BRISCHE COSMETICS FIX - RTĚNKA č.102


Brische je španělská značka kosmetiky na kterou jsem narazila na eshopu Notino.cz Velice mě zaujal široký sortiment jak dekorativní tak pečující kosmetiky a za přijatelné ceny. Značka Brische se u mě řadí do kategorie méně známých značek, které já osobně neznám téměř vůbec. A řekla bych, že i na blozích není tak profláknutá jak jiné značky. 


Z portfolia produktů jsem si vybrala ohnivě rudou rtěnku z řady Fix. Rudých rtěnek není nikdy dost a další do sbírky se neztratí a už teď vám můžu říci, že tahle si své místo v mé kolekci vybudovala velmi rychle. Samotná rtěnka má černý plastový obal, který působí pěkně a nepřehnaným dojmem. Líbí se mi, že rtěnka je úzká a vleze i do té nejmenší kosmetické taštičky. 


Rtěnku mám v odstínu č.102. Tady mě vždy zamrzí, když produkty mají jen čísla. Myslím si, že zrovna tahle kráska by jsi své jméno zasloužila. Úchvatný ohnivý červený odstín, který jsem si zamilovala na první pohled. Učarující pigmentace rtěnky mě dostala. Stačilo jednou zlehka přetřít a rtěnka mě odměnila jednolitou a sytou barvou.


Rtěnku stačí na rty nanést jen v jedné vrstvě, když ji na rtech přejedu víckrát tak na pigmentaci nepřidá, pouze rtěnku navrstvíte a vytvoříte nevzhledný effekt, který není zrovna žádoucí. Rtěnka má příjemnou parfemaci, která mi připomíná luxusní parfém. 


Rtěnka má saténový finish a konzistencí je mazlavá. Po rtech klouže, ale tam kam se barva dostane drží. Levnější rtěnky mívají občas problém, že když se navíc jedná o výrazné odstíny, tak zabarvují rty. Tahle s tím problém nemá. Rtěnku odlíčím snadno i pouhým papírovým kapesníčkem. 


Na rtech je rtěnka neskutečně příjemná, rty jsou hydratovanéa a rtěnka je nevysušuje ale šupinky na rtech neodpouští a dá o nich vědět. Drží jako přibitá, tam kam ji nanesete tak vydrží celý den. Nerozpíjí se za hranice rtů a nepotřebuje konturovací tužku. Díky úzkému tvaru rtěnky dokážu i s takhle výraznou barvou být přesná i bez dalších úprav. Při pití se rtěnka neobtiskává, zvládne i lehkou svačinu, ale když si dáte kačenu se zelím nebo něco podobného začne se ztrácet ze středu rtů. V případě, že je nutné rtěnku přes den opravit, tak raději setřete starou vrstvu a rtěnku naneste znovu od základu.


Z rtěnky jsem nadšená a myslím, že nezůstanu jen u téhle. Jediné co ji musím vytknout, tak že rychle ubývá. Použila jsem ji asi 4x a chybí mi pořádný kousek. Rtěnka stojí 89 Kč a k dostání je i v dalších odstínech na eshopu zde.


________________________

Znáte kosmetiku Brische a který odstín zaujal vás?



Vaše Hevi

Komentáře

  1. Značku neznám, ale tý jo ty nacházíš tolik nových značek teda. :) Odstín je to sice pěkný, ale na mě moc křiklavě červená :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Snažím se :-) Mají i nude odstíny, tak třeba tě zaujmou ty :-)

      Vymazat
  2. Tak ta je boží :) na rtech vypadadá skvěle a ještě se mi líbí ta příznivá cena:). Jinak značku jsem doposud neznala.

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  3. Ta barvička rtěnky vypadá moc hezky! Na fotce s modrýma očníma stínama ti moc sluší ;-)

    OdpovědětVymazat
  4. Pěkný článek :) o téhle značce jsem ještě neslyšela, ale rtěnka vypadá moc hezky a vzhledem k tomu, jak ji chválíš má i dost příznivou cenu :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :-) Je skvělá, jsem nadšená. A určitě plánuji značku prozkoumat více :-) ♥

      Vymazat
  5. Bože ta rtěnka je úžasná! Úplně jsem si ten odstín zamilovala :) A ta cena je víc než super!
    Meet My Lovely World

    OdpovědětVymazat
  6. Mne mi vzhľadom skôr pripomína riasenku. Inak úžasná farba

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji za každý váš komentář :-)