BALZÁM NA NOHY - WELEDA


Horko, zima a ani dlouhé stání vašim nohou neprospívám. Jednou za čas vaše nohy potřebují pořádnou dávku oddychu a jak se říká "vyhodit je nahoru aspoň na pár hodin". Ale jelikož to nejde každý den, chce to jednoduché a hlavně rychlé řešení, kro každou chvíli kdy si jen vzpomenete, že jim chcete dát pár minut radosti. S tímhle miláčkem nepotřebujete žádného maséra pro vaše unavené nožky, zvládne to sám. Je malý, vždy po ruce a vašim nohám dodá svěží pocit a hlavně úlevu.


Klasické Weledí tubovité balení mě už nepřekvapí, právě naopak to vítám a pravdou je, že se mi líbí více a více. Balení je skladné a snadno použitelné, a navíc z lahvičky vymáčknete veškerý obsah, aniž byste ho museli rozstřihnout, a tak ani kapka nepřijde na zmar.


Typická bylinná vůně Weledu už předchází. Ačkoliv je výraznější není to nic co by mému nosíku vadilo. V tubě ji cítím jako směs různých bylinek, ale když ji do pokožky vtírám rozvine se jemná citrusová vůně, kterou miluji. Je osvěžující a nožkám dodá ještě svěžejší pocit, a také zamezí jejich pocení.


Balzám je hutnější, ale při dotyku s pokožkou se rozpustí a zalije ji příjemným pocitem úlevy. Pokožka je během sekundy suchá a vy si můžete natáhnout ponožky a nemusíte čekat, až se krém vstřebá. Většina krémů na nohy je mastná a do pokožky se vpíjejí postupně a právě z tohoto důvodu jsem se na nějaké mazání nohou vyprdla, ale s tímhle balzám si nožky mažu ráno i večer a ráda, protože není vůbec mastný a nezanechává ten nepříjemný lepkavý pocit. 


Jestliže pro své nohy hledáte jemné druhé huňaté neviditelné ponožky, v tomhle případě je balzám perfektní produkt. Ale pokud jsou vaše paty suché, šupinaté a chcete, aby vám balzám nohy zachránil. Tak na tohle je bohužel krátký, protože nohy zjemní, dodá jim vláhu zabrání pocení a působí jako prevence proti plísním. 


Znáte značku Weleda už dlouho nebo jste ji teprve objevili?


Vaše Hevi

Komentáře

  1. Balzám mě zaujal na noc si nožky mažu pravidelně. jinak Weledu znám a miluji jejich zelený univerzální krém Skin food :).
    Můj blog: Beauty by K.

    OdpovědětVymazat
  2. Výrobky značky Weleda milujem! Tento som zatiaľ ešte nemala, ale určite doň pôjdem! :)
    my blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
  3. Tenhle balzám miluju stejně jako celkově značku Weleda :-) Když mám nohy suché, tak na ně používám ráda třeba Skin Food, sice je mastný a vstřebává se déle, ale zase nohy krásně vyživí :-)
    Lovely imperfections

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To ano, Skin Food znám. Já ho miluji zase jako maska na vlasy a jako klasický krém na pleť.

      Vymazat
  4. No Weledu znám, ale měla jsem zatím jen možnost vyzkoušet ji ve vzorečkách :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  5. Já mám málokdy speciální krém na nohy, většinou na ně používám ten na ruce nebo naopak :D Rychlé vstřebávání a nelepivost mě docela nalákaly :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jako stav nouze si myslím, dobrý ale jednou za čas pořádná péče o nožky taky není na škodu. :-)

      Vymazat
  6. Priznám sa, že balzamy na nohy nejak nepoužívam. Nie že by neboli dobré, no skôr používam masážne oleje a podobne. tento však vyzerá naozaj atraktívne, nakoľko má veľmi peknú farbu a je od mojej najobľúenejšej značky. Žeby som po ňom pokukala aj ja ?

    OdpovědětVymazat
  7. Tiež podobné balzamy moc nepoužívam ale pekne si to opísala :) až by to aj lákalo

    OdpovědětVymazat
  8. Weleda produkty mám veľmi rada, tento balzam vyzerá super:)

    Saja Frey blog

    OdpovědětVymazat
  9. Tento balzám na nohy je ten nejlepší jaký jsem kdy měla :)

    Novoroční soutěž s Astrid

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji za každý váš komentář :-)