EYESHADOWS E-STYLE REFILL + SOUTĚŽ


Asi málokomu neuniklo, že česká kosmetika E-style svůj sortiment rozšířila o další stíny. Do jejich portfólia přibylo 35 nových odstínů. Odstíny jsou různorodé a škála je opravdu pestrá. Velký výběr nude barev, ale i nějakých těch barevnějších pikantností. 



Stíny jsou formou refilů, a to znamená, že vy si stíny sami vyberete a můžete si poskládat vlastní paletku, a nebo vyměnit vypotřebované stíny ve vašich stávajících paletkách. V paletce drží pevně a když je chcete vyndat a vyměnit stačí jen vyklepnout ven. Na stíny jsou paletky buď malé klasické, které už od E-style znáte, a nebo velké magnetické, kde se vám vleze více stínů.


Stíny mají 26 mm a obsahují 1,90 g prášku. Když si je objednáte tak vám dorazí v průhledném plastovém úkrytu, který se dá použit i v případě, že si hodláte koupit jeden nebo dva stíny.


Prášek je do plechového víčka pevně slisovaný a stíny nevypadávají ani při častějším vyndávání a zandávání stínů do paletek. Stíny jsou skvěle pigmentované, když je nanáším prsty. Při použití štětcem se pigmentace a intenzita stínů se trošku vytratí. Tohle, ale není případ stínů s obsahem černého pigmentu, protože pigmentace zůstává stále stejná. 


Stíny lehce práší, ale s dobrou bází se na víčko přilepí a pod oči opadávají minimálně. Líbí se mi, že názvy stínů vystihují stíny samotné. Práce se stíny je jednoduchá a kouzlení s nimi je radost. 


Světle korálový, až neonový stín s matným finishem. Samozřejmně nádherný na celé víčko a tom není pochyb. Jemná linka doplní nude ličení nebo jen barevný akcent v podobě vnitřního koutku. Já osobně jsem si stín nejvíce oblíbila v ohybu víčka.


Světle levandulový odstín je krásný pro všechny typy očí. Vytvoříte s ní jemné denní líčení, doplní, ale nezastíní líčení při použití na spodní lince, ale já ji nejvíce miluji ve vnitřním koutků jako základ a přes něj stín Fresh Cream. Když ho dáte na půlku pohyblivého víčka a k němu třeba stín Black Orchid do ohybu spolu s Midnight paris a na spodní linku jen něco jemného. Luxusní líčení je v mžiku letu.


Ve skutečnosti je stín více zářivý a obsahuje nepatrné stříbrné třpytky. Stín je krásný na celé víčko a nebo pro zářivou barvenou linku. Pěkně si rozumí se stínem Black Orchid na spodní lince, anebo v ohybu se stínem Antic Brown. Pro odvážné v kombinaci se stínem Hot Beries a Light Coral.


Tmavší, ale tlumenější fialová, kterou jsem si zamilovala na první pohled. Stala se mojí klasikou pro rychlé líčení. Stín dám na celé víčko k ní do ohybu Antic Brown, protáhnu až na spodní linku a do vnějšího koutku stín Fresh Cream.


Šťavnaté bobulky se stínu jen srší. Stín má větší podíl růžové, ale i tak pro podzimní líčení je jasným favoritem. Pro zahřání a obzvláštnění ohybu víčka ho mám nejraději. Na spodní lince trošku zaniká, a je spíše takovým stínem, který líčení doplní, ale nezvýrazní. A pokud po ruce není tvářenka, také se ho nebojím využít.


Půlnoční modrá ve třpytu měsíce. Božský stín na který jsem se velmi těšila, ale bohužel mě zklamal. Jako jediný z těch co vlastním má tendence flekatět. A intenzitu jako v kalíšku z něj bez bílého podkladu není možné dostat.  


Tmavší fialový stín s kapkou černé. Pokud milujete černé kouřové líčení a chcete trošku změnu, tak Black Orchid vám to umožní. Nebo na kouřovou linku, kterou jsem si já velmi oblíbila je také skvělý. S intenzitou stínu se dá lehce vyhrát, a jak moc bude výrazný je jen na vašem štětci.


Ms. Steel je pro mě trošku záhadou. V základu je černý pigment doplněný modrošedenými odlesky, ale v některých situacích se tváři i nazelenale. Pro ztmavení líčení je krásný, ale pro mě na celé víčko už trošku tmavší. 


Petrolejový modrý stín, který v ohybu víčka vytváří až černý nádech. Pro barevné kouřové líčení a nebo linku kolem oka, je úžasný. Na oku umí zazářit sám o sobě a už není zapotřebý dalších odstínů. V jednoduchosti je krása.


Světlý pistáciový odstín podpoří jak modré tak i hnědé oči. A v kombinaci se stíny Antic Brown a Desert sun vypadá přímo andělsky. Ale rozparádit se umí i s Light Coral.


Hnědý stín s kapkou šedé. Nejraději ho nosím přes celé víčko až k ohybu, kde ho ztratím do ztracena a přidám nějaký barevný stín. Krásný přirozený odstín, který bude slušet všem. Na přirozené hnědé kouřové líčení je perfektní. K němu už stačí doladit jen nějaký světlý stín na spodní linku a prozářit vnitřní koutek.


Na podzim must have stín. Tmavší zastřený oranžový dýňový odstín. Když mám na pohyblivém víčku stín Desert Sun, tak právě ohyb víčka nejraději doladím Pumpkin pie. A vypadá to naprosto dokonale. Pro tmavovlásky je úžasný, jen si nejsem jistá u blondýnek, aby jste nepůsobily lehce uplakaně.


Barva rozteklého písku ve svitu slunce, má větší podíl žluté. A je to onen stín, který je více pigmentovaný při nanášení prstem než když se nanese štětcem a po rozetření je stín na víčku hodně světlý. Ale na prozáření vnitřního koutku a nebo spodní linky se hodí skvěle. Na některých typech si ho dokážu představit i jako rozjasňovač.


Béžový stín s bílým shimmerem. Dokonalý stín do vnitřního koutku nebo na prozáření oblasti pod obočím. Ale skvěle se hodí i na celé víčko pro nude jemné líčení, anebo jako lesk přes jiný stín. Kdy stínu pod ním propůjčí jeho bílý lesk.


Pár tipů, jak bych paletky seskládala já:


Fresh Cream, Desert Sun, Peacok, Ms. Steel, Midnight Paris


Royal Amethyst, Hot Beries, Glow Peony, Black Orchid, Fresh Cream


Fresh Cream, Desert Sun, Pumpkin Pie, Antic Brown, Ms. Steel


Midnight Paris, Black Orchid, Ms. Steel, Electric Violet, Hot Beries


Natural Pistacio, Desert Sun, Pumpkin Pie, Antic Brown, Cream Fresh


Midnight Paris, Royal Amethyst, Hot Beries, Peacok, Glow Peony


Midnight Paris, Natural Pistacio, Light Coral, Hot Beries, Cream Fresh


Od značky E-style mi přišlo 10 stínů a prázdná paletka, ale některé stíny se mi doma sešly dvakrát a paletku moc nevyužiji, tak se s vámi podělím. A právě o paletku a stíny Light Coral a Midnight Paris si můžete zasoutěžit.


Podmínky soutěže:
1. Sleduj můj blog jako pravidelný čtenář.
2. Napiš mi co tě od značky E-style zaujalo nejvíce.
3. Soutěž můžeš sdílet a přidat ještě jeden komentář.
3. Připiš e-mail

Soutěž končí  6. Listopadu v 17:00
___________________________________________________

Stíny k dostání na eshopu Chriscosmetics.cz za 69 Kč
Prázdná paletka k dostání zde za 199 Kč
E-style můžeš sledovat i na jejich FB Stránkách zde.


Vaše Hevi


Komentáře

  1. Great shades, the colors are amazing:)
    Have a nice day!
    kisses

    http://irreplaceable-fashion.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  2. Gfc maria nadaska
    Po znacce jsem dlouho pokukovala a zaujaly me prave stiny, ktere byli velmi chvalene. Na zkousku jsem vzala jeden, Natural Pistachio, je skvely a paletka by se mi teda zesla a stiny bych urcite vyuzila��

    OdpovědětVymazat
  3. super článok :) ja som teraz poobjavovala refily od rôznych iných značiek, tak som Estyle už nedokupovala, no stále mám u nich niektoré farby vytipované, ktoré plánujem kúpiť :)
    Drew's Beauty

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :-) to mě na reffilech baví, že je hodně značek, které je nabízí a stačí na ně jedna velká magnetická paeletka.

      Vymazat
  4. mě nejvíc zaujala paletka purple rain :) peckovaveronika@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak je krásná :-) uvažuji, že ji pořídím mámě k vánocům :-)

      Vymazat
  5. nejvíce asi: Royal Amethyst, Hot Beries, Glow Peony, Black Orchid, Fresh Cream - hana.p@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  6. Wauuu, tolik krásných barviček! Vůbec bych nevěděla, po kterém sáhnout dřív :)

    OdpovědětVymazat
  7. Moc se mi od této značky zalíbily rozjasňovače a ze stínů mě nejvíce zaujaly odstíny Pumpkin Pie, Desert Sun, Mr. Steel a Glow Peony :)
    veronique.beauty@gmail.com
    Můj blog: Veronique beauty

    OdpovědětVymazat
  8. Ten Royal Amethyst je úžasný, miluju našedlé odstíny stínů :) Krásné fotky a super článek.

    OdpovědětVymazat
  9. Hot Beries
    Gfc EVA richterová
    Ervulenka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  10. Krásne farbičky, také by mi naozaj trebalo ♥ Na všestranné využitie ♥

    ʕ•́ᴥ•̀ʔっ

    * Le blog de la licorne *

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, dá se tam najít vše. Od stínu, tvářenku, obočí a rozjasňovač.

      Vymazat
  11. GFC slovakovairca95
    slovakovairca95@seznam.cz
    Nejvíce mě zaujala paletka na obočí :)

    OdpovědětVymazat
  12. Sleduji jako Adéla Něničková
    Z těchto stínů, co si ukazovala mě nejvíce zaujal stín Peacock, je to fakt nádherná barva. Když bych ale měla říct můj nej produkt od E style, tak je to určitě paletka Natural, bez ní bych nedala už ani ránu :)
    ada.nenickova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  13. A sdílím tady: https://plus.google.com/u/0/115163848537339991678/posts/YumGDNGXy9X?sfc=true :)

    OdpovědětVymazat
  14. Ahoj, sleduji Tě pod tímto jménem. Od e-style mě nejvíce zaujaly oční stíny, ať už paletky či mono stíny. Zatím jsem žádný nezkoušela, ale na kvalitu stínů jsem slyšela jenom samou chválu a proto bych je ráda časem taky vyzkoušela :)
    p.e.t@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  15. No od E-stylu mám paletku natural a je moc prima, jen mi maličko vadí při líčení jejich prášivost, ale líbí se mi jejich vize, duch a také cena.
    Asi bych ocenila nějaké pastelové odstíny stínů.
    Víš, že sleduji dlouho, jako Erika Uchytilová, eriuchytilova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vím vím Eri a děkuji :-)

      Hm.. to není vůbec špatný nápad :-) nějaké ty pastelky by se hodily :-)

      Vymazat
  16. Sledujem ako Nikuš Semancová
    Od tejto značky nemám ešte nič, ale niektoré z týchto tieňov ma veľmi zaujali :) Mám jednu nude paletku a zišli by sa aj iné farby.
    mail: nikussem@gmail.com
    World of Nicol

    OdpovědětVymazat
  17. Super soutěž :) Moc ráda se zúčastním :) Abych pravdu řekla, ještě jsem od této kosmetické značky nic nevyzkoušela, ale pokukuji po jejich paletkách, které vypadají moc zajímavě. Stíny jsou krásné :)

    Sleduji tě jako Michaela Machalíková

    můj email: misa.machalikova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  18. Super recenze :-) Od této značky jsem ještě nic nezkoušela, ale právě už dávno jsem koukala na oční stíny, které bych ráda chtěla zkusit, takže se mi takhle soutěž docela hodí do karet a ráda zkusím své štěstí :-)

    Sleduji jako Ketrin Fl
    Email: ketfl@email.cz

    Ketrin Fl ~ CALL ME KETRIN BLOG

    OdpovědětVymazat
  19. Příjdou mi to jako fajn použitelné barvy,protože přece jenom,když si dá extra třpytivé líčení například do školy a je zdrchanej brzo ráno,že tam bude dalších 8 hodin je to jak pěst na oko.

    OdpovědětVymazat
  20. Super, že si můžeš paletku poskládat podle sebe.
    jennytailor

    OdpovědětVymazat
  21. Musíím mít :D Ne, vážně E-style je skvělá a hlavně kvalitní značka, miluju jejich konturky, především na rty. Líbí se mi hodně Pumpkin Pie a Hot berries ♥
    zu.oulehlova@seznam.cz
    Sleduju tě pod Zuzana Oulehlová

    OdpovědětVymazat
  22. Od téhle značky nic nemám. Mě vždycky všude zaujmou oční stíny, mám ráda všechny možné odstíny hnědé, takže určitě paletka v těhle tónech.
    GFC Markéta Králová
    macu@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  23. Sleduem ako Weilynn :)
    weilynnka@gmail.com
    A od E-style mám taketo dve paletky a sú skvelé, ale tiež by som rada vyskúšala od E-style nejaku špirálu . :)

    OdpovědětVymazat
  24. Zdieľam na fb :)
    https://www.facebook.com/profile.php?id=100013717243222

    OdpovědětVymazat
  25. Tak tyhle stíny jsou naprostá pecka, takže ty mě zaujaly nejvíce :)
    Sleduji už dlouho jako Bet ty.
    mysweetdiary@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  26. GFC: Veronika Pospíchalová
    vera.p@centrum.cz
    Jako většina jsem viděla recenze na paletky stínů, ty mě celkem zaujaly. Ale sama jsem nic nezkoušela zatím.

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji za každý váš komentář :-)