KNEIPP - SADA SPRCHOVÝ GEL A TĚLOVÉ MLÉKO - MANDLOVÉ KVĚTY


Již začátkem Prosince mi dorazil tento roztomilý růžový balíček od značky Kneipp. Ačkoliv je už po Vánocích a přiznám se, že sprchový gel už mám na dně. Tak bych vám stejně tuhle sadu ráda představila, protože je božská. 


O značce Kneipp jsem slyšela samé chvalozpěvy, ale tahle sada byla prvními produkty, které jsem vyzkoušela, takže jak moc je značka skvělá sama nemohu posoudit, protože tohle bude moje první zkušenost s ní. Líbí se mi, že značka se ve svých produktech snaží promítnou vše co jen může. Využívá veškerých dostupných prostředků, aby jejich produkty byly co nejlepší. Značka při výrobě svých produktů spolupracuje s různými experty z oblasti kosmetiky a jde vidět, že se to vyplácí.


Sada obsahovala tělové mléko a sprchový gel s mandlovou vůní a především je určena pro suchou a citlivou pokožku,  obsahuje čistý mandlový olej, hydratační jojobový olej a bambucké máslo. Ale věřím, že neplechu neudělá žádné pokožce, protože každá potřebuje pořádnou hydrataci. Pokud milujete jemnou lehce nasládlou vůní mandlí, tak neváhejte a ponořte se do mandlového obláčku, které tyhle produkty umí vykouzlit. 


Jediné co bych produktům lehce vytkla, že mi u nich chybí nálepka s českým překladem o jaký produkt se jedná, ale to už bych byla menší hnidopich. Obě tuby obsahují 200 ml a jsou z měkkého plastu. Na vaně je rozeznám hlavně podle víček mléko ho má bílé a sprchový gel zase zelené. Oba produkty mám stále v koupelně a používám je ihned po sobě, protože se náramně doplňují. Jsou naprosto sehranou dvojkou, která nejenže provoní vaši kůži, ale i koupelnu.


Sprchový gel je hodně tekutý, ale vytváří bohatou a jemnou pěnu. Jak už jsem napsala, tak tělové mléko používám vždy po sprše, abych si tak zajistila, že mi vůně vydrží co nejdéle. Tělové mléko není husté, ale ani nekuté. Má správnou konzistenci jako našlehané, mléko se do pokožky roztírá s lehkostí a ihned ji zanechává příjemně hebkou a vyživenou zároveň. A provoněná vydrží po celý den až do večera. 


V zimě často trpím na přesušenou pokožku, která se mi neskutečně loupe a pravidelným používám tělového mléka se mi kůže hodně spravila hlavně na lýtkách, kterým kromě zimi dávám často zabrat i holením. Jestliže hledáte  hydrataci, sílu přírody a vůni parfému, tak vám určitě doporučuji vyzkoušet produkty značky Kneipp.

___________________________

Máte zkušenost s touhle značkou? A co říkáte na vůni mandlí v kosmetice?


Vaše Hevi


Komentáře

  1. Na Kneipp jsem také slyšela samé pozitivní reakce :-) ještě jsem nezkoušela, ale určitě mám v plánu, mandle v kosmetice mi moc voní.

    OdpovědětVymazat
  2. Great products Dear:)
    Have a good day!
    kisses

    http://irreplaceable-fashion.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  3. Značku znám, ale ještě jsem neměla možnost něco vyzkoušet. :) Čtu jen samé pozitiva, tohle musí krásně vonět :)
    Giveaway Saloos

    OdpovědětVymazat
  4. Tuhle sadu jsem si koupila, protože jsem ji našla v DM asi za 119 korun, takže jsem ji tam nemohla nechat :D a zatim se mi teda taky zdá skvělá :) Jen to mléko se mi trošku hůře roztírá, ale nic hrozného :)
    HAUTE BASICS giveaway

    OdpovědětVymazat
  5. Sada vyzerá krásne aj vďaka obalom :) Skvelá recenzia :)
    my blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
  6. Jee, produkty by si mě získaly už tím růžovým obalem. A to, že vonět vydrží celý den, je super. Zkušenost se značkou nemám, ale až vypotřebuju všechny ty sprcháče z Vánoc, rozhodně její koupi zvážím.
    Moc krásné fotky!
    KattyLife
    Bali: den šestý - Strastiplná cesta k vodopádům

    OdpovědětVymazat
  7. Se značkou zkušenost nemám, ale vůni mandlí miluji. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  8. Tak tento set vyzerá naozaj atraktívne. Veľmi sa mi páči, že je v ružovej farbe a že všetky produkty v ňom majú rovnakú kvetinovú vôňu. Nakoľko však telové mlieko nepoužívam, potešil by ma najmä sprcháč


    Pozývam ťa na Valentínsku súťaž na mojom blogu o krásnu toaletnú vôňu od Beyonce :)

    OdpovědětVymazat
  9. Krásna sada s výbornou vôňou, pekne si to zrecenzovala

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji za každý váš komentář :-)