KIKO - ENERGY MASK - DETOXIKAČNÍ ČERNÁ MASKA


Kiko je značka, která až donedávna u nás nebyla skoro vůbec k dostání. Já jsem o značce dříve jen slýchala z jiných blogů a až jsem se konečně dostala do Vídně, tak jsem narazila i na malý obchůdek Kiko, který mě učaroval. Velký výběr stínů, který mě ve skutečnosti lákal mnohem více svými odstíny, než pigmentací, protože ta nebyla moc slavná, ale jak u kterého stínu. Náladu jsem si trošku spravila v nabídce rtěnek, ale nakonec ani ty mě nezaujaly. 

Nakonec jsem brouzdala v sortimentu péče o pleť, odkud jsem si už pár produktů odnesla. Jedním z nich byla i černá maska. Černá maska, která vám vytáhne i to co nemáte, je internetem profláknutý hit a doslova se s nimi roztrhl pytel. V nabídce je má mnoho značek, ale ne všechny jsou zas tak dobré jako jejich čínský originál. Přiznám se, že čínskou černou masku jsem nezkoušela, takže vlastně nemám s čím tuhle Kiko masku porovnat, ale tzv. černých masek mám doma více a plánuji i nějaké jejich srovnání mezi sebou a hlavně originálem, který si chci už delší dobu pořídit.


Černá maska Kiko má za úkol pleť očistit od nečistot a nabít ji energií, a to také dělá. Co od ní čekat nemůžete je, že vám vytrhá póry do čistoty. Ne, že by vůbec nic neděla, to zase bych ji křivdila. Maska póry spíše otevře, lehce vyčistí a provzdušní.



Maska má malé balení, které se schová do každé taštičky a vy tak můžete mít svoji chvilku pohody vždy po ruce. Maska má klasické tubovité balení, které mám velmi ráda, protože u produktů u kterých vím, že je zas tak rychle nespotřebuji, je to nedocenitelné balení. Maska tam vysychá méně a lépe se dávkuje a to že se do ní nedostanou žádné nečistoty už asi zmiňovat nemusím.


Masku nanáším na odlíčenou pleť v silnější vrstvě a nechám působit 10-15 minut a po uplynutí doby masku smyji a nebo sloupu. Ale to dělám jen v případě, že mám chvíli čas, protože maska nejde sloupnout na jednou, loupe se po menších částech a chvíli trvá než ji z obličeje dostanu dolů. A stejně mi tam kousky zůstanou a musím použít i navlhčenou houbičku. Maska má černou barvu, ale když zasychá tak lehce zešedne. Díky gelovější konzistenci se maska příjemné nanáší. A svěží vůni.


Maska obsahuje 55 ml a stála mě 155 Kč. Na dně ještě nejsem, pár kapek z ní ještě vymáčknu, ale minimálně 10x jsem již masku použila. Masku se snažím pravidelně používat aspoň jednou týdně. Většinou ji kombinuji ještě s nějakou čistící jílovou masku, aby pórům dala co proto.


Po smytí černé masky je moje pleť jemná a heboučká. Maska neobsahuje žádné parabeny a pleť nedráždí, ale stejně bych masku raději doporučila pleti normální až mastnější, protože trošku vysušuje v oblasti nosu a nejsem si jistá jak by na to reagovala citlivá a suchá pokožka.

U nás je kosmetika k sehnání na eshopu ZDE.


Znáte kosmetiku Kiko a tuhle masku?


Vaše Hevi


Komentáře

  1. Kiko mám moc ráda. Také jsem tu značku donedávna neznala, ale v listopadu jsem byla pracovně v Glasgow a kolegyně mě vzala do Kiko obchodu, kde měli velké výprodeje. Udělala jsem jákup v přepočtu za 400 a měla v tom tužku na rty, dvoje pigmentové stíny, roztok na stíny a lesk na rty v tužce. A jsem naprosto spokojená :) tu masku asi vyzkouším, pleť mám vcelku normální, takže snad to půjde

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Roztok na stíny jsem si objednala, ale už z českého eshopu. Protože připravuji článek o těchto mixážních tekutinách :-)

      Vymazat
  2. Ta fotka s maskou je skvělá :)! myslím, že tato maska určitě stojí za vyzkoušení, vypadá dost dobře!
    Beauty by K.

    OdpovědětVymazat
  3. Kiko znám, ale tuhle masku konkrétně ně. Podle popisu vypadá fakt dobře, já mám doma samé hydratační, tak bych chtěla něco takového zkusit :) Fotka s maskou je boží :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :-) Já na maskách ujíždím.. :D A tahle je super, určitě stojí za vyzkoušení

      Vymazat
  4. poznám túto značku, ale ešte od nej nič nemám :) týchto čiernych masiek je taký boom, že už by sa patrilo nejakú skúsiť :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
  5. Černá maska mě už nějakou dobu láká, ale zase nevím zda by byla pro mě vhodná jak píšeš že vysušuje v okolí nosu, no ten mám právě i často suchý pořád, takže další vysušení už snad nebudu potřebovat. :D
    Giveaway Saloos

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. není to nic co by se nedalo přenést.. Také se mi okolí nosu vysušuje, ale jsou to spíše šupinky.. :/, ale to holt ke smíšené pleti patří.

      Vymazat
  6. Od tejto značky som ešte nemala vôbec nič ,ale veľa som o tejto značke čítala. Maska vyzerá zaujímavo. :)

    OdpovědětVymazat
  7. Ahoj, na tvůj blog jsem narazila díky tomu, co jsi psala na blogerky.cz. Musím uznat, ža máš krásný blog :)

    Vendellie.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji :-) A jsem ráda, že jsi sem zavítala. :) Na tvůj blog jsem se dívala, a je pěkný a zajímavý. Ráda jsem tě podpořila odběrem a články si budu pročítat také .-)

      Vymazat
  8. Waw, tá maska vyzerá super. Keď spotrebujem svoje terajšie tak pouvažuje o kúpe.

    AN Beauty Blog

    OdpovědětVymazat
  9. Kiko mám rada, prvýkrát som tam nakupovala asi v Ríme a odvtedy vždy niečo kúpim, keď na ich obchodík narazím, či už v Miláne, Cannes, Rotterdame... majú naozaj široké zastúpenie :) Máš pravdu, že niektoré tiene sú slabšie pigmentované.. Ja mám od nich rada aj laky na nechty a ceruzky na pery.. Naopak z pleťovky som neskúšala ešte nič.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zdá se mi, že v okolních zemích je hodně rozšířená, ale jen u nás ne.. :( a z tužkama na rty jsi spokojená?

      Vymazat
  10. Od tejto značky som ešte nič nemala, no táto maska vyzerá naozaj veľmi zaujímavo :)


    Pozývam ťa na Valentínsku súťaž na mojom blogu o krásnu toaletnú vôňu od Beyonce :)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji za každý váš komentář :-)