TIPY NA DÁRKY Z ESHOPU NOTINO.CZ

Vánoce se kvapem blíží a čas vánočních nákupů ještě více. Pokud nepatříte k těm co dárky nakupují po celý rok nevadí. Možná právě pro vás je určený dnešní článek. Když kupuji dárky na poslední chvíli, a nebo si nejsem jistá co mám vlastně darovat. Volím kosmetiku, protože je vždy potřebná, neurazí a využije ji každý. Nejlepší volbou jsou i kosmetické sady, které jsou již pěkně zabaleny a vám stačí ji dát jen do kosmetické taštičky, a nebo zabalit do papíru. Tak i tak bude balení jednoduché a vy tak můžete darovat krásu. 


Kosmetických sad je všude mnoho a před vánocemi je jich je k dostání ještě více. Mnoho kosmetických sad nabízí i eshop Notino.cz. Přináším vám výběr těch nejzajímavějších sad, které mě zaujaly a třeba zaujmou i vás.

Zaostřeno na oči.
Na první pohled mě zaujala dárková sada plná produktů pro oči. Vše co vaše oční okolí potřebuje od řasenky až po krém. Na sadě se mi líbí, že obsahuje různé produkty od různých značek. Celá sada je doplněna krásnou krabičkou, kterou stačí převázat rudou mašlí a luxusní dáreček na poslední chvíli je tu. 

Notino Láska na první pohled.
Notino nabízí i druhou krabičku, která je také plná produktů na oči. Péče o oční okolí je důležitá, vždyť oči jsou dírou do našich duší. A pokud vás nelákají produkty z první sady, třeba vás zaujme tahle. 


Notino síla přírodních olejů
Balíček, který mě velmi zaujal je plný produktů na vlasy. 

Notino Tajemný rituál
Tímto balíčkem darujete pohodu a relax

Notino Z minima maximum
Vše co potřebujete k úpravě vlasů skýtá další balíček.


Bohemia Gifts a Cosmetics Body
Krásné dárkové sady nabízí i značka Bohemia Gifts. Musím uznat, že tohle je naprostá roztomilost.


Heathcote a Ivory Wild English Levander
Pro milovnci levandule, tahle značka nabízí velký výběr. 



Estéé Lauder Sumptuous
Jestliže nevíte a hledáte dárek, kterým chcete potěšit zvolte řasenku a nude rtěnku. Pro mě jsou to produkty, které využije každá žena. 


Lancome Hypnose Doll Eyes
Pokud vaše obdarovaná nemusí a nebo nepoužívá rtěnku. Krásná sada od Lancome skýtá třeba odličovač očí, který je důležitý při každém odlíčení očí, protože když si oční okolí odličujete vodou, můžete mu uškodit více než si myslíte.


Helena Rubinstein Lash Queen Sexy Blacks
Krásnou sadu nabízí i Helena Rubinsten. Zase ve složení krému na oči, řasenku a odličovačí očí. 

Freedom Favourites 
 Kosmetická sada, která skýtá samé rtěnky je vhodným dárkem třeba pro kamarádku. Rtěnky nejsou moc pigmentované a výdrž také není excelentní. Pro mě jsou to spíše zabarvené balzámky, ale pro někoho kdo hledá hydratací a jemnou barvu, jsou ideální. Třeba i pro kamarádku. 

Makeup Tranding Moca
Další sada je od méně známé značky, a popravdě s kvalitou stínů také nemám zkušenost. Ale pro slečny, které s líčení začínají je sada ideální.


Moyra Nail Art Nail Stamping
Pro milovnice laků a ozdůbek na nehty, eshop nabízí hned několik sad od značky Moyra, které obsahují lak na nehty a destičku na razítkování. Pomocí razítek dokáže nádhernou manikůru vykouzlit každá žena.


Sada pro manikůru Bohemia Crystal 
Sada, která potěší každou ženu je manikůra. Využije ji každá žena a navíc tahle je opravdovým skvostem.

Benefit Frisky Six
Krásné sady nabízí i značka Benefit, které eshop nabízí jsou plné miniautrek. Ale za zmíňku stojí i jejich nové vánoční sady.


______________________
Darujete kosmetické sady i vy?

Vaše Hevi


Komentáře

  1. tak ta od Benefitu se mě líbíí:) secret-diary-of-beauty.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je super, a Ty vánoční jsou úžasné, dneska jsem je omrkávala v Sephoře :)

      Vymazat
  2. Pěkný článek,také mám podobný v plánu :) Kosmetické sady občas daruji, ale jelikož kolem sebe nemám nikoho, kdo by vyloženě byl na kosmetiku nějak zatížený jako já,tak to beru spíš jako takovou poslední možnost a jistotu,když mě nic lepšího nenapadne :) Ale zrovna jsem na Notinu taky před pár dny objednávala a koupila jsem pár dárků, třeba Tangle Teezer pro ségru nebo svíčku pro kamarádku :)
    Lovely imperfections

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Už se těším :) Tangle je úžasný, používáme ho doma všichni :-) A svíčku YC? :)

      Vymazat
  3. Já bych brala úplně všechny :) Samotnou by mě sada potěšila a nehledala bych za tím žádné usnadnění vybírání dárku, ale bohužel kosmetičtí nenadšenci to tak občas berou, jak jsem zjistila :( :D

    OdpovědětVymazat
  4. Great things :)

    grlfashion.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  5. Děkuju za inspiraci, dárek pro kamarádku jasný :)
    Osobně moc kosmetické sady nedaruji (když už, tak sestavím sadu z produktů na míru), ale myslím že to je super dárek na poslední chvíli :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nz :-) jsem ráda, že jsi našla svůj tip :) A hlavně pro kamarádku :)

      Vymazat
  6. Mne sa páči ten Benefit a E.Lauder. Sady mám rada, no skôr ich darujem sama sebe, ako rodine. ;)

    www.rebelliouslily.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  7. Notino uz vyskakuje zovsadial. Reklama v telke bezi tak casto, ze mna odradila od toho, co i len na ich stranku kliknut :-) Dam im sancu az ked sa ten humbuk so zmenou mena upokoji.

    OdpovědětVymazat
  8. Super tipy :). Určitě se na nějaké sady na Notino.cz mrknu.
    Můj blog: Beauty by K.

    OdpovědětVymazat
  9. Moc hezká inspirace, zrovna přemýšlím nad dárkem pro mamču, tak jí asi dám nějakou kosmetickou sadu. Z těchto by se mi nejvíc líbila ta pro relaxaci, tak uvidíme, s čím skončím pod stromečkem :)

    OdpovědětVymazat
  10. Vůbec jsem nevěděla, že na Notinu jsou dostupné takovéto sady, díky za tip! :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  11. Krásné sady - kosmetika je věc, která většinu lidí nenadchne, ale zároveň neurazí. A naopak milovnice balíčků a kosmetiky jsou nadšeny :)

    INKA lifestyle blog

    OdpovědětVymazat
  12. Kosmetické sady se mi moc líbí, ale nedaruju je, přijde mi to takový odfláklý dárek z mé strany :). Tyto sady jsou krásný, dostala bych je nejradši všechny sama :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Podle mě to není odfláknutý. PRo kamarádku je skvělá :-)

      Vymazat

Okomentovat

Děkuji za každý váš komentář :-)