SOAPHORIA - HERBAPHORIA - MASKA A ČISTIČ - KRÁSNÁ KAŽDÝ DEN


Značku Soaphoria jsem už vyzkoušela a docela mě zaujala a jsem velmi ráda, že se u mě objevil další produkt k vyzkoušení. Masky jsou mojí součástí a svoji skincare si bez nich nedokážu představit. Většinou masky používám denně, ale někdy i obden. Chápu, že pro někoho je to až moc, ale mojí pleti to vyhovuje. Jelikož pracuji v restauraci moje pleť dostává řádně zabrat, a proto si žádá i větší pozornost.


Soaphoria je přírodní slovenská značka, která se těší velké popularitě nejen u blogerek. Milují ji prostě všichni, a já se vůbec nedivím, protože značka je vážně skvělá.


Neskutečně mě baví jejich obaly a asi víte proč. Skleněné obaly, které po vypotřebování produktů jdou umýt šetří  nejen přírodu, ale přináší vám radost.


Herbaphoria je přírodní bylinná maska, která má pleť vyčistit, regenerovat a naladit na pohodovou vlnu. Maska je určená pro pleť akneózní a problémovou. A právě na tyhle problémy moje pleť trpí. Po většinu času svádím boj jen s rozšířenými póry, ale čas od času se přidá i akné. Z kterého vážně nejsem nadšená, ale kdo by asi byl, že? A proto vítám každého pomocníka, který mi s akné pomůže. 


Maska obsahuje zelený jíl, který pleť čistí. Kaolín jehož úkolem je vyčistit a uklidnit póry. Rozmarýn, který tonizuje a kompřivu s heřmánkou pro pleť svěží a v rovnováze. Dále také spirulinu, která je nejúčinnější B-komplex a čistý zdroj proteinů.


Maska má svěží, lehce ostřejší bylinnou vůní. Po rozetření na pleti lehce cítím i citrusy. Ve vůni převažuje právě rozmarýn a heřmánek, a ačkoliv se vám to možná nemusí zdát, příjemně se s ní relaxuje a nejenže pleť vyčistí, ale nabudí i vaši mysl. Doporučuji si napustit vřelou vanu, zapálit svíčku, vzít knížku a dát si tuhle masku. Naprostá slast. Ale menší upozornění, jestliže si tuhle vaši chvilku zamilujete, maska vám rychle ubude.


Maska mi připomíná bahýnko, nejen barvou, ale i konzistencí. Samotná maska má jemnou trošku olejovou konzistenci a obsahuje i jemné malé částečky, takže lze využít i jako jemňoučký peeling. Maska se na pleti příjemně roztírá a pleť je s ní jako v nebi. V případě, že vaše oči jsou citlivější nanášejte masku dále od nich, protože by vás mohly štípat. Po natření si můžete vzít kartáček a krouživými pohybu vyčistit pleť, a nebo jak už jsem psala, nechat ji 15 - 20 minut na pleti a dát si příjemnou koupel.


Nejvíce jsem Herbaphoriu využívala jako masku. Na pleť jsem ji nanášela 3x týdně. Nechala jsem působit 15-20 minut, ale někdy i déle. Masku jsem smývala houbičkou na pleť. Stačilo pár tahů a maska byla dole na to šup. Mile mě překvapilo, že i když v základu masky se vyskytuje jíl, maska nezasychá do tvrdé krusty, která se těžce dostává dolů.  Po smytí je pleť viditelně čistá, a to dokonce i póry. Je provoněná, svěží a září čistotou. Nikdy se mi nestalo, že by pokožka byla podrážděná nebo zarudlá. 


Pokud hledáte přírodní masku, která opravdu něco dělá tak směle do ní. Protože tohle je naprosto dokonalá a zázračná maska. Miluji ji, a bez ní to už nejde. A jestliže zaujala i tebe, tak si ji můžeš zakoupit na eshopu Krásná každý den.



Vaše Hevi.

Komentáře

  1. Túto istú masku či čistič mám aj ja, snažím sa ju už v poslednom čase používať často, aby som ju minula, lebo vyprší doba spotreby a nechcem ju potom vyhodiť. Ale je fajn, tiež je po nej pleť taká lepšia, aj keď ja si ju dávam na 10-15 minút, pretože potom ma na lícach začne mierne štípať, páliť, tak vtedy viem, že idem ju dať dole. :-D neviem, či je to tým, že na lícach mám viac rozšírené póry a že sa potom dostane hlbšie alebo že prečo, ale tak aspoň viem, že niečo robí a účinkuje. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ou tak to je mi líto.. :-) tak tohle se mi naštěstí nestalo.. :-) Asi vypaluje ty zlé červíky :D :D

      Vymazat
  2. Vyzerá skvele a aj zloženie má krásne, ale masky si vyrábam doma sama :)

    SlavikStories
    Čítanie je sexy

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak domácí masky jsou domácí masky :-) máš nějakou svoji velmi oblíbenou :)

      Vymazat
  3. Tak tá vyzerá naozaj skvelo, asi sa po nej poobzerám, ďakujem za tip! :)

    Na mojom blogu práve prebieha Giveaway o Kawaii box, budem veľmi rada, ak sa zapojíš :)
    Hello, my name is Ev

    OdpovědětVymazat
  4. Maska vyzerá naozaj veľmi prírodne, čo je totálne super. Inak, zbožňujem prírodné masky a tie tmavé sú zvyčajne aj najúčinnejšie

    OdpovědětVymazat
  5. Mám ho doma jako vzoreček a teda dost mi smrdí, ale zkoušela jsem ho asi dvakrát a byla jsem moc spokojená, takže si ho nejspíš koupím.
    Můj blog: Beauty by K. + a na blogu probíhá soutěž!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bylinná vůně, ta nevoní všem :/ Ale jak říká babička: "parádo trp" :D :D

      Vymazat
  6. Hodně mě zaujala a nemít takové zásoby, jdu hned do ní :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak třeba až něco vypotřebuješ :-) Já bych se s maskama měla také mírnit, ale nejde to :D :D

      Vymazat
  7. Mala som vzorku a najviac sa mi páčil jej hrejivý efekt. Určite si ju niekedy zaobstarám aj vo veľkom balení. Skvelá recenzia! :)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji za každý váš komentář :-)