebovat do konce, ale bojím se, že nevydržím a nakonec stejně neodolám :D Ta první paletka od Tarte je krásná, přesně moje odstíny. Hodně mě zaujaly tekuté rtěnky od ModelsOwn :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tohle si kolikrát říkám, u většiny produktů, ale stejně to nikdy nevydržím.. :(

      Vymazat
  16. Značky modelsown a Tarte vůbec neznám,ale vypadají opravdu dobře. Krásné nákupy.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tarte vřele doporučuji s upozorněním, že stíny práší, ale pigmentace, výdrž je bezkonkurenční.

      Vymazat
  17. Paletky Tarte jsou úplně nádherný a co ty rtěnky ♥

    OdpovědětVymazat
  18. Ty odstíny paletek se mi líbí a už jsem si všimla, že máš takové ráda.:) Trend it up mám ráda a úplně jsi mě nakopla k tomu, abych se podívala po něčem od této značky.

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Poslední dobou velmi :) Ale v létě se zase vytasím s barvičkami. Od trend it up vřele doporučuji zlatý rozjasňovač, ten je pecka.

      Vymazat
  19. Teda, pobavila jsem se. Přesně vím, jak ses určitě snažila se udržet. Ale když to se prostě nedá! Takových krásných věcí. Zrovna jsem přichystala článek na zítra o únorových úlovcích na můj blog. Ni tolik jsem toho koupit určitě neplánovala. Ale potřebuju všechno!
    😁

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano snažila, ale nejde to.. prostě ne.. :D :( Ale co jsem nově skládala kosmetiku do skříní, tak jsem zjistila, že mám hodně paletek s dírou, takže jsem si to trošku i omluvila.. :-)

      Vymazat
    2. No tak v tom případě určitě! ;)

      Vymazat

Okomentovat

Děkuji za každý váš komentář :-)