MĚSÍČKOVÝ PLEŤOVÝ KRÉM PRO DĚTI - WELEDA


Mám pro vás tip na skvělý denní/noční pleťový krém, který není standartně určený pro mou pleť, ale i tak je to miláček. Na měsíčkový pleťový krém jsem narazila zcela náhodou, když mi jednou vzoreček krému přišel od mé čtenářky. V té době jsem pleť měla hodně pobouřenou, přecitlivělou a podrážděnou. Bohužel tohle sebou nese zkoušení různých produktů, ale to nevadí to je jiná kapitola. Dneska vám chci vychválit tento krém, protože si to zaslouží.


Už asi víte, že krém je určený pro dětskou pleť. Teď si asi říkáte proč ve svých 24 letech používám dětský pleťový krém. Právě proto, že je určený pro dětskou pleť a tím pádem není zbytečně těžký, neobsahuje hromadu složek, nemá za cíl pleť vyhnout, vyhladit vrásky a vše, co většinou krémy 20+ slibují. Už asi chápete kam tím směřuji. Přesněji mi tento krém dodá vše, co potřebuji a pro pleť je malým detoxem.


Krém obsahuje mandlový a sezamový olej pro výživu a přirozenou funkci pleti. tuk z ovčí vlny a včelí vosk pro podporuje hydratace pokožky a výtažky z heřmánku a měsíčku lékařského pro zklidnění a hojení pleti.


Krém má klasické hlinikové balení jako většina krémů Weleda. Mě se balení velice líbí a hlavně u krémů na pleť. Protože nemusím do krému sahat prsty a zbytečně si tam zanášet bordel a tím ještě více podporovat akné. Tubu stačí zmáčknout a nadávkovat krém podle potřeby.


Vůně je bylinná a ne každému bude příjemná, ale po rozetření krému vůně už tak výrazná není a po chvíli není cítit už vůbec. Krém má lehké nemastné složení a po pleti se roztírá sám. Po rozetření je krém velmi příjemný a pleť je heboučká. Než se krém pořádně vpije do pokožky tak mírně lepká. Když se krém vstřebá je pokožka suchá a sametová, zároveň ale není zatížená, póry mohou dýchat. Po delší době používání jsem si všimla, že póry jsou staženější a méně výrazné. 


Krém používám hlavně když si pleť roztentuji krémem, který mi nesedl. Po agresivnější masce, která mi pleť podráždí a je zarudlá, Když mě trápí akné a boláčky. Když chci dát pleti lehký krém, který ji nezatíží, protože jako tělo tak i samotná pleť občas potřebuje detox. A na tohle všechno stačí právě baby měsíčkový krém. Za 50 ml krému zaplatíte 199 Kč, ale já osobně bych ho koupila i kdyby stál trojnásobně více, protože je skvělý.


Krému stačí troška a vůbec není potřeba ho na sebe zbytečně plácat moc. Jestli ho budete používat na den nebo noc je na vás. Já ho používám celodenně a aplikuji ho i pod makeup. 

Znáte tento měsíčkový zázrak?

PS: K dostání třeba na eshopu Weleda, který mi krém zaslal k otestování.


Vaše Hevi

Komentáře

  1. Looks like a great product:)
    Have a lovely day! ❤❤❤
    kisses

    http://irreplaceable-fashion.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  2. Tohle je můj oblíbený krém na obličej. Používala jsem ho kdysi každý den asi rok a byla jsem maximálně spokojená :-) Teď mi na pleť pomáhá bambucké máslo.

    OdpovědětVymazat
  3. Ty jo, tento krém vypadá dobře! Ráda bych ho vyzkoušela, musím se po něm podívat :)

    Jela jsem na červenou

    OdpovědětVymazat
  4. Značku Weleda milujem a veľmi rada sa k nej vraciam :)
    my blog: THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
  5. Weleda značku mám veľmi rada avšak túto kolekciu nechtíkovej kozmetiky som ešte neskúšala. Ja používam mandle pre citlivú pokožku alebo iris :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mandle příjemné voní, mám odličovací mléko a velká spokojenost. ❤❤❤

      Vymazat
  6. Krém mám a používám ho v podstatě jako lék. Nikdy se mi ale nevpije do pokožky natolik, aby zůstala suchá, podle mě je dost mastný. Na druhou stranu to je přesně to, co člověk občas potřebuje.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hodně asi záleží na typu pleti. Já na podzim a v zimě trpí na hodně suché až přesušené tváře a šupinat hodně pleť.. :( mě se vsákne.

      Vymazat

Okomentovat

Děkuji za každý váš komentář :-)