REVITALON FORTE PRO ZDRAVÉ A SILNÉ VLASY


Před časem jsem uvažovala, že bych svým vlasům dodala více energie a podpory pomocí výživových doplňků. Na trhu podobných produktů je mnoho a recenze jsou rozpoporuplné a je těžké si vybrat ty pravé. Když jsem na portálu Blogerky.cz narazila na výzvu se značkou Revitalon, kterou jsem již měla možnost vyzkoušet a má zkušenost s ní byla pozitivní, tak jsem zkusila své štěstí a do výzvy jsem se přihlásila.


Revitalon je jednou z tradičních značek české společnosti VITAR, jejichž výrobky zakoupíte ve vybraných lékárnách a nebo na eshopu www.nasevitaminy.cz


K testování mi přišlo 30 tablet Revitalon Forte, které vydrží pro jeden měsíc používání. Užívá se jedna tabletka denně po jídle a je důležité ji pořádně zapít vodou. Tobolky jsou docela velké, ale jejich polknutí není problém. Pro mě větší problém byl je brát pravidelně, protože na tohle jsem malé trdlo.


Je jasné, že hlavní roli v tom jak vlasy vypadají hraje genetika, a žádné vitamíny z vlasů nic moc neudělají vlasy Lociky. Ale nějakou tu podporu jim dát mohou a vy i tak můžete snít o pohádkových vlasech.


Kapsle Revitalon obsahují rostlinné extrakty, vitamíny, minerální látky a důležité aminokyseliny, které působí uvnitř organismu, vyživují vlasy od kořínků a současně přispívají k udržení přirozeného stavu zdravých vlasů.


Po měsíci používání vám tu vážně nehodlám básnit o tom jak mi vlasy povyrostly, jak jsou lesklé, hebké a jsem nadšená. Podle mě je tohle docela krátká doba na nějaké výsledky. Osobně to spíše beru, že svým vlasům dávám docela dost zabrat a ačkoliv se o ně snažím pečovat co nejlépe umím, není to tak účinné jak bych chtěla. Doufám, že výživové kapsle mi pomohou vlasy nastartovat, aby lépe přijali moji další péči. 


Výživové doplňky mohou být i krásným dárkem pro vaše blízké. Před vánocemi jsou k dostání i sady, které obsahují malé dárky. 

Používáte nějaké vlasové doplňky?

Vaše Hevi

Komentáře

  1. Já zkoušela Biosil a vitamíny z DM. Ani jedno mi nějak extra nepomohlo a taky s tou pravidelností mívám problémy :D Ale dlouho jsem nic nezkoušela, takže asi zas zvolím značku DM, pokusím se to brát pravidelně a snad se stane zázrak :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Podle mě podobné produkty mají spíš vlasy jen nastartovat, pro další péči, jak jsem již psala. ale moc tomu nevěřím, že by vlasy vyrostly o několik centimentrů :-)

      Vymazat
  2. Jestli na vlasech poznáš rozdíl, tak proč ne :)) Ještě jsem tyto tablety nezkoušela :)

    BLOG EVERYTHIN KATE

    OdpovědětVymazat
  3. Je fakt, že po měsíci toho poznat zas tak moc nejde a nemůžeme čekat, že nám ty vlasy úplně změní že jo :) Ale taky beru na vlasy a na nehty, extrémní rozdíl nevidím, taky se o vlasy snažím starat i jinak, neničit je, tak to možná trochu pomáhá :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak s tím bojuji "neničit" vlasy si barvím.. ale snažím se s tím skoncovat.. :D :/

      Vymazat
  4. Tabletky sa snažím nevyužívať, no niekedy ich používam aj ja. Najmä na podporu imunity, čo si myslím, že by raz za čas mal vyskúšať každý. Tieto tablety pre silné vlasy však vyzerajú taktiež veľmi zaujímavo

    OdpovědětVymazat
  5. Naštěstí nepotřebuji žádné tabletky, abych měla lepší vlasy, ale sestře se recenze hodila - děkujeme :)))

    INKA Lifestyle Blog

    OdpovědětVymazat
  6. Takové tabletky já vůbec nevyhledávám. Nevěřím na ně.

    OdpovědětVymazat
  7. Jé:) na tu výzvu jsem také koukala.:) Ani já nevěřím, že vitamíny a takové doplňky sami pomůžou zlepšit vlasy, ale stejně jak ty si myslím,že jako taková pomoc k péči je to fajn a s tím braním prášků jsem na tom podobně, taky dost často zapomínám :D

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Uff, a já se bála, že práškový lenoch jsem jen já :( :D

      Vymazat

Okomentovat

Děkuji za každý váš komentář :-)