SBÍRKA MÝCH BALZÁMŮ NA RTY - BALMI, CRAZY RUMORS, CARMEX...


V podzimních nezbytnostech jsem vám již říkala, že bez balzámu na rty v nevyjdu z domu. Minimálně aspoň jeden balzám musím v kabelce mít, ale kolikrát jich tam mám i pět. Když v sychravém počasí nemají mé rty nějakou tu ochranou vrstvu, tak než stihnu přijít domů mám z nich malé struhadélka. A přiznám se, že nesnáším suché rty a dokážu být hodně nervózní a protivná. 


Dříve jsem hojně nakupovala balzámy na rty hlavně v drogérii, ale postupem času jsem přešla na dá se říct dražší parfumérkovou kategorii. Neříkám, že balzámy z drogérie jsou špatné, to určitě ne, právě naopak. Ale jsou značky, které jsem si v poslední době zamilovala mnohem více. 


Na běžné denní použití vyhledávám raději balzámy tyčinkové, kulaté, hranaté, prostě takové do kterých nemusím ťapkat prsty. Za prvé mám potom prsty ulepené a za druhé mé rty na to reagují velmi špatně. Mám oteklé rty a dělají se mi na nich malé puchýřky a koutky mi praskají. 


Když se stane taková neplecha, hledám útěchu u balzámů Carmex, které mě vždy podrží a mé rty udělají zase krásnými jako předtím. Balzámky mají lehce peprmintovou vůní a jemně po nich brní i rty, ale dělají zázraky. Konzistencí mi trošku připomínají vazelínu, jsou jemné a po rtech příjemně klouže. Rty zahojí a zhydratují na výbornou.


U balzámů většinou vyhledávám ovocné vůně a v oblibě mám i mentolovou. Mezi nejoblíbenější příchutě patří Ostružina a Hrozno. Balzámy s vůní ořechů, medu a čokolády mě lákají velmi málo, ale neříkám, že se u mě občas neobjeví.


Balzámky, které jsem si zamilovala a začalo to jedním balzámem s příchutí Apple Spice, který voněl naprosto božsky, ale už je v kosmetickým nebi, jsou balzámi Crazy Rumors. Balzámy Crazy Rumors mají úžasné vůně a skvěle chutnají. Rumorsky jsem si velmi oblíbila i pod rtěnky, protože mi z nich nekloužou dolů.


Značku, kterou jsem objevila nedávno, ale v mé sbírce má hojné zastoupení je značka Balmi. Nejfotogeničtější balzámy na světě. A pohádku o nich jste si již na blogu mohli přečíst zde.


Blistex je další značka, která patří mezi mé oblíbené, ale ne všechny balzámy mám ráda. Mezi můj nejoblíbenější kousek patří Daily Lip Conditioner, které používám hlavně na noc a nanáším ho vatovou tyčinkou. Růžový Blistex rty lehce natónuje, ale to je tak vše.


Když chci jen jemný náznak barvy tak ráda využiji služby i červeného Labella, který voní jako natrhané třešně a rtům dodá jemný nádech barvy alá něco mě štíplo. Sportique je také třešňový, ale moc mi nevoní a při aplikaci je hodně tuhý a trošku rty tahá. Soaphoria je levandulový. Chuťově nic moc, ale ta vůně je božská. A to levanduli moc v kosmetice nevyhledávám.


Na tyhle máslíčka jsem četla samou chválu a neodolala jsem. Jen s aplikací trošku bojuji a nanáším buď vatovou tyčinkou, a nebo na radu Barči z blogu Barušminky do kalíšku rty otiskávám. Tak i tak mám na rtech silnější vrstvu, kterou musím trošku otřít do kapesníku. A nebo rtům přes noc dám notnou dávku péče a hydratace. 


V poslední řádě tu mám zázračné kelímky od Oriflame, které mají všestranné využití. Mají léčivé účinky a když mě trápí popraskané koutky, tak tyhle balzámy jsou právě na ně skvělé. 


Má sbírka obsahuje 25 balzámků na rty. Docela si říkám jestli tohle množství někdy zvládnu vypotřebovat. Ale baví mě, když je můžu měnit a každý den si vybrat jiný.


Jaké balzámy a kolik jich vlastníte vy?

Vaše Hevi

Komentáře

  1. A teď který si mám koupit dřív...dodelala jsem konecne eosy 😂😂

    OdpovědětVymazat
  2. Ty tých balzámkov teda máš naozaj veľa. Veľmi sa mi však páči, že nemáš iba jednu značku, jeden druh ale všetko možné aj napriek tomu, že si si očividne zamilovala Balmi :) čo sa týka hojivého zázraku či vajíčka, veľmi som si ho inak obľúbila a táto vôňa je super. Inak, Balmi som ešte nikdy nemala a čo sa týka Crazy Rumors, mala som (ale už sa minul) úžasnú tajomnú vôňu Mystic, pri ktorej človek naoza nevie, čo je to za príchuť a veľmi dlho nad tým uvažuje, nakoľko mu tá vôňa niečo pripomína. Ja som sa na to snažila prísť až s 3 ľuďmi a napokon sa nám to podarilo :)

    Čo je dobré to musím mať aj s novou vianočnou GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, je pravda, že jsem si značku Balmi docela dost zamilovala. Hlavně ten ostružinový to je naprostá pecka!! A Crazy Rumors je taky láska :-) Mystic jsem chtěla, ale byl vyprodaný.. :(

      Vymazat
  3. Jéj, takových balzámků nemám ani já a to jsem se vždycky považovala za dobrýho maniaka na balzámky :D nádherná sbírka :3

    eLblog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :-) A prozradíš číslo :-) Mývala jsem jich i více, ale něco jsem už šoupla mamce :D :-)

      Vymazat
  4. Tak to je slušná sbírka. Vyzkoušela jsem myslím jednou od ségry crazy rumors, a také máme doma kalíšek od Dermacolu. Říkáme mu právě kouzelné vajíčko :DD Protože je to právě takové univerzální hojítko :D

    Teri the butter

    OdpovědětVymazat
  5. Carmex a zazracné kelínky mam nejraději, zbytek jsem nezkoušela :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  6. Super sbírka! :D Aspoň nejsem jediná, kdo ujíždí na balzámech :D :D Za mě je no.1 prostě Carmex, ten používám x let stále dokola.. :) Další fajn balzámky jsou Crazy Rumors nebo Blistex, ale víceméně mi sedí všechny.. :)

    Nikola Mills

    OdpovědětVymazat
  7. Mám ráda nivea lip balm nebo crazy rumors. Naopak nikdy jsem nezkoušela carmex ani blistex.
    Pokud můžu doporučit balzámek já, tak vyzkoušej od manufatury s hroznovým ví em a bambuckým máslem. Psala jsem o něm na blogu a je to taky fakt pecka :)

    MagicBeautyLife

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě, budu ráda za další tipy. Od Manufaktury jsem zkoušela malinový, aby úžasný. A na tenhle se určitě ráda mrknu.

      Vymazat
  8. Máš krásnou sbírku:-) Taky jsem na balzámy na rty ujetá, někdy si říkám, že to nemám šanci vypotřebovat:-) A pak uvidím nějaký nový, třeba v lákavé parfemaci a je vymalováno, musím ho mít:-D Naposledy jsem takhle zhřešila se Zázračným kelímkem, zjistila jsem, že je ve skořicové variantě a tomu se odolat nedalo:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :-) Taky mám takový pocit, ale zase když si skontroluji stav uvnitř. Tak některé jsou skoro v půlce :-)

      Vymazat
  9. Hned jsem klidnější, že nemám balzámů nadbytek :D Ale i tak mi trvá hrozně dlouho je spotřebovat :D Zrovna nedávno jsem načala kořeněnou vanilku z minulé zimní limitky Yves Rocher. Vůně krásná, funkce průměr. V kabelce mám od Rimmelu a na nočním stolku už skoro dodělané vanilkové Labello v kalíšku :) Pak mám v zásobě 2 Eosy a mám moc ráda i malé balzámky v tyčince od Avonu, které registruji v katalogu kolem Vánoc, takže nevím, jestli je mají celý rok, jen v jiném obalu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Neboj.. :-) Nad Eosy uvažuji, ale asi počkám, až jejich cena nebude tak astronomická.. :D

      Vymazat
  10. To je teda pěkná sbírka, já bych své balzámy spočítala na prstech rukou. Nemám takovou velkou spotřebu protože na suchén rty netrpím a to ani v zimě ne.
    Jinak v mé malé sbírce se nacházejí značky spíš běžně dostupné jako Babylips, Topvet, Blistex, The Bodyshop a potom nějaký noname balzám v kalíšku z letiště. Většinou ty nerozbalené co kdy dostanu k nákupu třeba v Yves Rocheru putuje do kosmetických balíčků pro kamarádky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to tiše závidím. :( Protože jakmile přijdou první mrazíky, tak mé rty nehorázně trpí.. :(

      Vymazat
  11. Great lip care products and a beautiful presentation.
    xox
    Lenya
    FashionDreams&Lifestyle

    OdpovědětVymazat
  12. Balzámy na rty jsou mým oblíbeným produktem :) zázračných kelímků z Oriflamů jsem spotřebovala už nejmíň 6, jsou super. U Carmexu mi vadila ta štiplavá vlastnost na rtech.
    Taky nesnáším suchý rty, pak jsem protivka jako ty :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Uff, já se bála, že v tomhle jsem sama :-) Kalíšky Orilame jsou skvělý, a jsem moc ráda, že mají i limitky :)

      Vymazat
  13. Super sbírka :-) já to mám podobně, doma mi říkají, že jsem nemocná :-D objednala jsem si 5 balzámků Crazy Rummors a 4 od Soaphoria. Také mám své oblíbence od Yves Rocher, asi bych je ani nespočítala, kolik jich mám, ale pořád jich mám málo :-) a více preferuji ty v tyčince než v kelímku.
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ale prdlajs, nejsi nemocná, jsi zcela zdravá :) Já mám taky raději tyčinkové :-)

      Vymazat
  14. Ne vždy mám sebou balzám, ale aspoň rtěnku nebo balzám mít v kabelce prostě musím.:) Znám Labello, Zázračný kalíšek medový, ten hlavně moc krásně voní.:) A občas si dám na rty kokosový olej, nebo med, ale to bych asi do kabelky nedala :D


    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To ne, ale popravdě by byla docela sranda. Kdyby jsi někde na zastávce vytáhla sklenici medu a namazala jsi si rty.. :D :)

      Vymazat
  15. balmi som ešte neskušala ale už sa dlho na ne chystám♥ balzamy su moja zavyslost a sem tam kupim v drogerii ale väčšinou som si objednavala tie ktoré sa mi páčia a vyhovujú♥♥♥ ja musím mať tiež vždy natreté pery:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Neváhej a zkoušej :-) Jůůů další Balzámový blázínek (myšleno v dobrým) :-) Jáááá taky :)

      Vymazat
  16. To je, panečku, sbírka! Ta má se už naštěstí tenčí a skoro se mi podařilo se zbavit všech nepřírodních. Z DMka miluju balzámy Alverde, ty jsou podle mě jedny z nejlepších. Z tvého výběru mě lákají Crazy Rumours :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. CR jsou boží a ty vůně ach. Tak to já svoji zásobu balzámů spíše navyšuji, a teď jsem zjistila, že jsem ještě v jedné kabelce měla zahrabaný ještě Babylips.. :D

      Vymazat
  17. Jaký je ten mentolový balzám Balmi? Koupila jsem si od nich kokosový, ale zatím na něj nedošla řada. Mentolový balzám Softlips jsem si zamilovala a tak mě zajímá, jestli stojí za to i ten od Balmi.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na Softlips se chystám. Balmi má jemnou mentolovou vůni, a lehce po něm rty brní, ale není to nic strašného. Dá se dát pod rtěnku, protože se do rtů vpije. Rty jsou jemňoučké a nemám pocit žádného mastného filmu.

      Vymazat
  18. Haha, ty žluté vypadají jako malinká lepidýlka! :D
    Já si pusu něčím matlám co hodinu, ale ne všechno snesu. A zatím nejvíc mi sednul můj vlastní balzám z vosku, kokosového oleje a ricinového oleje.

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji za každý váš komentář :-)