ECODENTA - ČERNÁ A SKOŘICOVÁ PASTA NA ZUBY


Dneska pro vás mám recenzi na produkty, které se na mém blogu asi ještě neobjevily, ale neznamená to, že je nepoužívám. Jedná se o zubní pasty, které by měly být součástí každého vašeho nočního i ranního rituálu. Většinou používám pasty Signal, a hlavně s bělícím účinkem. Chápu, že nějaké pasta mi nevytvoří bílý hollywoodský úsměv hvězdy, ale některé jemný žlutý nádech stáhnout umí a věřte i to je dosti žádoucí. Nově se mi do rukou dostaly dvě pasty značky ecodenta, jsou to moje první přírodní pasty a byla jsem velice zvědavá jakou práci odvedou. 


Obě pasty obsahují aktivní složku Teavigo TM. Jedná se o extrakt ze zeleného čaje, který zajišťuje komplexní péči o ústní dutinu, předchází vzniku zubního kamene, působí antibakteriálně a zanechává svěží dech po celou dobu. 


Černá bělící zubní pasta - 93 % ekologických surovin nebo surovin přírodního původu

První na řadu přišla černá pasta, protože tu jsem chtěla vyzkoušet už delší dobu. Jedná se o černou bělící pastu s aktivním uhlím. Asi vás nepřekvapí, že pasta má černou barvu jako temná noc. Při čištění se mění v šedavou pěnu. Příjemně mě překvapila jemná mentolová vůně, která v ústech zanechává opravdu svěží pocit. Lehký žlutý nádech zubů pasta po delším a hlavně pravidelném používání stáhne, ale nečekejte, že vám je vybělí o dva nebo tři odstíny.


Musíte uznat, že tyhle pasty budou luxusními dizajnovým kousky ve vaší koupelně, protože málokteré pasty u zrcadla vypadají tak dobře, jako tyhle dvě. 


Skořicová zubní pasta proti vzniku zubního kamene - 91 % ekologických surovin nebo surovin přírodního původu

Druhá pasta je s příměsí skořice a z ní až tak nadšená nejsem, ale neříkám, že je špatná. Jak už název vypovídá pasta obsahuje skořici, po které i příjemně nasládle voní. Líbí se mi, že je to věrná vůně skořice. Co se mi, ale moc nelíbí a je to také důvod proč dávám přednost černé pastě je nasládlá chuť, kterou u past nemusím a tím pádem je ani nevyhledávám. Pasta je příjemná a nedráždí dásně. Takže je podle mě vhodná i pro citlivější dásně.


Obě pasty obsahují 100 ml a mám pocit a jsou snad nespotřebovatelné, protože oproti jiným pastám, kdy je potřeba jedna velká housenka k vyčištění zubů, tak u těchto stačí mini hrášeček, a i tak mám plnou pusu pěny, že bych mohla stavět vzdušné zámky.
---
Závěrem můžu říct, že na zubech je znát, že jim příroda sedí lépe. A určitě není naškodu jednou za čas vyměnit chemii a dát vaší dutině ústní jak se říká oraz. 


Pasty mi zaslal eshop Krása.cz, kterému děkuji a jsem velmi ráda, že jsem je mohla otestovat.

___________

Používáte přírodní pasty na zuby? 


Vaše Hevi

Komentáře

  1. It looks really interesting:)
    Have a good day!
    kisses

    http://irreplaceable-fashion.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  2. hmmmm ale ak tak peni, tak urcite prirodna nebude. nemas zlozenie? mimochodom, kazdej pasty staci za hrasok :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tady je :-) Složení:
      Glycerin*, Aqua*, Hydrated Silica*, Sorbitol*, Sodium Pyrophosphate, Sodium Cocoyl Glutamate*, Aroma, Epigallocatechin Gallate*, Xantan Gum*, Mentha Arvensis (Mint) Oil*, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Sodium Saccharin, Cl 77266 (Carbon Black), Cl 77499.

      Vymazat
  3. Ty jo, to jsem ještě neviděla. :) Vypadá to moc zajímavě, zaujalo mě to, protože teď se právě snažím kupovat spíše přírodní komsetiku. :)

    Days of Daysy

    OdpovědětVymazat
  4. Chut je podle mě ještě o něco lepší než, klasické pasty :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Jako vždy skvělý článek, ale dneska mě obzvlášť zaujaly fotky! :) Vážně nádherně nafocené! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji, i mě se moc moc líbí :-) jsem z nich nadšná :-)

      Vymazat
  6. Značku neznám, ale poslední dobou o ní čtu snad všude. Pasty mě celkem zaujaly hlavně ta černá, já osobně zatím přírodní pasty nezkoušela.

    OdpovědětVymazat
  7. Pasty nepoznám, ale jednou jsem měla zubní pastu s příchutí hřebíčku a to byl opravdu hnus, který jsem prostě nemohla používat. Ale ta černá zubní pasta mě docela láká. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak hřebíček.. chápu, protože ten mi také nevoní.. :(

      Vymazat
  8. Fíha, o týchto pastách som ešte nepočula. Jedinú čiernu, ktorú som v predaji už videla je od Curaprox. Rada by som vyskúšala, možno sa raz odhodlám :)
    BeautyByLenka

    OdpovědětVymazat
  9. Tu cernou bych uz dlouho rada zkusila. A je pravda, ze vylozene vyhledavam prirodni pasty, protoze jsem zjistila, ze z obyc drogerkovejch mam plnou pusu aft, co ke v tom za sajrajty...

    OdpovědětVymazat
  10. Ráda bych přírodní pastu vyzkoušela, právě proto jsem se i nedávno zapojila do jedné soutěže... Ale nic, tak časem se snad k ní dostanu.:)

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  11. Pěkný článek a krásné fotky :) přírodní pasty jsem ještě nezkoušela a asi mě to ani nenapadlo, ale musím říct, že si mě na ně dost nalákala :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji :-) Já se přiznám, že dokud mě Barča z Vivantisu neoslovila, tak jsem nad nimi také neuvažovala.. :( :-)

      Vymazat
  12. Tieto pasty som ešte nikde nevidela a vyzerajú super :O Brala by som obe :)

    Lavandula Diary

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Myslím, že na Krása.cz teď na ně probíhá nějaká akce.. anebo jsem to teď spletla a jdu s křížkem po funuse.. :( tak se omlouvám.. :)

      Vymazat
  13. Jéé moc děkuji, jsem ráda, že se ti na mém blogu tak líbí :-)

    OdpovědětVymazat
  14. Tak tieto pasty vyzerajú úplne božsky. Tá škoricová musí byť v ústach naozaj zaujímavá

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji za každý váš komentář :-)