TVÁŘENKA NEOBIO - 01 SUMMER BRONZE -BIONEEDS.CZ


V poslední době je přírodní kosmetika horkým hitem a mluví se o ní stále více. Před časem mě oslovil eshop BIOneeds.cz, který má širokou nabídku právě přírodních produktů. Milovnice přírodní kosmetiky budou jako v ráji, protože eshop nabízí snad vše na co si vzpomenete. Velký výběr dekorativní kosmetiky mě zaujal především a hlavně značka Neobio, která je pro mě zcela neznámá.


Neobio je německá přírodní kosmetika, která je vyráběná čistě z přírodních zdrojů z ekologického zemědělství. Kosmetika je veganská a pyšní se certifikací NaTrue. A to znamená, že splňují hlavní podmínku a to, že jsou nejméně ze 75% přírodní. 


Tvářenka má malé balení, které se schová do každé kosmetické taštičky. Plastové balení je pěkné a pevné. Průhledné víčko vám umožní tvářenku mezi ostatními ihned rozeznat. Otvírá se snadno a i po cca měsíci používání pantíky pevně drží.


Tvářenka je mozaiková a obsahuje různé odstíny růžové, zlaté a hnědé, které se do sebe postupně vlévají. Po smíchání je barva jednolitá a odstíny se probouzí v odlescích. Nejvýraznější je růžový a bílý lesk.  


Tvářenka je neskutečná na očních víčkách, kde jsem si ji zamilovala snad více než na tvářích.


Celé víčko zahalím do barvy tekutého kovu a líčení lehce ztmavím hnědým stínem podél řas. Vnitřní víčko prozářím světlým stínem. Rty doplním oblíbenou rtěnkou a rychle denní alá pracovní líčení je za pár minut hotové.





Tvářenka má velkou pigmentaci, což u zapečených produktů nebývá zvykem. S tvářenkou se pracuje neskutečně lehce, ale dá se to s ní i přehnat. Tvářím dodá jemný nádech barvy a líčkám zase lesk. Tenhle malý prcek umí zastat práci tvářenky i rozjasňovače. A jestliže vašim tvářím chcete dát lehké opálení v zimním období, je tou pravou, která vám tenhle effekt umí dát.


Na očích tvářenka s bází vydrží celý den bez problému. Na tvářích to je tak cca 8 hodin pak se začne vytrácet a k večeru už po tvářence zbývá jen odlesk.


Tvářenka je jemně namletá a téměř nepráší. Nejlépe se mi sní pracovala štětcem s dvojími štetinkami, který tvářenku pěkně uhladil a intenzita se s ním dala regulovat nejlépe.


Balíček přišel krásně zabalený i s malou pozorností a ručně psaným vzkazem. Balíček také obsahovala šampón Santalové dřevo a levandule od značky Stop The Water While Using Me!, na který se můžete těšit někdy příště.


Znáte eshop Bioneeds? A co vás z jejich nabídky zaujalo nejvíce?


Vaše Hevi


Komentáře

  1. Tvárenka je ozaj krásna a ten eshop som nepoznala. Díky za tip.


    Zvláštne dievča
    Čítanie je sexy

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je a v nabídce je ještě jeden odstín. Myslím, že je růžovo-fialový :-)

      Vymazat
  2. Vyzera velmi pekne. Ak by ju predavali v kamennych obchodoch, tak ju hned idem kupit. Len vieme ako je to s e-shopmi. Aby sa zakaznikovi oplatilo postovne, prida aj veci, ktore povodne nemal v plane a hned plati 30 €. Takze zatial neobjednavam :-)
    Musim pochvalit fotky licenia. Vidiet ako sa kvalita fotiek posunula dopredu. Co robis pri foteni inak? Kludne by som si o tom precitala aj samostatny clanok.
    Kaviareň u mačky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :-) Z toho mám největší radost :-) Pro líčení měním svůj Nikon za Olympus Pen. Mám kruhové světlo, a naučila jsem se ho lépe využít a docela dost mi pomáhají i odrazové desky. A hlavně využít denní měkké světlo :-) No proč ne, zkusím na tom zapracovat a uvidíme co vytvořím. Děkuji za tip.

      Vymazat
  3. Tvářenka je skvostná, ani bych nepoznala, že nejde o oční stíny :-)
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
  4. Tak tá je naozaj nádherná :) Veľmi ma oslovila :)

    OdpovědětVymazat
  5. No musím říct že je to nádherný odstín! Zdá se, že bude perfektní na léto :) I využití na víčkách je super! A také moc chválím fotky! :D Máš perfektně sladěné líčení s těmi lístky. Působí to moc pěkně, uceleně. :)

    Teri the butter

    OdpovědětVymazat
  6. Prekrásny odtieň, hneď by som ju brala.

    AN Beauty Blog

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji za každý váš komentář :-)