CO SE DĚJE, PODZIM, VÁNOCE, ROK 2017



Vánoce se blíží, dárky nemám skoro žádný, perníky už skoro spapaný a stromek letos neplánujeme, protože Vánoce budeme trávit s mojí mámou a ta už jeden má. A na blogu lehce mrtvo. Ale nebojte, stále tu jsem, jen poslední dobou se nám naskytla možnost a objevil se domeček našich snů. Takže řešíme, plánujeme a na konci téhle cesty doufáme v náš domeček. Ale teď už je vše dobrým směrem a já srovnala hromadu balíčků, kosmetiky a všeho co pro vás chystám. A sedím zachumlaná v dece s čajem a pilně píšu. Ale než se dostanu k nějakému líčení, recenzi nebo tipům na Vánoce. Mám tu pro vás pár střípků z mého života.

Horký čaj s ovocem miluji a s ouškem se pije ještě lépe.


Nožky v teple jsou půl úspěchu ke zdraví.


Svíčky pálím celý rok, ale na podzim a v zimě mají své největší kouzlo.


Miluji ten pocit, když jsou mé štětce čisté.


Kdysi dávno jsem měla tři korektory, ale můj vytoužený Catrice korektor, který jsem dlouho sháněla. A až se ke mně konečně dostala, tak jsem ho použila párkrát a on se ztratil. Hledám ho už asi týden, a nemůžu ho najít. Už jsem podezřívala i Maybey jestli si ho někam neschovala a taky nic. Asi se vypařil.


Poslední dobou jsem si velmi oblíbila tužkové rtěnky Maybelline. Stačí pár tahů a rty jsou k zulíbání. Neskutečně voní a sladce chutnají. A výdrž je excelentní.


Tuhle paletku jste asi nemohli přehlédnout, je úžasná.


Vánoce se pomalu blíží a já jsem letos asi velký grinč... :D 

 

Pár překvapení z pošty. Balíček Astrid má už i nového majitele.


Třpytivé vánoční líčení se třpytkami Too Faced.


Nádherná písnička, kterou si poslední dobou pouštím často.


Jedním slovem nádherná!!



Přiznám se, že Lucku neposlouchám, ale tyhle dvě vánoční mám ráda.


Vždy když si řeknu, že se konečně chci držet svého snu, abych články na blog přidávala denně. Tak to vydrží chvíli a pak se něco nezdaří. Ale rozhodně to plánuji dát mezi své předsevzetí pro rok 2017. 


A co nového u vás?


Vaše Hevi


Komentáře

  1. Teda moc vám přeju váš vysněný domeček, taky o jednom sním :). Jo a já mám zase korektory Catrice dva a oba dva rozpoužívané a taky pořád někde ztracené :D. Jinak u mě je nového akorát, to že doma nic nestíhám, ale na blog mám články pěkně předpřipravené, takže to jsem v klidu.

    Beauty by K.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ohledně blogu jsi vážně šikulka :-) Já stále bojuji jak skloubit dlouhé směny, doma a blog atd.. ale já to dám :-) A doufám, že od nového roku :D

      Vymazat
  2. Pekné fotky, ide z nich vianočná nálada. :)
    Ja som niekedy tiež chcela písať články každý deň, no kvôli škole sa to veľmi nedá, takže ti držím palce. :)

    www.rebelliouslily.blogspot.sk
    GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
  3. Nakonec jsem také podlehla paletkám UD a tři si pořídila, ale zatím jsem neměla možnost je vyzkoušet, protože se mi až včera podařilo sehnat bázi pod oční stíny Sin, která byla vyprodaná.

    OdpovědětVymazat
  4. Držím palečky, aby vám vytoužený domeček snů vyšel! Hezké střípky ze života ♥ A určitě máš taky právo na to, si odpočinout a nechat blog pár dní "mrtvý", my to přežijem a o to víc se budem těšit na další články :) :*

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, já se na vás taky těším :) Mám plný sešit nápadů :D ale ještě to zrealizovat. A na domeček se těším, protože bych tam měla mít i svoji vytouženou skrýš kam schovám veškerou moji kosmetiku.

      Vymazat
  5. Pěkné shrnutí podzimu a předvánočního času :)

    Tužkové rtěnky se mi také líbí - sehnala jsem si dva odstíny a jsem s nimi spokojená a asi uvažuji o třetím :D


    Inka Lifestyle Blog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :-) Na rychle líčení jsou super, a tyhle Maybellinky miluji snad nejvíce.

      Vymazat
  6. Veľmi pekná Vianočná atmosféra srší z tvojho článku :) veľmi sa mi to páči a to líčenie vyzerá úžasné :)

    OdpovědětVymazat
  7. Přesně takovéhle články mám jednou za čas ráda, baví mě se dozvídat o mých oblíbených blogerkách něco málo z jejich soukromí. Držím pěsti s domečkem, my jsme konečně sehnali parcelu, tak snad příští rok začneme stavět. Už se nemůžu dočkat až budeme "ve svém" :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně vím a chápu jak se citíš.. :-) Momentálně bydlíme u manželových rodičů, ale být ve svém je náš sen :-) A přiznám se, že hlavně můj :D :D

      Vymazat
  8. pekné fotky a tá predvianočná atmosféra nám akosi rýchlo graduje :)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji za každý váš komentář :-)