KLORANE - PEČUJÍCÍ ŠAMPON PROTI VYMÝVÁNÍ BARVY A BALZÁM S VÝTAŽKEM Z GRANÁTOVÉHO JABLKA


Značku Klorane díky portálu Blogerky.cz jsem měla již možnost párkrát vyzkoušet. A před pár týdny se znovu objevila možnost vyzkoušet další produkty Klorane. Vlasové produkty značky jsou skvělé a s vlasy opravdu něco dělají. Nově značka nabízí vlasovou péči s granátovým jablkem, které miluji, protože božsky voní a chutná.


Balíček kromě šampónu na vlasy obsahoval i malý cestovní balzám na vlasy. A malou pozornost v podobě plátěné tašky s potiskem Klorane. Velmi oceňuji a líbí se mi, že balíček obsahoval i propagační materiály k produktům.


Granátové jablko je v kosmetice hojně využíváno, především jeho malá zrníčka. Využívají se pro antioxidační účinky a hydrataci pleti. Granátové jablko také zpomaluje stárnutí pleti. A vlasům dodává hydrataci a elasticitu.


Produkty obsahují výtažek z granátové jablka, který obsahuje taniny a polyfenoly, které se starají o vlasy a barvu aby se z nich nevytrácela. 


Oba produkty jsou v tubě. Osobně zjišťuji, že tohle balení je mi nejpohodlnější, protože z nich dostanu vše a nic tam nenechám. A ve sprše jen víčko jen odklopím a nemusím nic šroubovat. Odklápěcí systém měl i malou pojistku, která produkt chrání, aby se vám do něj nikdo nedostal. Popravdě, bych tuhle novinku uvítala i v drogérii. Asi chápete proč. 


Šampón Klorane proti vymývání barvy
Po vymáčknutí jsem se zarazila nad konzistencí šampónu, která byla mnohem hustější než šampóny běžně bývají. Šampón je nejlepší nanášet do hodně mokrých vlasů. Pak stačí šamponu trošička, protože hodně pění. Já mám vlasy po ramena a stačil mi bobeček připomínající větší kuličku hrášku. Po vysušení jsou moje vlasy zářivé, hydratované a ačkoliv od přírody mám vlasy kudrnaté, zdá se mi, že po použití tohoto šampónu jsou vlny pevnější a vlasy jsou více vlnité.


Balzám s výtažkem z granátové jablka
Vždy jsem velmi ráda, když mám šampón a kondicionér ze stejné řady. Balzám dolní šampón a více ho podpoří. Mezi použitím obou produkty a jen šampónu vidím minimální rozdíl. Ale ta vůně je božská. Když použiji jen šampón je vůně jemňoučká, ale s balzáme je to pecka a vůni z vlasů cítím ještě pár hodin po smytí. 


Značka Klorane se určitě řadí k vlasové péči, která opravdu stojí za vyzkoušení, protože vaše vlasy s ní budou v nebi.


Znáte značku nebo je pro vás novinkou?


Vaše Hevi

Komentáře

  1. Manm milujem granátové jablko určite to musí voňať úžasné 😍

    OdpovědětVymazat
  2. Šampon musí byť skvelý a je vôňa ešte lepšia :)

    OdpovědětVymazat
  3. Granétové jablko miluji moc pěkný článek.

    OdpovědětVymazat
  4. O tejto značke som ešte nepočula ale produkty ma zaujali:)

    Saja Frey blog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to určitě doporučím více prozkoumat jejich nabídku :-)

      Vymazat
  5. Klorane poznam raz som skúšala šampón na lupiny no akosi mi nezabral celkom som bola sklamaná, ale tieto dva vyzeraju fakt dobre:)

    OdpovědětVymazat
  6. Značku znám a i o produktech jsem už četla. Vypadají dosz zajímavě, ale momentálně mám produktů na vlasy snad miliardu :D Doufám ale že někdy se naskytne možnost vyzkoušení :)

    MagicBeautyLife

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Budu doufat s tebou. A chápu, já to tak mám s produkty na pleť :-)

      Vymazat
  7. O tejto značke som nepočula, ale tieto produkty by sa mi zišli hlavne vtedy, keď som mala červené vlasy a tá farba sa šialene rýchlo vymývala :(
    World of Nicol

    OdpovědětVymazat
  8. O značce jsem slyšela, ale nikdy nic nezkoušela. Líbí se mi ta granátová jablíčka, mám je moc ráda. Pomáhal šampon i k udržení barvy? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Barvím se na tmavě hnědou, a vlasy mám špinavý blond. za mě ano, barva byla lesklá a pořád měla takový ten drive. Před použiváním jsem si vlasy barvila cca 14 dní. A občas mi některé šampóny barvu vymyjí než se pořádně zažere, a tenhle to nedělal. spíše je více podpořil.

      Vymazat
  9. Tíško ti závidím - ale len v dobrom, že sa ti podarilo vyhrať v súťaži. Máš naozaj nádherný blog a tak sa ani nečuludjem, že si ťa vybrali :) Určite má šampón veľmi peknú vôňu :)

    Čo je dobré to musím mať aj s novou vianočnou GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji za každý váš komentář :-)