DOVE DERMASPA CASHMERE COMFORT - MÁSLO, MLÉKO A KRÉM NA RUCE


O kosmetice Dove jste na mém blogu slyšeli už dříve. Tenkrát se jednalo o vlasové produkty, přesněji o zlatou řadu Pure Care Dry Oil, kterou miluji a používám stále. Dneska pro vás mám další super produkty, které jen tak z ruky nedám, protože jsou roztomilé, úžasné a na zimu nezbytné.

Řeč je o nové tělové řadě Dove DermaSpa Cashmere Comfort, která je určená pro velmi suchou až přesušenou pokožku. Řada obsahuje tři produkty: Krém na ruce, tělové mléko a tělové máslo.


Jestli hledáte dárek na Vánoce, tak tahle sada je skvělým tipem, protože obaly sady jsou elegantní a působivé. Bílé matné obaly doplněny modrou a bílou barvou, jsou jemné a nepřeplácané obaly, které potěší každého. A navíc božsky voní. Není to klasická vůně Dove, tahle mi spíše připomíná nějaký luxusní francouzský parfém.


Produkty z této řady mají unikátní technologii Cell MoisturisersTM. Přesněji řečeno jsou produkty obohaceny o hydratační složky vytvořené z přírodních olejů semen, které pronikají do více vrstev pokožky, kde ji hloubkově vyživují.


Krém na ruce pro velmi suchou pokožku 75 ml / 129 Kč
Začnu krémem na ruce, který je v tomto ročním obdobím pro mě nepostradatelný a vždy ho musím mít poblíž. Protože bez krému to nejde. Krém má hutnější konzistenci, ale vstřebává se okamžitě. Ruce jsou po něm heboučké jako pírko a příjemné na dotek. Krém nezanechává mastný film a ruce jsou po něm suché, hebké a spokojené zároveň. Krém vytvoří jemné rukavičky, které ruce chrání a hydratují po delší dobu.

Další z produktů je tělové mléko. Konzistencí mi mléko moc nepřipomíná, protože není tak tekutá jak mléka mají. Je hutnější, jako našlehaná mléčná pěna, pro suchou pokožku naprostá nádhera. Vstřebává se stejně rychle jako krém na ruce, a chování mléka je velmi podobné. Pokožka je vyživená, hebká a pro ty co nemusí velmi hutná másla je mléko ideální.


Tělové máslo pro suchou pokožku 300 ml / 229 Kč
A nakonec máslo o kterém byla již řeč. Máslo oproti mléku má mnohem hutnější konzistenci a je vhodné pro extrémně vysušenou pokožku. Ačkoliv je konzistence hodně hutná do pokožky se vtírá rychle a okamžitě poznáte rozdíl od nenatřené pokožky. Máslo se mi zdá ještě více vyživující než mléko, ale pokožka je po něm stejně hebká a provoněná.


Pokud trpíte na suchou až přesušenou pokožku mohu vám produkty vřele doporučit. Zatím nejlepší čím jsem si pokožku mazala. A ať jsem na mazání dříve byla sebevětší lenoch s touhle řadou je radost se mazat, a vždy se těším na její použití. A jak říkám, krásný dárek třeba pro maminku, která to určitě ocení.


Vaše Hevi

______________________

*produkty mi byly zaslány eshopem Krása.cz, kde jsou také k dostání*

Komentáře

  1. ja mám veľmi suchú pokožku, myslím že by sa mi celom hodilo ;)

    OdpovědětVymazat
  2. Vďaka za tip na túto novú radu, inak by som si ju v drogérii asi nevšimla :)
    Inak ďakujem za tvoje milé komentáre u mňa na blogu, pozývam ťa na giveaway a budem rada ak sa zapojíš :)
    Sunrise of my life ✿

    OdpovědětVymazat
  3. Krasne si to nafotila😍Inak ta sada je strasne super, tiez som o nej robila recenziu

    OdpovědětVymazat
  4. Naprosto skvělá sada pro blízké k vánocům. :)

    OdpovědětVymazat
  5. Pěkný článek i fotky :) díky za tip na dárek :)

    OdpovědětVymazat
  6. Byl by to super dárek pro mamču :) Mimochodem moc krásné fotky!!

    Oblíbenci za říjen 2016

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :) Nad tím také uvažuji, že ji pořídím mámě :-)

      Vymazat
  7. Jojo, tyhle produkty opravdu stojí za vyzkoušení :)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji za každý váš komentář :-)